Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТова и аз си го мисля, че ще е така...ама там дето има парЕ...к'во праим?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнениеБлокирани са защото не отговарят на изискванията за регистрация. Ще си останат блокирани и ще трябва да се регистрираш наново.
Бонус от цялата работа, е че ще имаш бонус за нов клиент още веднъж
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениемежду другото - б365 най-накрая взеха лиценза за България...отделен въпрос, че в следствие на това са блокирали съществуващите акаунти, ама това смятам ще го оправят скоро...
Бонус от цялата работа, е че ще имаш бонус за нов клиент още веднъж
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПонеже темата за В група или А областна е по-интеерсна, да взема да ти кажа, че Спартак още нищо не са свършили - имат баражи за влизане във В група, които трябва да изиграят - 7 отбора (победителите от областите Варна, Щумен, Силистра, Русе, Търговище, Разград и Добрич) се борят за 2 места. Та дано успеят, но да видим - моите любимци от Малеш (микрево) не успяха да влязат във В и пак ще си ритат за здраве в Пиринската Бундеслига, а имат супер стадионче, на което поне половината отбори в Б група могат да завидят
Иначе знае ли човек....след като БФС сега фабрикува нова Първа дивизия с повече отбори, с изключение на ЦСКА-Литекс-Етрополе другите идват от Б-група.
Така че може от В да трябва да попълват Б-то да не стане: Първа дивизия 14 отбора, Втора дивизия - 10 от които 2-3 втори отбори на лудогорец,левски и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТоя Мастер дето с цитиран в статията не беше толкоз лош май...
Иначе Спартаковци си свършиха "работата" тоя сезон:
http://bulgarian-football.com/ofg-varna.htmlNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Току що ми дойде страхотна идея докато обсъждахме с едни рашъни вчерашния атентат в Стамбул.Абе що не си поканите истинското ЦСКА и тъкмо ще станете 10 отбора?Според рашъните ще има доста публика тъй като имало доста фенове на истинското ЦСКА живеещи постоянно в България.Даже хората предложиха и име .Чемпионат българорасииски ЦСКА.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Eх това "синьо" БФС:
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/m...v-elita-381527
обясненията малко напомнят на това:
https://www.youtube.com/watch?v=AqdhkFoHi3Y
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеОткога се възражда, до къде е стигнал, че ми е интересно. Щото дългото възраждане на нафтата завърши наскоро (преди няколко месеца) с едно "сливане" за което никой думичка не обели!!! И май май некви дългове магически изчезнаха...
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...B3%D0%B0%D1%81
Иначе Спартаковци си свършиха "работата" тоя сезон:
http://bulgarian-football.com/ofg-varna.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНе са 2, защото официалния фалира, а има само Спартак Варна "на феновете", който се възражда от регионалните групи!
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...B3%D0%B0%D1%81Last edited by pepe1234; 07.06.2016, 23:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЯвно си глупав(да не кажа нещо по-силно) !!!
Аз съм ЦСКА-р до дъното на душата си, но стана 2-3 дена ти чета глупостите и меко казано ми писна...
Точно историята е обект на ТЗ !!!
С новото дружество няма да я има тази емблема, която са носили всички, за които си писал и които са носили успехи и радост в нашите души!
И Спартак Варна може да отиде да играе на "Армията" (стига да си платят наема) и тогава ти ще ги припознаеш ли като твоя отбор ????????????????????
Аре стига вече с тези глупости! Видял ли си емблемата на новия отбор (този дето ще играе в А група) ?????
След като я видиш е редно да решиш - това "твоята" емблема ли е , или не !!!!
Емблемата Е ЗАПАЗЕНА МАРКА и вече е ОБЕКТ НА ТЗ !!!!
mussi, ето ти едно линкче да си гледаш емблеми и да търсиш афтентичната. При левскарите е същото с емблемите (запазените марки). И защо точно пък да я няма, как го реши, може пък и да я проима. Обидите в спор са признак на липса на аргументи по принцип. Какви точно глупости четете? Че няма как да се оздрави, това е положението. Моля за по-добри алтернативи, ама нема. Мисля че писах по-рано и аз исках оздравяване ама преди да си загубим лиценза. От В група оздравяване не става, просто няма приходи досатъчно за тая работа...Айде оздравителите, каква гаранция имате, че едно оздравяване ще е успешно и няма да загубим 10 години по долните дивизии. Ами Божков утре ако каже, айде стига аз се оттеглям и ни остави у В или пък просто земе, че се гътне случайно, вие ли ще оздравявате нататък???? Така поне ще сме в А и отбора ще оцелее 100%. Вие на децата си какво искате да оставите ЦСКА по долните дивизии ли? ЦСКА без евро мачове ли? Видехме го вече Божков в ЦСКА няма нужда пак да идва да ни "оправя"... Той и сега имаше възможността да влезе и да оздравява, хортата се мъкнеха с акциите при него, ако го искаше можеше, но не го направи този не е оздравител, ама да видим де аз лично дори смятам, че той оздравителен план няма да подаде... има още малко време до към края на месеца да го направи...
Частта насъстоятелност съм я прехвърлил. Тя си касае едно АД е в процедура по несъстоятелност, която най-вероятно ще завърши с ликвидация....
Бад, ще си играем на армията и там ще си е и музея.Last edited by pepe1234; 08.06.2016, 01:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНе са 2, защото официалния фалира, а има само Спартак Варна "на феновете", който се възражда от регионалните групи!
поддържа ли детско-юношеска школа? Поне такава им
беше идеята.Но докъде я докараха не знам.Повод да се
поинтересувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеКой точно Спартак (Варна) имаш предвид,щото те са вече два?
Коментар
Коментар