Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Като умреш какво се случва.. къде отиваш.. как става..??? няма как да не знаете основни неща... и да правите каквито и да е изводи... че тя физиката е брутално сбъркана... какво става като се мине скроста на светлината... не знаете... а някакво теле драго преди няколко поста дори мучи...не е съгласно... че те тези неща са лесно проверими.. така работят нещата тук.. а съм копнал точно нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТе са извънземни. Щом могат да добиват диаманти от Етер, значи могат да променят ДНК. Ще се пръкнат всякакви забавни за тях хора.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ами тогава спукана ни е работата на земните. То вече да се чудиш земен ли си или извънземен се е вселил в теб. При толкова калпав елит, за 15 години изчезнаха мислещите политици, дипломати, появи се грозна наркоманска музика, избушваща мисловния процес, принизяващ го до елементарни нужди и потребности, несъгласие и протест под най-гротесктна и примитивна форма, протест заради самия протест, олиго поведение, олиго психика, сбъркан пол и принадлежност и себеопределяне...това са все сигнални лампички, стига да има кой да ги разчете.
Пък и в Библията е записано. Сатаната ще дойде на земята...нека Бог помага на всички нас Грешници. Вече съм религиозен и не само че не виждам причина да не съм, а и осъзнавам че само в Бог и вярата си можем да се спасим. Инак сме без посока и определящ момент лутащи се вредители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Само искам да те попитам? Ти за тия извънземни от къде знаеш? Видял ли си ги или някой ти е казал за тях?
Не е ли по-логично те да могат да материализират злато от така наречения "Етер" както и всичко, което им трябва, а не от Земята?
Ако имаш безкрайни източници на енергия каквито би следвало да има една напреднала цивилизация, защо са ти диамнти след като те се синтезират с лекота, ако имаш безкрайна енергия?
Защо ти е да отглеждаш хора за енергия, а не само биологични мозъци без тела във ферми за същото???
Тази твоя теория ми се струва като за болни мозъци!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Е ,аз откога ги чакам тея поробители да ме принудят да си лежа на дивана и да си зяпам телевизия,ама нещо не идват да ме поробват Утре пак съм на тръстиката....Дано се сетят и за мен,егати и поробителите....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Те са извънземни. Щом могат да добиват диаманти от Етер, значи могат да променят ДНК. Ще се пръкнат всякакви забавни за тях хора.
Пък и в Библията е записано. Сатаната ще дойде на земята...нека Бог помага на всички нас Грешници. Вече съм религиозен и не само че не виждам причина да не съм, а и осъзнавам че само в Бог и вярата си можем да се спасим. Инак сме без посока и определящ момент лутащи се вредители.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Поробването на хората винаги започва с принудата да стоят по цял ден на дивана и да гледат телевизия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Тоя филм на забързан каданс ни го прожектират от началото на годината. След 2-3 години ще е реалност ТОТАЛНОТО робство ..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЗа всички, които не знаят за какво става въпрос, филма" КРАЯТ НА ИГРАТА - План за световно поробване"
Може да им даде пълните отговори 1:1! Има го в Youtube със субтитри дори!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не може да се промени ДНК-то, това пуснах в линк, оффф, изморих се. Абе да го променят и да се свършва с тоя човешки паразитизъм. И това ще кажа. Поне да останат същества които ще продължат живота на тази планета. Ние сме вредни, не ти ли е ясно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Ми не е баш така! Ама се иска четенье и то не на ,,Уикипедия", Кубрат Томов или you tube.....На фабрикантите в Царство Бйлгария (до септември 1946г.), А след това Народна реСпублика България не са им национализирали фабриките и имотите, веднага, непосредствено след 9 септември 1944г., а комунягите чакат първо да превземат напълно властта в ,,Отечествения фронт", да подчинят армията и разбира се да се подпише Парижкият мирен договор от февруари 1947г. и веднага след това е първият закон за одържавяване на едрата покрита градска собственост. Прибират активите на замажните хоря през 1947-1948г., а не още в края на 1944г. За 24 часа не стават тези работи....Освен разбира се, ако не са инициирани от рептилиите или от извънземните. Тогава може и за по-малко от 24 часа...Щот, нали...рептилска работа...Last edited by Mike Florida; 18.11.2020, 00:48.
Коментар
-
Много ясно, ето пуснали са вирус, а част от тях маскирани като хора разработват ваксини с които ще променят ДНК то на останалите живи хора за да са подходящи за домашни любимциОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Драги ми ДДДДДДДДДДДДДДДД .........Не ми говори за преценка и оценка на активи в система в която основния актив се създава по преценка на група хора в необходимото им количество.....Алабализмите за оценката ти на пропадналото пазарче в Булгаристан си ги запази.......................
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Е тя вече дискукията се почна....Ти къде зяпаш ,та не взимаш участие?!
- 1 like
Коментар
Коментар