Я, форумният Мунчо, а.к.а. Полкича, който иначе е един толкова приятен младеж, се е разписал - ми добре бе, полкич, а къде са парите, къде е селекцията, след като Тиквата и Свинчо са ни вече господари - миналата година нямахме 5 лева да се усмихнем, тази е абсолютно същото - къде са трансферите, къде са парите, пак да питам? Или викаш, по твоята логика, Боко и Шиши са чорбари и искат да ни съсипят, така ли? Щото то така изглежда, следвайки твоите "умозаключения" - значи 6 годни работили против Левски, з ада го превземат, пък след като го превзели, пак работят против Левски - от това по-големи чорбари, здраве му кажи
Ама чорбарите викат точно обратното - че Прас и Боко били говеда и работели против чорбата - хайде това да ми обясниш, ще може ли?
А за Казахстан - господа, излагате се брутално, ама наистина брутално - това бива простотия, но чак пък толкова. Карти ви прилагах и пак гледате и не вярвате на очите си - ами да, Казахстан е в Европа, като европейската му част е по-голяма от България. Говорим само за факти, нищо повече, а Левски отпадна в азиаткста част - факт, но те и Ботев (ама оригиналния, а не сегашното франкенщайнче от СопотЪ) са отпадали в азиатската част на Истанбул, специално за полкича го казвам това, но това прави ли ги азиатски идиоти? Сигурно ги прави.
лека, доходна и безаварийна и не е лошо човек да си признава грешките - географията и историята са ми хоби все пак

А за Казахстан - господа, излагате се брутално, ама наистина брутално - това бива простотия, но чак пък толкова. Карти ви прилагах и пак гледате и не вярвате на очите си - ами да, Казахстан е в Европа, като европейската му част е по-голяма от България. Говорим само за факти, нищо повече, а Левски отпадна в азиаткста част - факт, но те и Ботев (ама оригиналния, а не сегашното франкенщайнче от СопотЪ) са отпадали в азиатската част на Истанбул, специално за полкича го казвам това, но това прави ли ги азиатски идиоти? Сигурно ги прави.
лека, доходна и безаварийна и не е лошо човек да си признава грешките - географията и историята са ми хоби все пак

Коментар