IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Той е всичколог,всестранно развит разбирвач.

Пак си в грешка ....
    От пчели нищо не разбирам, ни от литература, да не говорим за американски футбол, баскетбол примерно.
    Разбирам от статистика и управление на процеси (с това се занимавам 20години), до 20г възраст бях най-добър по математика в окръга + топ 10 в БГ
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ето какво се случи в Мадрид след масово тестване https://www.24chasa.bg/novini/article/9228949
      Може ли аз. Кметицата, на чиято съвест тежи смъртта на поне 10 000 старци по старческите домове, защото не наложи карантина още на 7ми март промени “стъкмистиката” и сега ги отчитат по друг начин.

Има го и фактора, че всички носят маските и спазват горе долу мерките. Като видиш смърт във всяка къща щеш не щеш си сядаш на задника.

Отделно тук вече сме във втора вълна и днес пак има остър рекорд на смъртни случаи за Испания.

Коментар

• Ако локдауна бъде съчетан с изследване на населението на цялата област ще има ефект.

Коментар

• Хайде да ни е честито - Благоевградска община се заключва (пълен локдаун) за 3 седмици, считано от понеделник 23.11.2020 г. Това е решението на комисията за борба с КОВИД-19, което обаче предстои да бъде утвърдено от Общинския кризисен щаб.

Ще останат да работят само аптеки, хранителни магазини, бензиностанции и банки. Също така ще има и вечерен час до 20:00 часа за всички ученици до 12-ти клас.
          Last edited by Mateev; 18.11.2020, 20:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Да бе, да .....
            Първо беше статистик, после се оказа, че си бил математик, след това се оказа, че си бил инфекционист, а сега се оказа, че си милионер, но със 101 съпътстващи заболявания.

Когато човек лъже е хубаво да помни какви лъжи плещи, за да не се излага после и да се самоопровергава.
            Той е всичколог,всестранно развит разбирвач.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

докато има лумпени като тебе не. Все пак те искат да изтрепят балъците. Катастрофата е за тях. Аз имам кеш да живея 100 години
              Да бе, да .....
              Първо беше статистик, после се оказа, че си бил математик, след това се оказа, че си бил инфекционист, а сега се оказа, че си милионер, но със 101 съпътстващи заболявания.

Когато човек лъже е хубаво да помни какви лъжи плещи, за да не се излага после и да се самоопровергава.
              Last edited by Mateev; 18.11.2020, 19:41.

Коментар

докато има лумпени като тебе не. Все пак те искат да изтрепят балъците. Катастрофата е за тях. Аз имам кеш да живея 100 години
                Нали си доФтор как няма да си пълен с кеш?Моят доФтор взема 300 кинта само да дойде в къщи да ме прегледа ,егати чок дилаверата.
                Last edited by Grosss; 18.11.2020, 19:43.

Коментар

Е и какво като знаеш ?Ще предотвратиш предстоящата катастрофа ли?

Коментар

• Ето какво се случи в Мадрид след масово тестване https://www.24chasa.bg/novini/article/9228949

Коментар

ЕТО ВИ ПОТВЪРЖДЕНИЕ ОТ САМИЯ БОРИСОВ ЗА КОНСПИРАЦИЯТА КОВИД.
                      тоз корона вирус НЕ е това което си мислиме със сигурност !!!
                      https://www.youtube.com/watch?v=NwBY...re=emb_rel_end
                      Е и какво като знаеш ?Ще предотвратиш предстоящата катастрофа ли?

Коментар

• ЕТО ВИ ПОТВЪРЖДЕНИЕ ОТ САМИЯ БОРИСОВ ЗА КОНСПИРАЦИЯТА КОВИД.
                        тоз корона вирус НЕ е това което си мислиме със сигурност !!!
                        https://www.youtube.com/watch?v=NwBY...re=emb_rel_end
                        Last edited by bota156; 18.11.2020, 17:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                          https://m.economy.bg/science/view/42...-trae-s-godini
                          Имунитета трае с години
                          Най-после една добра новина.
                          Откакто започна Ковид-а се наслушахме на лъжи и измами от най-високо ниво, говоря за СЗО и министерства на здравеопазване. Да не ги изреждам сега, от ковид е леко грипче (по Мутафчийски), предава се само през животно (по сзо), маските не действат (пак по сзо), после действат (по всички), после май не действали (пак по сзо), я по-добре ги носете и още десетки противоречиви глупости.

Сега новата дъвка за плашене е, няма антитела, правят ги малко хора, изчезват след 3 месеца, ужасТ, сТрах и паника, ще се заразите отново.

И тука ще клекнат и ще си признаят.

Това е вирус, сигурно в цял свят има 30 човека повторно заразени, при 50-60 милиона човека (не ми се гледа към днес как са цифрите), което е явна грешка на тестовете.

Отлагане, хитреене, увъртане, само и само да си продадат ваксините (ей го и малка България е заделила 500 милки за 13 ??????? милиона ваксини). Смело мога да заявя, че и 1 милион ваксини няма да ни трябват.

Общо взето, всички ще го изкараме, една малка, но НЕ пренебрежима част от хората ще си отидат, една друга част от хората ще имат трайни последствия. Но срещу това вече няма мерки, няма спиране. Единственото, което би действало е да се затворите в бункера и май месец директно на пункта за ваксинация.

Пазене, хапване на по-здавословна храница, по-блага ракийца и Господ е българин (нищо, че до дни ще сме с най-много заразени на милион и съотвенто починали).

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Те получават ПАРИ за теб, когато не ходиш! Защо смяташ, че ако се извършва профилактичен преглед, това би следвало да се плаща като някаква добавка?
                            Не ме разбра - предпочитам да си плащам по 20лв за профилактичен преглед (където аз реша), отколкото неприличния лекар да получава кинти на парче за неманищо. И после да пише профилактичния "проведен", защото не му се занимава.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

То - добре, ама работата стана много шашава. Някак си приехме автоцензурата да не кихаме, кашляме и подсмърчаме. Който се изтърве - заминава в изолатора. Нека приемем, че е налице възможно лек вариант на пандемия, която да грози човечеството. Но рефлексите, които избуяха, са достойни по-скоро за времето свършека на света. Тази диспропорция ще остави много дълбок отпечатък. Реагирахме, сякаш в първата брачна нощ, когато сме светнали нощната лампа за отмора, до нас се е оказала тъщата.
                              Това хитово
                              Остави другото, ами едва тогава разбираш, защо след втория път едвам прошепнала тихичко: Не пали лампата!

Не ми обръщай внимание, просто дрънкам дивотии. Истинската причина за ад се включа, че вчера ппрочетох едно "странно" на пръв поглед мнение, което в някаква степен също илюстрира шашавоста на ситуацията с ковида.

Та актрисата Духовникова била казала нейде из Фейса:

"Оня момент, в който се усещаш, че тайно започваш да завиждаш на всички, които вече са го изкарали и им се е махнал тоя ужас от главата. Прекаралите Ковид-19 вече ти се струват като някакви полубогове, за които деветте кръга на Ада вече не важат, те са само за нас, останалите долу да се гърчим в страх и дезинфекция, а те, полубоговете се реят свободно и с някакви извънземни тела по улици, кафенета и ресторанти, могат да бъдат прегръщани, о, могат да бъдат дори целувани, искаш да слушаш историите им, превръщат се в предпочитана компания за забавления и спорт, в тяхното изцелено присъствие изтормозената ти душа някак си почива и дори започва да чувства нещо странно- ближният отново е ближен, а не някакъв таен микроб и подъл враг, който може да ти лепне плюнка на бузата...

Вече почти мечтаеш и ти да се включиш в отбора на Новите Човеци, защото тяхно е царството земно в тия вирусни дни, само дето малко те е страх, щото, нали, с тая болест не знаеш коя клечка точно ще изтеглиш и примирено си казваш, абе май по-добре не, ще се погърча още в мъките адови, ще си мъкна дезинфектанта и страха, ще планирам каквото и да е най-много до вдругиден по обед, че после не се знае знае ли се, докато полубоговете вече обсъждат немислими неща като купона за Нова Година.

Някаква мега фантастична утопия ни се случва, в която на Земята има само две раси - на преболедували и на такива, които не са.

Прегръщам братята по неволя..."

Коментар

• https://m.economy.bg/science/view/42...-trae-s-godini
                                Имунитета трае с години
                                Най-после една добра новина.

Коментар

Working...
                                X