IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо имам усещането ,че днес руснаците ще бъдат брутално порязани от съдията?

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
      Както казах синьо-червените мелодрами не ме вълнуват
      ok, не ти споря
      Моите говеда играят с Марибор - ако изобщо ги отстраним, ще сме сред поставените в трети кръг
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Ок, няма да споря, точно защото съм истински левскар - да приемем, че ти си прав, макар разпространението на точно тази лотария през Лафка и по Нова тв (Боко-Шишевоте играчки) да говори друго, но ок,не споря, тогава какво прави Ицу Кюрда при Черепахата, нали е съсобственик с Жужака, а той и черепчето са конкуренцията за червената либоФ Или всичко е пунта мара, включително разформироването на уж принципните Дефанзива
        Както казах синьо-червените мелодрами не ме вълнуват

Коментар

Няма да влизам в спорове, защото гледам (като истински левскар) не отстъпваш дори и да грешиш.
          Повече знам в тази област, пък и търговският регистър ми се струва по-достоверен от твоите предположения.
          Ок, няма да споря, точно защото съм истински левскар - да приемем, че ти си прав, макар разпространението на точно тази лотария през Лафка и по Нова тв (Боко-Шишевоте играчки) да говори друго, но ок,не споря, тогава какво прави Ицу Кюрда при Черепахата, нали е съсобственик с Жужака, а той и черепчето са конкуренцията за червената либоФ Или всичко е пунта мара, включително разформироването на уж принципните Дефанзива
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

това не е вярно - държи се от Шиши, оттам е връзката с Боко, покрай Нова Тв - много може да се каже, но "честните разследващи" от нова си траят - келепир е все пак
            Няма да влизам в спорове, защото гледам (като истински левскар) не отстъпваш дори и да грешиш.
            Повече знам в тази област, пък и търговският регистър ми се струва по-достоверен от твоите предположения.

Коментар

Вашите червено-сини сапунки не ме вълнуват, но имаш сериозна пробойна в така изброените факти.
              Всички лотарии все още се държат от Васил Божков, включително и Националната лотария.
              това не е вярно - държи се от Шиши, оттам е връзката с Боко, покрай Нова Тв - много може да се каже, но "честните разследващи" от нова си траят - келепир е все пак

Коментар

Я да видим кой сега е солташак на Шиши - Ристу Кюрда е рекламно лице на лотарията на Шиши и като добавим, че е с 20% участие във фк Гранкенщайн Микре, като добавим демонстративното напускане на терена на оригиналният Литекс, като сложим, че основен конкурент на Шиши в лотариите е Черепахата и хоп, нещата заспиват - случаеност, едва ли
                Вашите червено-сини сапунки не ме вълнуват, но имаш сериозна пробойна в така изброените факти.
                Всички лотарии все още се държат от Васил Божков, включително и Националната лотария.

Коментар

• Я да видим кой сега е солташак на Шиши - Ристу Кюрда е рекламно лице на лотарията на Шиши и като добавим, че е с 20% участие във фк Гранкенщайн Микре, като добавим демонстративното напускане на терена на оригиналният Литекс, като сложим, че основен конкурент на Шиши в лотариите е Черепахата и хоп, нещата заспиват - случаеност, едва ли

Коментар

• мдааа ................ пак гредаааа...

преди мача на испания срещу турско-синьото-говедо гледах, гледах и си харесах облога, че първото полувреме ще има по-малко голове отколкото второто полувреме

да, ама не

важното е, че на борсата връзва

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Е избих залозите за седмицата че и почерпих компанията
                      при мен не връзва и вероятно причината е, че не съм почерпил

сега гледам сметката и виждам, че за последната седмица от както е започнало европейското съм бил 100 евро напред до днес, а след днешните няколко неуспеха профита паднал на почти наполовина

а какви времена бяха някога .......... ехееееееееее

чак не ми се вярва, че е било истина .............. на световното преди 10 години за месец бях направил почти 25 Кевро

и какво се е променило за 10 години .................. абсолютно нищо...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        къде се загуби, бе, муси?

това ти е последния пост останал 3 страници назад

кажи какво пускаш, че ми омръзна да чета за комплексите на някой от ДПС, ДС, че сега вече и за майка му каква била...
                        Щи кажа аз макар и постфактум, нали сме съотборници

Чехия - Кроация 1/Х - ПК
                        Чехия - Кроация 2/Х - ПК
                        Чехия - Кроация 2:2 - ТР

система 1 от 3 с тънък залог на колонка... Е избих залозите за седмицата че и почерпих компанията

П.П. Логиката: трябваше да има вече мач с над 3 гола в него, а точно този го виждах и равен.. А как стана си е въпрос за други тип анализатори
                        Last edited by kev; 17.06.2016, 22:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          Благодаря!
                          БНТ-то им заби он-лайна и ..
                          къде се загуби, бе, муси?

това ти е последния пост останал 3 страници назад

кажи какво пускаш, че ми омръзна да чета за комплексите на някой от ДПС, ДС, че сега вече и за майка му каква била...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            При положение, че всичките ви собственици са агенти на ДС - Лафчис, Грашнов /Чорни/, БАтков, Буда, Бранимир Ботев ..... спонсорът ви и строител на кабриото е собственост на Симеон Пешов - доказан комунист и червен кадър ..... та кой викаш е комуноидно отборче?
                            И Тиквата и Шиши СА собственици на Левски.Колкото до майките ..... ще приема, че си се изнервил от жегата и провалите при залозите на европейското
                            евроазиатският сладур си мисли, че след като техните шефове да от ДС значи шефовете и на другите отбори са от ДС

евроазиатският сладур си мисли, че след като техните собственици са от ДПС значи и собствениците на другите отбори са от ДПС

евроазиатският сладур си мисли, че след като неговата майка е к/рва значи, че и майките на другите хора са к/рви

желязна логика вади евроазиатският сладур и няма кой да го убеди, че има шефове на отбори които не са от ДС, че има собственици на отбори които не са от ДПС, че не всички жени са к/рви като жените които познава...

----------------------------

така добре ли е ревизиран езика, амстердамче?

Коментар

• както казах в началото на европейското на това първенство трябва да се играе, че ще има гол в последните минути на мача

някъде има ли статистика колко мача са завършили с гол в последните 5-10 минути и колко мача са завършили без гол в последните десетина минути на мача?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                При положение, че всичките ви собственици са агенти на ДС - Лафчис, Грашнов /Чорни/, БАтков, Буда, Бранимир Ботев ..... спонсорът ви и строител на кабриото е собственост на Симеон Пешов - доказан комунист и червен кадър ..... та кой викаш е комуноидно отборче?
                                И Тиквата и Шиши СА собственици на Левски.Колкото до майките ..... ще приема, че си се изнервил от жегата и провалите при залозите на европейското
                                тук си смесил малко истини с няколко откровени лъжи и хоп, пак си стигнал до категорично твърдение, за което нямаш никакви доказателства:
                                1. Да, не малка част от бивши и/или настоящи ръководители в Левски са били с карточнета в ДС - какво точно са правили, не се наемам да кажа, но е факт, че са били там. Пропусна примерно Георги Марков, който също е сътридник на ДС, но това не му пречеше да е и Конституционен съдия, издигнат от първия демократ на републиката бай Зельо. Та така - фактите са си факти
                                2. ГлаДбулгарстрой не са строител на "кабриото" (надявам се скоро да има покрив, но независимо от него ще си взема карта за сезона) - те построиха само основите, платиха им се 3 от дължимите 4 милиона и се ометоха, защото нема паре у Левски - хайде ти м и обясни как любимата фирма на другарят Тиква, дето уж ни е собственик, се отказа да довърши стадиона, щото нямаше как да им платим? Нали Боко е всесилен, а Пешов му е една от любимите касички?
                                3. Строител на сектор А са Автомагистрали "Черно море" Шумен - казах ти, имам роднини ти, обясних ти и мотивите им. И тук рухнаха всичките ви тъпи митове и пропаганди, тъй като точно след като поеха строежа на стадиона, Боко им резна държавната поръчка за Хемус - това как се връзва с тезата, че Боко ни е собственик?
                                4. Адвокатчето, дето наистина води делата на Шиши, е в управата на Левски занеш ли от кога - от много преди Шиши въобще да съществува!!! И това как работи за вашата теза

Та от всичко казано по-горе, а и с оглед неистовеите напъни да ви подарят купата и да ви вкарат отново в А група, все повече се замислям, че Боко и Сопола са фенове на чорбата (Местан беше и го беше заявил открито) и искат да ни ликвидират - това как, ако се включа и аз като вас с червения плач и ясните "Доказателства"

П.С. А това за майките беше насочено към друг потребител, който също е толкова убеден, без да има нито едно доказателство, че Левски били отбор на Боко и Шиши - е, аз съм също толкова убеден, че майка му практикува една лека професия. Имам "сигурни" доказателства за това - точно толкова убедителни, колкото че Левски е отбор на горните двама

Коментар

Working...
                                X