IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Бог е интернализиран авторитет. И като всеки авторитет спасява основно от съмнения
    Но обединява обществото. За да имаме някакво общество трябва да има споделени колективни вярвания. Без тях всичко се разпада и следва анархия. За продължителен период от време боговете са държали цивилизациите стабилни. После хората убиха бог и го замениха с науката. Но в момента има остър дефицит на колективно вярване, което обединява всички. Това поражда хаос. Едни вярват в бог, други в науката, трети в рептили, четвърти в заговор на Бил Гейтс да чипира беззащитните хорица. Та исках да кажа, че не е само до спасяване от съмнение. За да има общество трябва да има общо колективно вярване, което да го държи заедно.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Като умреш какво се случва.. къде отиваш.. как става..??? няма как да не знаете основни неща... и да правите каквито и да е изводи... че тя физиката е брутално сбъркана... какво става като се мине скроста на светлината... не знаете... а някакво теле драго преди няколко поста дори мучи...не е съгласно... че те тези неща са лесно проверими.. така работят нещата тук.. а съм копнал точно нищо
      Като умреш, АХ и УВИ, отиваш у земята църна, при червеите...Това е! А извънземните теории са меко казано глупости....Най-меко казано...

Коментар

Те са извънземни. Щом могат да добиват диаманти от Етер, значи могат да променят ДНК. Ще се пръкнат всякакви забавни за тях хора.
        Позволи ми да не се съглася с теб! Дори извънземна технология не е в състояние да произведе подобни уникати - каймака на естествената деволюция!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ами тогава спукана ни е работата на земните. То вече да се чудиш земен ли си или извънземен се е вселил в теб. При толкова калпав елит, за 15 години изчезнаха мислещите политици, дипломати, появи се грозна наркоманска музика, избушваща мисловния процес, принизяващ го до елементарни нужди и потребности, несъгласие и протест под най-гротесктна и примитивна форма, протест заради самия протест, олиго поведение, олиго психика, сбъркан пол и принадлежност и себеопределяне...това са все сигнални лампички, стига да има кой да ги разчете.
          Пък и в Библията е записано. Сатаната ще дойде на земята...нека Бог помага на всички нас Грешници. Вече съм религиозен и не само че не виждам причина да не съм, а и осъзнавам че само в Бог и вярата си можем да се спасим. Инак сме без посока и определящ момент лутащи се вредители.
          Бог е интернализиран авторитет. И като всеки авторитет спасява основно от съмнения

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Само искам да те попитам? Ти за тия извънземни от къде знаеш? Видял ли си ги или някой ти е казал за тях?

Не е ли по-логично те да могат да материализират злато от така наречения "Етер" както и всичко, което им трябва, а не от Земята?
            Ако имаш безкрайни източници на енергия каквито би следвало да има една напреднала цивилизация, защо са ти диамнти след като те се синтезират с лекота, ако имаш безкрайна енергия?

Защо ти е да отглеждаш хора за енергия, а не само биологични мозъци без тела във ферми за същото???

Тази твоя теория ми се струва като за болни мозъци!
            Като умреш какво се случва.. къде отиваш.. как става..??? няма как да не знаете основни неща... и да правите каквито и да е изводи... че тя физиката е брутално сбъркана... какво става като се мине скроста на светлината... не знаете... а някакво теле драго преди няколко поста дори мучи...не е съгласно... че те тези неща са лесно проверими.. така работят нещата тук.. а съм копнал точно нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Е ,аз откога ги чакам тея поробители да ме принудят да си лежа на дивана и да си зяпам телевизия,ама нещо не идват да ме поробват Утре пак съм на тръстиката....Дано се сетят и за мен,егати и поробителите....
              Радвай се, освобождават те чрез работа

Коментар

Те са извънземни. Щом могат да добиват диаманти от Етер, значи могат да променят ДНК. Ще се пръкнат всякакви забавни за тях хора.
                Ами тогава спукана ни е работата на земните. То вече да се чудиш земен ли си или извънземен се е вселил в теб. При толкова калпав елит, за 15 години изчезнаха мислещите политици, дипломати, появи се грозна наркоманска музика, избушваща мисловния процес, принизяващ го до елементарни нужди и потребности, несъгласие и протест под най-гротесктна и примитивна форма, протест заради самия протест, олиго поведение, олиго психика, сбъркан пол и принадлежност и себеопределяне...това са все сигнални лампички, стига да има кой да ги разчете.
                Пък и в Библията е записано. Сатаната ще дойде на земята...нека Бог помага на всички нас Грешници. Вече съм религиозен и не само че не виждам причина да не съм, а и осъзнавам че само в Бог и вярата си можем да се спасим. Инак сме без посока и определящ момент лутащи се вредители.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Поробването на хората винаги започва с принудата да стоят по цял ден на дивана и да гледат телевизия
                  Е ,аз откога ги чакам тея поробители да ме принудят да си лежа на дивана и да си зяпам телевизия,ама нещо не идват да ме поробват Утре пак съм на тръстиката....Дано се сетят и за мен,егати и поробителите....

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Тоя филм на забързан каданс ни го прожектират от началото на годината. След 2-3 години ще е реалност ТОТАЛНОТО робство ..
                    Поробването на хората винаги започва с принудата да стоят по цял ден на дивана и да гледат телевизия

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                      За всички, които не знаят за какво става въпрос, филма" КРАЯТ НА ИГРАТА - План за световно поробване"

Може да им даде пълните отговори 1:1! Има го в Youtube със субтитри дори!
                      Тоя филм на забързан каданс ни го прожектират от началото на годината. След 2-3 години ще е реалност ТОТАЛНОТО робство ..
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не може да се промени ДНК-то, това пуснах в линк, оффф, изморих се. Абе да го променят и да се свършва с тоя човешки паразитизъм. И това ще кажа. Поне да останат същества които ще продължат живота на тази планета. Ние сме вредни, не ти ли е ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

Ми не е баш така! Ама се иска четенье и то не на ,,Уикипедия", Кубрат Томов или you tube.....На фабрикантите в Царство Бйлгария (до септември 1946г.), А след това Народна реСпублика България не са им национализирали фабриките и имотите, веднага, непосредствено след 9 септември 1944г., а комунягите чакат първо да превземат напълно властта в ,,Отечествения фронт", да подчинят армията и разбира се да се подпише Парижкият мирен договор от февруари 1947г. и веднага след това е първият закон за одържавяване на едрата покрита градска собственост. Прибират активите на замажните хоря през 1947-1948г., а не още в края на 1944г. За 24 часа не стават тези работи....Освен разбира се, ако не са инициирани от рептилиите или от извънземните. Тогава може и за по-малко от 24 часа...Щот, нали...рептилска работа...
                          Някои са загубили всичко за 24 часа, особено в Русия, а други като цитираните може и за по-дълъг период, но това не е съществено, защото крайния резултат е един и същ!
                          Last edited by Mike Florida; 18.11.2020, 00:48.

Коментар

Много ясно, ето пуснали са вирус, а част от тях маскирани като хора разработват ваксини с които ще променят ДНК то на останалите живи хора за да са подходящи за домашни любимци
                            Не може да се промени ДНК-то, това пуснах в линк, оффф, изморих се. Абе да го променят и да се свършва с тоя човешки паразитизъм. И това ще кажа. Поне да останат същества които ще продължат живота на тази планета. Ние сме вредни, не ти ли е ясно.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Драги ми ДДДДДДДДДДДДДДДД .........Не ми говори за преценка и оценка на активи в система в която основния актив се създава по преценка на група хора в необходимото им количество.....Алабализмите за оценката ти на пропадналото пазарче в Булгаристан си ги запази.......................
                              Нали създаването на този основен актив трябваше да бъде основната причина за ръст на златото. Сега се оплаквате защо го създавали. Поредно вътрешно противоречие в думите. Но реално погледнато се опитвам да разбера защо отказвате да приемете обективната действителност такава каквато е. Всеки път когато има разлика между информацията за света и вашите представи избирате да отречете информацията и да си измислите друга, която потвърждава възгледите. Колкото по-голяма е разликата толкова по-пародийни стават и доказателствата ви. В крайна сметка преобладаващата част от хората с това поведение избират злато като основен актив. Честно казано не съм чак такъв хуманист, който се опитва да ви помогне. Не вярвам да успея, но ми е любопитен механизма защо накрая се стига до тази идеята. То е ясно, че темата за короната е изчерпана от едната страна се дават факти, а от другата се измислят конспирации, които са изпълнени с вътрешни противоречия. Поне да разбера това, което ме вълнува.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Е тя вече дискукията се почна....Ти къде зяпаш ,та не взимаш участие?!
                                Прави си! Проспах я! Срам ме е!

Коментар

Working...
                                X