IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
    Бе тоя инджинера дали изкара първия срок на девети клас нали безплатни учебници му подариха да го ....в черния ....
    Има два поправителни.Единият при чичо ви пенчо по български и словоред и втория при дофтуро пак по български и англииски
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      А, дрее ми, кой ще се падне...
      Претпочетания. Така да се каже...
      Който желай да спичели, нема кво да подбира... Требе да бий секи..
      толкос !!!
      ( вий, ноо рехави уикенда.. баси..
      Не е, кат да не сте създале положения.
      Както и те де.. ама е нА - зеха ви мача ... )
      Явно с децата в защита няма да стане! Дано се пооправят малко основни играчи, че ще изпаднем и извън 4ката с тия темпове!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Що не искаш песеВе? Тия мишоци не знам как дойдоха до тук (благодарение на нашето нещастие) но очаквам да ги отпорят яко!
        Златан може и да играе последен сезон в ПСЖто, така че ще напъват здраво - може да докарат полуфинал поне!
        Аз лично предпочитам Челскито да се паднат с ПСЖ и да ядат хурката!
        А, дрее ми, кой ще се падне...
        Претпочетания. Така да се каже...
        Който желай да спичели, нема кво да подбира... Требе да бий секи..
        толкос !!!
        ( вий, ноо рехави уикенда.. баси..
        Не е, кат да не сте създале положения.
        Както и те де.. ама е нА - зеха ви мача ... )
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Некакфи предположения и предпочитания за жребее, тодей ?
          Ас, бих желал ПеСеЖе...
          дА !!
          Ша извинявате, че ве развалям темата, ама тото пускам мнооого ретко..
          Що не искаш песеВе? Тия мишоци не знам как дойдоха до тук (благодарение на нашето нещастие) но очаквам да ги отпорят яко!
          Златан може и да играе последен сезон в ПСЖто, така че ще напъват здраво - може да докарат полуфинал поне!
          Аз лично предпочитам Челскито да се паднат с ПСЖ и да ядат хурката!

Коментар

• Некакфи предположения и предпочитания за жребее, тодей ?
            Ас, бих желал ПеСеЖе...
            дА !!
            Ша извинявате, че ве развалям темата, ама тото пускам мнооого ретко..
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              ето едно мнение от един форум:

И аз да допълня:
              - лакетче на Гаджев - червен
              - несъществуваща засада на Асприля за 2:0

Сега като извадят и Литекс, след като махнаха нас и Локото, Леефски ще си играят дербита с орлетата, че и те са с един прекрасен спонсор на гърдите... Вече е ясно КОЙ комаднва парада...
              И да допълня още нещо, виждаме другите начини за които говореше мисля Наско преди време..

Елате да си гледаме В група, там поне се играе истински футбол
              Домусчиев и той да вади отбора белким говедата станат шампиони

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Прегледах качените репортажи в гонг, което не е същото като да се гледа мача, но не е качен в и-нет ( или не успях да го намеря - не знам ).

Та, двата картона червени картона за латекса ги има, като първият е малко пресилен ( посягане с две ръце/бутане трудно може да се нарече "удар", но по-скоро го има - макар, че левскарчето направо се засилва напред и може да се счита за рефлекс да не се бутнат ). Вторият червен картон и дузпата също го има - там наистина оня си изтърва нервите, но сякаш има посягане/провокация от нападател към вратаря, което не се свири, дори да няма контакт, понеже не се вижда добре. При всички случаи се свири фал срещу вратаря веднага, а не се пуска авантаж при тази ситуация.
                ---------------------------------------------------------------
                В същото време има 2 спестени червени картона за фк лесна. И двете положения на Минев ( удар в гръб при спряна игра ) и Гаджев ( умишлен удар с лакът в лицето ) са класически за червен картон - даже повече от тия, които се вдигнаха за латекса.

Не оправдавам поведението на латекса, но определено съдията ги ощети с решенията си като определено влияе за изхода на мача, понеже ги оставя с 9 души срещу 11 и дава дузпа още на полувремето, когато латекса води води в резултат. Безсмислено е повече да се играе такъв мач наистина

П.П. Мое мнение, да не вземе някой да хукне да дудне, че съм пристрастен. Па, само като видях мазната усмивка на инж. Гонзю ми стана 'ногу смешно - как може да си доволен за некви умрели 3 точки, спечелени служебно, та да се дуеш пред камерите.

То, това си е за срам!

П.П.П. Латекса по-малко да рИват, щото на нас ( чорбата ) съдиите ни отмениха АВТОГОЛ на Бисо ( "легендата" ) поради засада?!

И при 0:0 загубихме титлата в решаващ мач. Отменен автогол, заради "засада"?? ( явно телюгите пак тръгнаха с поръчките към съдиите ), а точно затова всичко живо мрази Рязанград. Те са същите
                Бе тоя инджинера дали изкара първия срок на девети клас нали безплатни учебници му подариха да го ....в черния ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Ще ме прощаваш, но маймуната точно си бавеше играта - реши да мине точно пред топката, за да не може да се изпълни фаула бързо. Постъпката на Минев беше малоумна, затова и си получи жълтия картон - абсолютно заслужено.
                  Контакт на Бедоя и вратаря няма, няма и как да има - вратарчето се претърколи, както правят всички вртари, когато хванат топката и решат да се правят на интересни с атрактивни отигравания, и веднага стана. Мангалът скочи на нашия слаботелесен - 100% червен и дузпа - абсолютно точна преценка на съдията
                  За гаджев си казах мнението - макс жълт, ама много макс - в Англия тези не се свирят - през цялото време гледаше топката и няма грам умисъл да удря противник.
                  Все тая, спирам, лека от мен, ще гледаме шоуто как се погазват правилници и се оставя Латекса в А група, пък после чорбата ги припознават в една "антиговежда" коалиция... Интересна зима се очертава
                  Груйчи вие сте срам за футбола.А това дето сте се кръстили на Апостола е безумие.Държавата не бива да позволява такива имена на спортни отбори.И понеже сте тотални смешници постоянно ви подпират.Този бездарник и боклук Гаджев защо не му дадоха червен карто за удар с лакът в лицето.Така на времето Атанас Узунов направи Гонзо футболист ама после в Рен за два мача го ракриха при първия лакът видя червения картон и после го изгониха от Рен.Разбираме че по честен начин шампиони никога няма да станете.Сираков пък с оня нещастник Мърльо пък купуваха съдии и други отбори.Левски е източник на злото в България и трябва да бъде унищожен а стадиона съборен и заличен.Иначе футбол в българия няма да има.Пълни боклуци

Коментар

• За последен път, излезе снимка на доклада за 44 мин. Четем следното: "Блъскане с ръце на противников състезател при спяна игра" Тъй ли било, ми че то имало свирен фаул срещу вратаря тогава, гледай ти при спряна игра и дузпа ви отсъдиха хахахаха.... велико няма такъв дебилизъм... какво викаш груйчи я пак?

Ахаха груйчи, викаш купата си е купа и там не се брои, нищо де и лишаване от домакинство до края на сезона също е опция.. ама на дали... Викаш не е виновен този дето налага, а виновни че не го пазели достатъчно Усещаш ли колко олигофренско звучи, то и в мача на децата (юношите при вас) безсилието надделя и посегнахте на децата, или пак немало кой да ви пази? Ей да го еба... Колко нагал трябва да си, че и децата да биеш, но то не е от вчера, то не беше Петев то не беше чудо. Тогава и вие влезнахте в световните медии ама не с омразните Star Wars за които се сцепихте да се правите на чукове...

Груйчи коалицията е анти дебеляновкса пак не си разбрал.... Да не говорим, че след подобно поведение да се кичите с лика на апосола малко им идва в повечко на хората...но пък знае ли човек може и апостола на децата да е посягал и просто да не е описано никъде...

хахаха закривай БФСто
                    Домусчиев: Може да се откажем от първенството, ако прецедентите в полза на Левски продължат
                    Аз като казвам, че ще останете само с орлетта и венци корема дербита да играете...
                    Last edited by pepe1234; 13.12.2015, 16:17.

Коментар

• Здраве да е! Хубав ден от мИня

П.П. Относно сметките ти за противника на чорбетата, мисля че по регламент ще се играят два мача, а не както беше досега - един. Може и да бъркам, ама ми стана забавно какви конспирации подкара.

Коментар

• Ще ме прощаваш, но маймуната точно си бавеше играта - реши да мине точно пред топката, за да не може да се изпълни фаула бързо. Постъпката на Минев беше малоумна, затова и си получи жълтия картон - абсолютно заслужено.
                        Контакт на Бедоя и вратаря няма, няма и как да има - вратарчето се претърколи, както правят всички вртари, когато хванат топката и решат да се правят на интересни с атрактивни отигравания, и веднага стана. Мангалът скочи на нашия слаботелесен - 100% червен и дузпа - абсолютно точна преценка на съдията
                        За гаджев си казах мнението - макс жълт, ама много макс - в Англия тези не се свирят - през цялото време гледаше топката и няма грам умисъл да удря противник.
                        Все тая, спирам, лека от мен, ще гледаме шоуто как се погазват правилници и се оставя Латекса в А група, пък после чорбата ги припознават в една "антиговежда" коалиция... Интересна зима се очертава
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• По-скоро има лек контакт от левскаря към вратаря, защото всичко става бързо и се вижда, че вратар пада като се претулкува, заедно с топката, но не симулира, защото веднага се изправя, като иска да я подаде към свой съотборник.

Но на тия повторения, който гледах изглежда, че по-скоро няма контакт. Въпреки това, нападателят няма право да пречи на вратаря, когото иска да вкара топката в игра.

Затова, според мен има контакт, понеже за какво да симулира вратаря? Ако искаше да извади жълт картон на телюгата със симулация, то щеше да хукне да се търкаля и да се прави на убит. Па, той падна ( явно го закачи ), но скочи веднага, за да търси някой свой съотборник.

Т'ва е мое мнение! ( може да не съм прав, но това успях да видя от повторенията, които се въртят в нет-а )

Коментар

• Груец, латексажията не е бавил играта, а си вървеше с гръб като се отдалечава от топката.

Минев, спокойно можеше да бутне топката половин метър встрани, ако толкоз му "пречи" някой, който се отдалечава с гръб. Пречи се, когато си с лице и тръгваш да забавиш изпълнението като задържаш топката/препречваш я и т.н., но в случая няма такова нещо.

Не четеш внимателно какво съм написал за втория червен картон. Да, има го, но точно преди него не се свири фал срещу вратаря, защото той е в малкия пенал, хваща си топката и тръгва да я изнася, а левскаря дори и да не го докосва, няма право да му пречи, щом е тръгнал да вкара топката в игра. Свири се фал срещу вратаря в случая.

Понял? ( къде са грешките )

П.П. На Гаджев си е чиста игра с лакет и може да остави траен инвалид някого, като му избие окото или счупи най-малко скула. Затова в цял свят веднага се вади червен картон.

Ти още малко ще изкараш, че нямаше удар с лакет, а оня падна, за да се преструва, като той е с аркада от удара. Айде по-сериозно, плийз. Това не е муай тай ( бокс ), че да си раздават лакти по муцуните, дет' се видят

Коментар

• Уф, пак сте чели, недочели, и най-вече преписвали отнякъде, а го приемате за чиоста монета - честно, в инвестиционен форум сме, а основното, което и харесва, когато пиша тук, е, че списващите са на високо ниво, а не на познатото кОр за този или онзи.
                              По темата:
                              - няма как да наложат санкция Изваждане от групата на Левски, просто няма как, причината е доста прозаична (оставам настрана, че аз бях точно там, където следва да е бил ударен този делегат, на не повече от 10 метра и не видях подобно нешо - имаше 1-2 полетели седалки към тунела, когато се прибираха латексите, както и 2-3 чаши с вода, и те паднаха върху тунела, но приемаме, че е имало удар върху този делегат) - всички подобни деяния се броят за съответния шампионат, случилото се в прдишните не се взема под внимание. да не говорим и че инцидентът в Ловеч е е за купата, а тук е за първенство, а още повече, че милиционерите (какъвто е случая в Ловеч) не са длъжностни лица, пък и като доабвим, че за инцидента в Ловече си е виновен отборът-домакин, че не е осигурил правилни условия за провеждане на мача и т.н., ама това не пречи на червената мисъл да летиииии... Да припомням ли как вашата публика нахлу на терена, при това нееднократно - това знаеш ли как се тълкува? Ама не ви изхвърлиха за това, а за съвсем прозаична причина - не си плащате и то не от вчера

- за последен път за спорните положения - Веско Минев бута мангала, защото онзи му се пречка пред топката и бави играта (случва се поне по 5 пъти на всеки мач) - до момента не съм видял на някой да дадат повече от жълт картон, а гледам доста първенства - ако ми дадеш подобен случай, аз ше ти дам поне 10 в обратната посока, предполагам, че и днешните мачове ще има нещо подобно, където съм убеден, че няма да има и жълт картон. За Гаджев - е, там пък къде видяхте червен картон, идея си нямам - игра за топката и толкова, ама да речем, че макс може да му се даде жълт. Хайде да се обединим за жълт и толкова, амакр че според такъв изобшо няма. Единствената грешка на съдията беше, че не даде жълт на Бедоя - просто си търсеше провокацията със скандинавсдкия мангал на латексите. Червените картони на латексите и дузпата са безспорни - тук май нямаме дилема.

- за търкиш еърлайнс - ами те са спонсот и на Барса - и те ли са турци? Бяха спонсор и на Юнайтед, преди да се появят Аерофлот, спонсорират и ШЛ по баскетбол и т.н. Хайде стига глупсоти. То и Черепа е спонсор на почти всички отбори с Ефбет, ама вие си го тачите за спасител, нали?

- чета, че латексите били искали чуждестарнен съдия за мачовете с нас - ми супер, и ние винаги сме искали, пък и статистиките ни срещу всички отбори в Бг, когато е имало чужд арбитър са повече от отлични. Ако не ме лъже паметта, най-голямата ни победа срешу латексите с 6:2 е точно с чуждестранен съдия, 3 финала за купата ги бихме с чуждестранен и т.н.

- колкото до "победата" вчера - не, не ми е кеф от подобни "победи", няма и как да ми е. Убеден съм, че този мач изключително трудно щяхме да го вземем, дори и срещу 9 играча - просто този Левски не може да играе срещу затворен отбор. Ако пък дузпата не беше влязла, нищо чудна и да бяхме загубили, така че съм повече от удивен, че Латексите си тръгнаха - можеха така да ни думнат на Герена с 9 играча, че да ни е срам да се покажем още 3 месеца, но те решиха така - малоумници.

- и финално за ваденето вчера - за мен това е абсолютно режисиран сценарий на микренското джудже, което естествено няма нищо общо с Латексите, той си е в чорбата. В момента може "морално" да падне от чорбата за купата - абсолютно съм убеден, че "безпристрастният" жребий ще срещне чорбата с Монтана в София или с Латекса, пак в София, вариант чорбата да са гости или да играят с Бироя - 0. Предполагам, че мачовете ще са чорбата-монтана на градината с жълъдите и латекса-бироя под люляците. Естествено, ваденето има и друга цел - всички червени изведнъж припознаха и се асоциираха още повече с месията-джудже, странно как това нещо съвпадна с подновените аспирации на черепа пак да се връща в чорбата, като той предлага (поне на хартия) и плащане на дълговете, за разлика от захарното джудже. Щото нали основната мисъл в червено е не вие да сте добре, а говедата да са зле....

П.С. Убеден съм, че латекса няма да ги извадят от група - ще им наложат глоба (на онова каракачанско леке Стойкас стоилас - как пък никой не се сети защо този нечистоплътен индивид беше гръмнат в Благоевград, щото навсякъде е отворко, жалко, че не умря там), ще дадат служебна победа на Левски и ще отнемат някоя точка от актива на ловешките селяндури - 3 или 6. Това ще е. Левски ще бъдат глобени и наказани с последно предупреждение без публика или ще ни наложат 2-3 мача без публика, което не го виждам защо ще е, но за някаква "спараведливост".
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• 7. Нанесен удар и/или побой в “района на
                                стадиона” на: - -
                                а) противников състезател/и Лишаване от домакинство до 2 срещи 10 000 лева
                                16
                                б) служебно/и лице/а Лишаване от домакинство от 1 до 4
                                срещи
                                10 000 лева
                                в) длъжностно/и лице/а Лишаване от домакинство от 4 до 6
                                срещи
                                10 000 лева
                                г) при повторен случай Лишаване от домакинство до края на
                                първенството

15 000 лева
                                д) при следващ случай Изваждане на отбора от групата 20 000 лева
                                Я какво пишело тук. Груйчи този ударения с камъка длъжностно лице ли е? Това за кой път ви се случва?

Докладът на делегата от 1/4-финала за купата е достатъчно обемен и комисията може да наложи санкция дори само върху него. Но не е изключено тя да е само с финансово изражение, тъй като най-голямото възможно провинение е „удар на длъжностно лице" - в случая полицай, за което се чака становището от МВР.

Съгласно чл.51, ал.2 от ДП на БФС, ДК отлага за разглеждане случилото се на полувремето от срещата ПФК”Литекс” – ПФК”Левски” и призовава длъжностните лица от срещата за следващото си заседание.
                                Абе веселба, Груйчи да не вземат сега и вас и латекса да извадят, щото да не станат 3 вече подобните случаи, един си имате от преди... един е отложен и един сега, та баш 3 стават. Отиваме на буква д. Закривай БФСто. Закривай А група. Ще си играем само аматьорски футбол във В група.

Я виж хората помнят тъмните мутрогенски години и Бисер (легендата). Сега пак влезнахме в тях с Дебелян... Вчера гледам даже и turkish airlines грейнали на рекламите по-светлнните табла на герена.
                                Last edited by pepe1234; 13.12.2015, 09:25.

Коментар

Working...
                                X