Първоначално изпратено от abc
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Стоим на 4К новозаразени и не мърдаме, защото правим по 10К теста и не мърдаме.
За да оздравее някой, трябва да се разболее първо. Да си заразен не значи че си и болен.
Но като цяло аз нямам идея кой и как брои и ни поднася числата за болни, заразени, починали, излекувани.Поради тази причина съм силно скептичен за правотата им.
Усещането, че сме в режим на свободно падане и всеки трябва да се спасява сам е най-гадното...
Логиката се губи, но придворните журналисти не задават такива въпроси, щото не са им написани от севда тиви. Единствената логика е наистина да са клатикурци от държаваната администрация, дето ще получи 30% увеличение на парите си с моите данъци, които не искат да се връщат на работа, щото да си дръгнеш топките вкъши си е гот отвсякъде. Ма пак не излизат, прекалено много са - над 50% от случаите, дори над 60% - невъзможно много са. Те този въпрос задавам и никой не отговаряNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Абсолютно, ма нали са тъпи у щаба, та не могат и да обяснят това, дето са им го написали на листчето от севда тиви. като оня тъпан плешив генералгоджи, дето щеше да ни удря с невиждана сила.
Апропо, ето, вече теорията ми за липсата на умрЕло селебрити е "разбита на пух и прах" - имаме си първото - шумадийския патриарх (тия караката ни трябва да целуват, че сме ги направили патриаршия) е отишъл в ада. Е, тънката подробност е, че е на 90 години, ма нищо, ковида ни го отне, иначе щеше да живее поне още толкова. Ковид, сър!
П.С. И к'о стана ся - както лятото закрешихме на плато, след рязък ръст, така и сега си стоим на 4К новозаразени и не мърдаме. Аз пак да питам защо ни е толкова ниска бройката на оздравелите - при 3К+ на ден в поселдните 2 седмици, ние имаме по макс 1К оздравели, умрели и в болница, хайде 1,5К да са на ден - къде се губи другата половина. Скатават? Фалшиво болни? Усложнения при над 50% от случаите - ще поставим световен рекорд? Друго?
За да оздравее някой, трябва да се разболее първо. Да си заразен не значи че си и болен.
Но като цяло аз нямам идея кой и как брои и ни поднася числата за болни, заразени, починали, излекувани.Поради тази причина съм силно скептичен за правотата им.
Усещането, че сме в режим на свободно падане и всеки трябва да се спасява сам е най-гадното...
Коментар
-
Абсолютно, ма нали са тъпи у щаба, та не могат и да обяснят това, дето са им го написали на листчето от севда тиви. като оня тъпан плешив генералгоджи, дето щеше да ни удря с невиждана сила.
Апропо, ето, вече теорията ми за липсата на умрЕло селебрити е "разбита на пух и прах" - имаме си първото - шумадийския патриарх (тия караката ни трябва да целуват, че сме ги направили патриаршия) е отишъл в ада. Е, тънката подробност е, че е на 90 години, ма нищо, ковида ни го отне, иначе щеше да живее поне още толкова. Ковид, сър!
П.С. И к'о стана ся - както лятото закрешихме на плато, след рязък ръст, така и сега си стоим на 4К новозаразени и не мърдаме. Аз пак да питам защо ни е толкова ниска бройката на оздравелите - при 3К+ на ден в поселдните 2 седмици, ние имаме по макс 1К оздравели, умрели и в болница, хайде 1,5К да са на ден - къде се губи другата половина. Скатават? Фалшиво болни? Усложнения при над 50% от случаите - ще поставим световен рекорд? Друго?
"Болни" гласоподаватели от Държавната администрация.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнениеСега пред мен двама "мъже" "познавачи" "обсъждаха" преимуществата на две от "ваксините".
Единият би с коз, че на тези процентът е 95, а на онези е 96.
Свещена простота на двукраките свине.
Фразата е на Ян Хус (Иван Гъската), изгорен жив на клада.
И едно бабе донесло шепа съчки към кладата, за да гори Ян Хус жив. Той даже на кладата е показал човешко съжаление към свинските хора.
Аз не съм толкова човеколюб, моля за извинение. Свинете бих клал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сега пред мен двама "мъже" "познавачи" "обсъждаха" преимуществата на две от "ваксините".
Единият би с коз, че на тези процентът е 95, а на онези е 96.
Свещена простота на двукраките свине.
Фразата е на Ян Хус (Иван Гъската), изгорен жив на клада.
И едно бабе донесло шепа съчки към кладата, за да гори Ян Хус жив. Той даже на кладата е показал човешко съжаление към свинските хора.
Аз не съм толкова човеколюб, моля за извинение. Свинете бих клал.
- 1 like
Коментар
-
Средното име на Борисов е "д-р Хаос".
Интервю с Христо Иванов
Частта от интервюто, която се отнася за темата с Ковид 19 е 12 минути. Материалът е от онази вечер - \тв+ Дремджиев.
В момента могат да се правят различни разрези на картината и съответните акценти и анализи. Ако конкретният гражданин не разполага със свое виждане, предлагам да чуе мнението на Иванов.
Дали ще му повярва или не - това е изцяло въпрос на личен избор.
Ще си позволя само относително кратка и изцяло СУБЕКТИВНА интерпретация на изнесеното мнение на Иванов!
През пролетта, в условията на липсваща и много противоречива информация, е имало свръхреагиране.
След "констатиране" на факта, че ни се е разминало при първа вълна и въпреки настойчиви предупреждения, че неизменно иде втора, по типично нашенски маниер половин година е проспана. В конкретния случай става дума в някаква степен за един специфичен национален "рефлекс за неглижиране" на важни неща, но далеч по-важното е, че поради драстично изостряне на вътрешнополитическата ситуация, премиерът на страната буквално избяга от работното си място и се зае изключително с темата за запазване на властта и личното си оцеляване, което трая буквално 4 месеца.
В момента се констатира липса на всякакъв ПЛАН.
Напълно е неглижирано едно примерно предложение на бизнеса в България да съдейства за дигитализация на отрасъла и въвеждане на електронно здравеопазване, което би позволило съставяне на действащ и модерен национален план. Борисов се отнася с дълбоко подозрение към всичко, което иззема възможност той лично да управлява процеси. Това е неговото прословуто "ръчно управление", което в същността си представлява ослушване и събиране на впечатления за посоката на люшкане на общественото мнение и демонстративно вземане на лични решения, които отразяват преобладаващо мнение. Целта е рейтинг и власт! Това е същността на най-примитивен популизъм и отказ от модерно управление с акцент върху лична изгода.
Уж имаме НОЩ, имаме министерство, но той винаги така извърта нещата, че да демонстрира, че в него е последната дума.
Крайно време е българското общество да осъзнае, че това е един изключително вреден и опасен стил и метод на управление. Умишлено се създават условия в обществото ни да възникне среда на вдигане на тиня, среда на "МЪТНА ВОДА", която той да дойде да оправя, като междувременно изтъква величието си.
Крайно време е този човек да млъкне и да престане с несъстоятелните си импровизации, той трябва да е разбрал накрая, че сред сериозните и отговорни хора, доверието в него е равно на "НУЛА".
Средното му име трябва да е "д-р Хаос"!
Прочетохте един субективен и неангажиращ прочит на мнението на Хр. Иванов.Last edited by nachev; 20.11.2020, 15:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение
Имат предвид това (14-day cumulative number of COVID-19 deaths per 100 000):
https://www.ecdc.europa.eu/en/cases-2019-ncov-eueea
П.С. И к'о стана ся - както лятото закрешихме на плато, след рязък ръст, така и сега си стоим на 4К новозаразени и не мърдаме. Аз пак да питам защо ни е толкова ниска бройката на оздравелите - при 3К+ на ден в поселдните 2 седмици, ние имаме по макс 1К оздравели, умрели и в болница, хайде 1,5К да са на ден - къде се губи другата половина. Скатават? Фалшиво болни? Усложнения при над 50% от случаите - ще поставим световен рекорд? Друго?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Не съм си я измислил аз.Днес цял ден по една от новинарските телевизии ТВ+ през половин час тече тая информация.
https://www.ecdc.europa.eu/en/cases-2019-ncov-eueeahttp://forexnews.bg
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеГросс, това е въпрос на счетоводно записване! Примерно във Виетнам не умират хич, моля не споменавай мерки, че ще е смешно за всеки който има идея как е във Виетнам!
А за кризата, здравната:
"Според Кристин Лагард Европейската централна банка (ЕЦБ) не може нито да фалира, нито да остане без пари. Това важало, дори ако тя генерира нетна загуба с покупките на облигации за милиарди евро, каза председателят на банката по време на изслушване на Икономическата и паричната комисия на Европейския парламент.
"Като единствен емитент на евро Евросистемата винаги ще може да генерира допълнителна ликвидност, ако е необходимо", каза тя в отговор на въпрос на евродепутат.
„Освен това всякакви финансови загуби, в случай че настъпят, няма да повлияят на способността ни да търсим и поддържаме ценова стабилност", гарантира Лагард."
ФЕД, ЯЦБ, КЦБ и т.н. ще Ви кажат същото, та така!
даже да им свърши мастилото и хартията , ще нащракат по клавиатурите няколко трилиона и мир да иматова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТова пък как го измисли?
Аз ви виждам на 20-то място в Европа по "Deaths/1M pop" тук :# Country Total
CasesTotal
DeathsTotal
RecoveredActive
CasesTot Cases
/1M popDeaths/
1M popPopulation 1 Belgium 545,787 15,025 34,249 496,513 47,014 1,294 11,609,038 4 Spain 1,542,467 42,039 N/A N/A 32,986 899 46,761,777 5 Italy 1,308,528 47,870 498,987 761,671 21,655 792 60,427,404 6 UK 1,453,256 53,775 N/A N/A 21,364 791 68,023,153 7 France 2,065,138 46,698 145,391 1,873,049 31,611 715 65,329,229 8 Ireland 69,058 2,006 23,364 43,688 13,926 405 4,958,866 19 Luxembourg 29,243 254 19,231 9,758 46,429 403 629,848 20 Bulgaria 110,536 2,530 32,480 75,526 15,955 365 6,928,076 21 Hungary 161,461 3,472 36,345 121,644 16,730 360 9,650,844
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАз, bota156 декларирам следното:
Не ми трябват вашите мерки, слава богу че ги няма.
Ако ме хване грипчето КОВИД-19,- не ми давайте кислород
- и не ме качвайте по стълбите,
- а ме оставете на тротоара
- за да си пукна спокойно.
Имам всичко до интубиране, а то стигне ли се до там така или иначе над 50% си фитка. Пазарил съм и фелшер дето да ме наглежда.
Да чакам да ме наритат като куче. Аз и без да съм болен трудно качвам стълби, а болен е абсурдНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар