IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    .....комуноидно отборче .........
    При положение, че всичките ви собственици са агенти на ДС - Лафчис, Грашнов /Чорни/, БАтков, Буда, Бранимир Ботев ..... спонсорът ви и строител на кабриото е собственост на Симеон Пешов - доказан комунист и червен кадър ..... та кой викаш е комуноидно отборче?
    И Тиквата и Шиши СА собственици на Левски.Колкото до майките ..... ще приема, че си се изнервил от жегата и провалите при залозите на европейското
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      хайде пак - а за Инджов нещо да кажеш? Защото точно него основно визирах, че 4.4.16.16 няма нищо общо с ФК Лупи или както там се казва или ще се казва, поне на хартия
      Спирам с темата, тъй като наистина се отплеснахме. Лека от мен
      За Инджов от теб за първи път научих, че е свързан с ДПС.За фирмата му ИСА чух когато купи акции в ЦСКА. Но не бих се изненадал ако си прав. Странно ми е обаче как си сравняваш Инджов и Шиши ....
      Life won't wait for you.

Коментар

• УФФФ

Франкеншайн (Микре), ака чорбаспор за припознавачи
        Собственици:
        4.4.16.16 - всеизвестен червен велможа, според слуховете въртящ парите на червената баронеса Нора Ананиева, комунист до мозъка на костите си

Юлиян СЕДЕФОВ Инджов - Собственик на фирма ИСА - 2000 - личната фирма на Доган, печелещ поръчки с много нули след първата цифра точно по вреемто на създаването на обръчите на ДПС

Ицу КюрдЪ - всеизвестен кюрд, произнесъл фразата: "Аз се чувствам каталунец. Живея там, имам къща. Ще умра там. Ще ме погребат в Каталуния. Благодарен съм на Каталуния и каталунците, на запалянковците на Барселона. Така се чувствам, не мога да го променя. Бях капитан на националния отбор на България и моята лента бе знамето на Каталуния. Изобщо не ми пука какво ще кажат. Има си снимки. До последния ми мач, до България - Англия през 1999 г., носех на ръката си знамето на Каталуния"

Мда, от горното може да кажем категорично, че Франкенщайн Микре е турско-комуноидно отборче на небългари. Ех, логико, логико
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнение
          Че Левски е собственост на Пеевски и Боко е ясно.
          левски няма само двама собственици, а цели трима

на 24,06,2015 година бай ганьо обяви:

"Доста мислих, говорих с различни хора и в крайна сметка бях впечатлен от представените ми платформи, програма, заверение и потвърждение за реално осигурено финансиране, което да гарантира нормален бюджет на "Левски" и сега имам удоволствието да съобщя, че реших да прехвърля притежаваните от мен 98.2% в равно съотношение на трима души – на Иво Тонев, на Александър Ангелов и на Николай Иванов", обяви още Батков.

- Иво Тонев - Иво Тонев е бивш изпълнителен директор на "Локомотив" (София), ексшеф на спортния тотализатор и бивш общински съветник от ГЕРБ, който оглавяваше спортната комисия в Столичната община.

Той влезе в управата на "Левски" по време на първия премиерски мандат на Бойко Борисов. Изключително близкият на лидера на ГЕРБ Иво Тонев е от кръга "Котараците" където е и строителен предприемач Александър Сталийски, който неведнъж е заявявал интереса си към клуба.

- Александър Ангелов - Александър Ангелов пък е адвокат, който от години гравитира около бизнеса на депутата от ДПС Делян Пеевски. Ангелов и партньорът му Гено Андреев участваха например в сделката за недовършената сграда на ИПК "Родина", представлявайки купувача в лицето на дружество, управлявано от майката на Пеевски - Ирена Кръстева.

- Николай Иванов - Президентът на Юпитер Холдинг Николай Иванов стана един от трима мажоритарни собственици на ПФК Левски 1914 АД, след като днес досегашния притежател на 99 процента от синьото АД Тодор Батков реши да дари дяловете си. Иванов който живее в Пловдив и за когото под тепетата се знае, че симпатизира на Локомотив ще вземе 33 процента от акциите в клуба от Герена. Както е известно Юпитер холдинг са в гравитация около ДПС и част от кръга фирми на Ахмед Доган - Сокола.

Коментар

• уважаеми/а Анди, ша ве замолА, като триете моето писание (и правилно го триете, нямам претенции), да затъркате и първопричината му, защото ако някои примитиви не спираха да повтарят ЛЪЖАТА, че Боко и Шиши са собственици на Левски, майките им нямаше да получават предположение за професиите си.
            Благодаря!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Че Левски е собственост на Пеевски и Боко е ясно.

Ама снощи Германия-Полша как ме скъсаха.. щях да стане милионер, такива готини залози бях направил.. А накрая дърводелците и гол не си вкараха дори.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Левски е собственост на Дебелата депесарска свиня а Грую все за ДПС говори .... Ако Микрето беше депесар, нямаше Дебелото Диде да го мачка с прокуратурата вече доста време. Микрето си е бесепар .... от малък. А селското отборче пълни стадиони, докато ФК"Дебела Тиква" не може да си напълни сектора кабрио.
                хайде пак - а за Инджов нещо да кажеш? Защото точно него основно визирах, че 4.4.16.16 няма нищо общо с ФК Лупи или както там се казва или ще се казва, поне на хартия
                Спирам с темата, тъй като наистина се отплеснахме. Лека от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
                  Направо да го спират това първенство. Няма такава скука.
                  Еееее, не е зле за сега. Пък и регламента с третите отбори ще направи срещите в груповата фаза интересни до самия край. Вярно няма изненади, но пък не е късно за такива.

Коментар

Левски е собственост на Дебелата депесарска свиня а Грую все за ДПС говори .... Ако Микрето беше депесар, нямаше Дебелото Диде да го мачка с прокуратурата вече доста време. Микрето си е бесепар .... от малък. А селското отборче пълни стадиони, докато ФК"Дебела Тиква" не може да си напълни сектора кабрио.

години наред евроазиатския идиот по цял ден разтягаше локуми как БОТЕВ Пловдив е на ДПС понеже Цветан Василев бил от ДПС

всички знаем какво се случи и с Цветан Василев, и с ДПС, и с КТБ, че дори и с БотевЪ

евроазиатците имат голям комплекс от ДПС и от турция ...................... от една страна 66,666% от клуба го владее ДПС, а от друга страна всичките им състезатели преминаха да играят в азиатската част на турция, а някои дори приеха турско гражданство

Коментар

• Левски е собственост на Дебелата депесарска свиня а Грую все за ДПС говори .... Ако Микрето беше депесар, нямаше Дебелото Диде да го мачка с прокуратурата вече доста време. Микрето си е бесепар .... от малък. А селското отборче пълни стадиони, докато ФК"Дебела Тиква" не може да си напълни сектора кабрио.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        Спри се бе, байчо, стана за смях на форума.
                        да не е станал сега за смях на форума .................... от дълги години ни весели, но нека да е жив и здрав, и да продължава все в същия дух, евроазиатският идиот

Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        1. Некадърността на ръководителите ви нищо не доказва.
                        до колкото си спомням миналата година когато новите собственицина ф.к.калъфка (Боко, Шишо и Сокола) влезнаха в клуба заявиха, че задачите са им три:

- да изплатят дълговете
                        - да построят трибуната
                        - да подмладят отбора със собствени юноши

не си спомням миналото лято Боко, Шишо и Сокола да са обещавали шампионска титла още първия сезон на тяхното царуване на гейарена

Коментар

• айде и Дидко се включи, ама то с припознавачите е така - не е важно какви са фактите, а как ги чувстваме - същински Сигани, бате - щом чувстваме, че Джелезото се бере, значи се бере и толкова, некви си законови разпоредби нас не ни касаят и толкова
                          Казахстан има по-голяма територия в Европа от Турция, а Израел няма и 1 кв. см в Европа, като изключа земята под посолствата и консулствата им!!! Толкова по темата с евро или азиатските идиоти - има си факти, аз поне ги следвам.

Чорбата засега е една - онази, дето щяла да става ФК Лупи, всичко друго не е чорба, а какво щяло да стане след н'ам си колко години - ами ше видим, пък ще коментираме. Засега това Франкенщайнче от Микре си е просто такова и само такова - селско тимче!

За Левски - за последен път - пари няма, останалото са преразкази по картинка и шибани чорбарски инсинуации. Апропо вие поне си имате 100% депесар съсобственик и във Франкенщайна, а и в старата чорба - който на която се кефи, ама не писакте за ДПС, а. Фрисеи нйедни - за пореден път крадецът вика дръжте крадеца

Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                          Спри се бе, байчо, стана за смях на форума.

2. Казахстан е в Азия според BBC, CIA World Fact book и пр., само според нашия байчо е у Европа. Добре, айде, в Европа е, пий един валериан с мента и полегни да си починеш, че тия географски страсти ще те уморят

Сега, ако поставиш въпроса къде е Турция, може и да стане интересна дискусия, но не в тази тема

Коментар

Ето това се надявам да видя и да бъде направено както трябва. Тоя младеж е умен и знае какво прави. Поне такива неща съм чувал за него.
                            Да, това е вариантът да си вземем историята.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                              ..Само ще кажа, че се очакват последващи сделки на ПФК ЦСКА СОФИЯ с ПФК ЦСКА АД, които ще обезпечат това..
                              Ето това се надявам да видя и да бъде направено както трябва. Тоя младеж е умен и знае какво прави. Поне такива неща съм чувал за него.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Спри се бе, байчо, стана за смях на форума.

2. Казахстан е в Азия според BBC, CIA World Fact book и пр., само според нашия байчо е у Европа. Добре, айде, в Европа е, пий един валериан с мента и полегни да си починеш, че тия географски страсти ще те уморят

Сега, ако поставиш въпроса къде е Турция, може и да стане интересна дискусия, но не в тази тема

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Я, форумният Мунчо, а.к.а. Полкича, който иначе е един толкова приятен младеж, се е разписал - ми добре бе, полкич, а къде са парите, къде е селекцията, след като Тиквата и Свинчо са ни вече господари - миналата година нямахме 5 лева да се усмихнем, тази е абсолютно същото - къде са трансферите, къде са парите, пак да питам? Или викаш, по твоята логика, Боко и Шиши са чорбари и искат да ни съсипят, така ли? Щото то така изглежда, следвайки твоите "умозаключения" - значи 6 годни работили против Левски, з ада го превземат, пък след като го превзели, пак работят против Левски - от това по-големи чорбари, здраве му кажи Ама чорбарите викат точно обратното - че Прас и Боко били говеда и работели против чорбата - хайде това да ми обясниш, ще може ли?

А за Казахстан - господа, излагате се брутално, ама наистина брутално - това бива простотия, но чак пък толкова. Карти ви прилагах и пак гледате и не вярвате на очите си - ами да, Казахстан е в Европа, като европейската му част е по-голяма от България. Говорим само за факти, нищо повече, а Левски отпадна в азиаткста част - факт, но те и Ботев (ама оригиналния, а не сегашното франкенщайнче от СопотЪ) са отпадали в азиатската част на Истанбул, специално за полкича го казвам това, но това прави ли ги азиатски идиоти? Сигурно ги прави.

лека, доходна и безаварийна и не е лошо човек да си признава грешките - географията и историята са ми хоби все пак

Коментар

Working...
                                X