Защо имам усещането ,че днес руснаците ще бъдат брутално порязани от съдията?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнениеКакто казах синьо-червените мелодрами не ме вълнуват
Моите говеда играят с Марибор - ако изобщо ги отстраним, ще сме сред поставените в трети кръгNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОк, няма да споря, точно защото съм истински левскар - да приемем, че ти си прав, макар разпространението на точно тази лотария през Лафка и по Нова тв (Боко-Шишевоте играчки) да говори друго, но ок,не споря, тогава какво прави Ицу Кюрда при Черепахата, нали е съсобственик с Жужака, а той и черепчето са конкуренцията за червената либоФИли всичко е пунта мара, включително разформироването на уж принципните Дефанзива
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнениеНяма да влизам в спорове, защото гледам (като истински левскар) не отстъпваш дори и да грешиш.
Повече знам в тази област, пък и търговският регистър ми се струва по-достоверен от твоите предположения.Или всичко е пунта мара, включително разформироването на уж принципните Дефанзива
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетова не е вярно - държи се от Шиши, оттам е връзката с Боко, покрай Нова Тв - много може да се каже, но "честните разследващи" от нова си траят - келепир е все пак) не отстъпваш дори и да грешиш.
Повече знам в тази област, пък и търговският регистър ми се струва по-достоверен от твоите предположения.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнениеВашите червено-сини сапунки не ме вълнуват, но имаш сериозна пробойна в така изброените факти.
Всички лотарии все още се държат от Васил Божков, включително и Националната лотария.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЯ да видим кой сега е солташак на Шиши - Ристу Кюрда е рекламно лице на лотарията на Шиши и като добавим, че е с 20% участие във фк Гранкенщайн Микре, като добавим демонстративното напускане на терена на оригиналният Литекс, като сложим, че основен конкурент на Шиши в лотариите е Черепахата и хоп, нещата заспиват - случаеност, едва ли
Всички лотарии все още се държат от Васил Божков, включително и Националната лотария.
Коментар
� -
Я да видим кой сега е солташак на Шиши - Ристу Кюрда е рекламно лице на лотарията на Шиши и като добавим, че е с 20% участие във фк Гранкенщайн Микре, като добавим демонстративното напускане на терена на оригиналният Литекс, като сложим, че основен конкурент на Шиши в лотариите е Черепахата и хоп, нещата заспиват - случаеност, едва лиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЕ избих залозите за седмицата че и почерпих компанията
сега гледам сметката и виждам, че за последната седмица от както е започнало европейското съм бил 100 евро напред до днес, а след днешните няколко неуспеха профита паднал на почти наполовина
а какви времена бяха някога .......... ехееееееееее
чак не ми се вярва, че е било истина .............. на световното преди 10 години за месец бях направил почти 25 Кевро
и какво се е променило за 10 години .................. абсолютно нищо...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекъде се загуби, бе, муси?
това ти е последния пост останал 3 страници назад
кажи какво пускаш, че ми омръзна да чета за комплексите на някой от ДПС, ДС, че сега вече и за майка му каква била...
Чехия - Кроация 1/Х - ПК
Чехия - Кроация 2/Х - ПК
Чехия - Кроация 2:2 - ТР
система 1 от 3 с тънък залог на колонка... Е избих залозите за седмицата че и почерпих компанията
П.П. Логиката: трябваше да има вече мач с над 3 гола в него, а точно този го виждах и равен.. А как стана си е въпрос за други тип анализаториLast edited by kev; 17.06.2016, 22:32.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеБлагодаря!
БНТ-то им заби он-лайна и ..
това ти е последния пост останал 3 страници назад
кажи какво пускаш, че ми омръзна да чета за комплексите на някой от ДПС, ДС, че сега вече и за майка му каква била...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПри положение, че всичките ви собственици са агенти на ДС - Лафчис, Грашнов /Чорни/, БАтков, Буда, Бранимир Ботев ..... спонсорът ви и строител на кабриото е собственост на Симеон Пешов - доказан комунист и червен кадър ..... та кой викаш е комуноидно отборче?
И Тиквата и Шиши СА собственици на Левски.Колкото до майките ..... ще приема, че си се изнервил от жегата и провалите при залозите на европейското
евроазиатският сладур си мисли, че след като техните собственици са от ДПС значи и собствениците на другите отбори са от ДПС
евроазиатският сладур си мисли, че след като неговата майка е к/рва значи, че и майките на другите хора са к/рви
желязна логика вади евроазиатският сладур и няма кой да го убеди, че има шефове на отбори които не са от ДС, че има собственици на отбори които не са от ДПС, че не всички жени са к/рви като жените които познава...
----------------------------
така добре ли е ревизиран езика, амстердамче?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПри положение, че всичките ви собственици са агенти на ДС - Лафчис, Грашнов /Чорни/, БАтков, Буда, Бранимир Ботев ..... спонсорът ви и строител на кабриото е собственост на Симеон Пешов - доказан комунист и червен кадър ..... та кой викаш е комуноидно отборче?
И Тиквата и Шиши СА собственици на Левски.Колкото до майките ..... ще приема, че си се изнервил от жегата и провалите при залозите на европейското
1. Да, не малка част от бивши и/или настоящи ръководители в Левски са били с карточнета в ДС - какво точно са правили, не се наемам да кажа, но е факт, че са били там. Пропусна примерно Георги Марков, който също е сътридник на ДС, но това не му пречеше да е и Конституционен съдия, издигнат от първия демократ на републиката бай Зельо. Та така - фактите са си факти
2. ГлаДбулгарстрой не са строител на "кабриото" (надявам се скоро да има покрив, но независимо от него ще си взема карта за сезона) - те построиха само основите, платиха им се 3 от дължимите 4 милиона и се ометоха, защото нема паре у Левски - хайде ти м и обясни как любимата фирма на другарят Тиква, дето уж ни е собственик, се отказа да довърши стадиона, щото нямаше как да им платим? Нали Боко е всесилен, а Пешов му е една от любимите касички?
3. Строител на сектор А са Автомагистрали "Черно море" Шумен - казах ти, имам роднини ти, обясних ти и мотивите им. И тук рухнаха всичките ви тъпи митове и пропаганди, тъй като точно след като поеха строежа на стадиона, Боко им резна държавната поръчка за Хемус - това как се връзва с тезата, че Боко ни е собственик?
4. Адвокатчето, дето наистина води делата на Шиши, е в управата на Левски занеш ли от кога - от много преди Шиши въобще да съществува!!! И това как работи за вашата теза
Та от всичко казано по-горе, а и с оглед неистовеите напъни да ви подарят купата и да ви вкарат отново в А група, все повече се замислям, че Боко и Сопола са фенове на чорбата (Местан беше и го беше заявил открито) и искат да ни ликвидират - това как, ако се включа и аз като вас с червения плач и ясните "Доказателства"
П.С. А това за майките беше насочено към друг потребител, който също е толкова убеден, без да има нито едно доказателство, че Левски били отбор на Боко и Шиши - е, аз съм също толкова убеден, че майка му практикува една лека професия. Имам "сигурни" доказателства за това - точно толкова убедителни, колкото че Левски е отбор на горните двамаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
�
Коментар