IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прегледах качените репортажи в гонг, което не е същото като да се гледа мача, но не е качен в и-нет ( или не успях да го намеря - не знам ).

Та, двата картона червени картона за латекса ги има, като първият е малко пресилен ( посягане с две ръце/бутане трудно може да се нарече "удар", но по-скоро го има - макар, че левскарчето направо се засилва напред и може да се счита за рефлекс да не се бутнат ). Вторият червен картон и дузпата също го има - там наистина оня си изтърва нервите, но сякаш има посягане/провокация от нападател към вратаря, което не се свири, дори да няма контакт, понеже не се вижда добре. При всички случаи се свири фал срещу вратаря веднага, а не се пуска авантаж при тази ситуация.
    ---------------------------------------------------------------
    В същото време има 2 спестени червени картона за фк лесна. И двете положения на Минев ( удар в гръб при спряна игра ) и Гаджев ( умишлен удар с лакът в лицето ) са класически за червен картон - даже повече от тия, които се вдигнаха за латекса.

Не оправдавам поведението на латекса, но определено съдията ги ощети с решенията си като определено влияе за изхода на мача, понеже ги оставя с 9 души срещу 11 и дава дузпа още на полувремето, когато латекса води води в резултат. Безсмислено е повече да се играе такъв мач наистина

П.П. Мое мнение, да не вземе някой да хукне да дудне, че съм пристрастен. Па, само като видях мазната усмивка на инж. Гонзю ми стана 'ногу смешно - как може да си доволен за некви умрели 3 точки, спечелени служебно, та да се дуеш пред камерите.

То, това си е за срам!

П.П.П. Латекса по-малко да рИват, щото на нас ( чорбата ) съдиите ни отмениха АВТОГОЛ на Бисо ( "легендата" ) поради засада?!

И при 0:0 загубихме титлата в решаващ мач. Отменен автогол, заради "засада"?? ( явно телюгите пак тръгнаха с поръчките към съдиите ), а точно затова всичко живо мрази Рязанград. Те са същите
    Last edited by marandi; 13.12.2015, 05:01.

Коментар

• Груйчи прав си, сега погледнах, ма нали не следя А група ще ме извиняваш... Е поне това ще ви е спестено в такъв случай, но според мен този срам си ви остава... доста доста остсъждания с превес все в едната посока... а тези които ги има в другата подминати или с друг аршин... а тази радост след служебната победа казва всичко... мен лично щеше да ме е срам да победя по този начин...
      Last edited by pepe1234; 12.12.2015, 23:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        хаха минал сезона, минал ама покрай тебе груйчи. Утре има още маочве бе,а този не завърши. Ама не се съмнявам дерзайте. Знам, че ще го натъкмите...
        пепич, брат, сериозно си се отнесъл - полусезонът е минал (беше преди 2 кръга - ние годтувахме на БИрое тогава, а първият ни мач от новия полусезон беше като годти на БотевЪ), което значи, че всички мачове до момента се зачитат, а оттук нататък селдват загуби с по 3:0. Ако изобщо се стигне до изваждане на Латекса, което съм почти убеден, че няма да стане, да речем на 90% съм сигурен.

Марандич, имаш лично

Лека от мен, че зачезвам
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
          Не бе не си с очила.Само да ни кажеш кой е собственика на свинярника,че има един там дето се пише благодетел ама той и преди години беше благодетел пък после се оказа ,че тъпото кюрде било собственик на акциите.Ако искаш можеш да ни кажеш как в една фирма дето е управлявана от синдик може да се раздават 150000 заплати + премии и от кои сметки.Ама ако мооже без очила
          Аз отговор имам ,но ти дали имаш е по-интересно..., В група е доста по-различно и футболетата се водят аматьори, също така да кажем, че има определени кредитори, които не искат да си загубят вложенията та може да търсиш телето, ама под вола

Да чуя сега твоите отговорчета ми е по-итересно или пак ще мълчим като рибета, ама кукичката ви е гола, а вие папате...
          Споко живота е дълък и колелото се върти...

Колкото до акциите, вземи да се ограмотиш във финансов форум си все пак... И да допълня отнесъл съм се с уважение и към Наско и Гаджев и Боримиров, а как ти можеш да си позволиш да обждаш точно този човек на кюрд ми е непонятно... ЗАСРАМИСЕБЕ
          Last edited by pepe1234; 12.12.2015, 23:20.

Коментар

• За ракойка веднага пращам, Груйчи ( виж си Л.С. ) - хихи

Ами, няма сигурност, че ще има сливане. Моето инфо е, че в момента има яка съпротива поради две причини:

- заминаваме в окръжните групи;
            - губим историята и титлите

Затова пак се върти вариант през Божков, като Ганчев каза, че се оттегля. но ще откупи заложената емблема от НАП, за да я върне. Какво повече да се коментират некви глупости за сливане и т.н.

Това са сериозни хора и като кажат нещо го правят.

Коментар

• хаха минал сезона, минал ама покрай тебе груйчи. Утре има още маочве бе,а този не завърши. Ама не се съмнявам дерзайте. Знам, че ще го натъкмите... напред към дербитата със венци корема... там поне също има драми
              Last edited by pepe1234; 12.12.2015, 22:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                Леле още един, вие да не сте се наговорили от агитката да показвате присъствие, че е видно и от самолет как се топите и какво мислите за футбола, който играете и за незнайния собственик или ще ми извадите разписка от Централен депозитар за собственноста в Леефски, или пък заплатките на Гаджев от 2008 на минимална, като чистачка или пък, КОЙ подписа спонсорските договори за Леефски или пък, КОЙ построй А сектор с чии пари и на какво основание? Или пък Доклад на сметна палата за неправомерно ползване на комплекс Г. Аспарухов и не само туй, че не плащате данъци за него(такаса смет например по данъчна оценка), а МВР плаща всичко и ви го е дало без нищо за ползване(без правно основание), че и да се преотдава на 3ти лица леле... Аз ли съм си сложил очилата бре ?

Само да спомена, че всичкото това са престъпления по закон ей тъй на, не че някой за нещо ги има в тази държава, но все пак... има и такива с кретенски очила...

Колкото до дълговете ни явно сте големи счетоводители... пък дългове ама как и защо е друг въпрос нали, нещо прокуратурка някой, оф забравих, закон ли що беше това? Всъщонст нали според боко, феновете е редно да вършат тази работа все пак...
                Не бе не си с очила.Само да ни кажеш кой е собственика на свинярника,че има един там дето се пише благодетел ама той и преди години беше благодетел пък после се оказа ,че тъпото кюрде било собственик на акциите.Ако искаш можеш да ни кажеш как в една фирма дето е управлявана от синдик може да се раздават 150000 заплати + премии и от кои сметки.Ама ако мооже без очила
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Марандич, дай адрес на лични да ти пратя една ракия от на тъста, че това, дет' го пиеш, не е хич качествено - сериозно ти говоря.

Ако извадят Латекса, то резултатите им до момента се зачитат, защото е минал полусезона. Ако не беше минал, щяха да се анулират - знам, че чорбата не четете нищо различно от разни парцали, списвани от малоумни свинчовци тип Мариан Макариев (познвам го лично), които искат само да си продават боклуците. Статистики на Бг мачове може да има само на нац. стадион и бъдещата трибуна на сектор А на Герена - никъде другаде няма броячи, ама вие знаете точната цифра, убеден съм.

Спирам, щото няма смисъл - толкова сте заслепени, че дори виждате фаул срешу Баривиера преди червения картон та там нямаше дори докосване. лека вечер и очкавам извинение когато не станем шампиони (няма как да станем, не и с този състав, ние поне сме реалисти), но знам, че такова няма да има - слушам вече шеста година как Левски печели купата и титлата, щото всичко било нагласено в наша полза. Знам, знам - и да паднем, и да бием, все е нагласено, ама във втория случай сме толкова прости говеда, че и уредени мачове не вземаме.

П.С. И очаквам извинение, когато след този мач днес си намерите "морално оправдение" да се слеете и да се превърнете в Цитекс или Лицска - ама да им е гадно на говедата, да мучат, бахти, какво тук значат някакви си 31 титли, като ще вземете цели 4 наготово и по-важното - ще прееВете държавата за пореден път. Пък и говедата ше им е гадно, а това е най-важното - на тях да им е зле.
                  И специално за вас - малко лично творчество, ей-така, за разкош - не претендирам за авторските права, можете да си го запазите
                  С Дърт пейдър за аватар
                  да куфеем Фсичкото чорбар
                  Ама и той кат' нас умрЕл,
                  нищо, аз пара съм взел,
                  Стар уорс до края на света,
                  бал съм я в А групата.
                  Шампиони сме във Ве,
                  там си ни е най-добре.
                  Чупим всякакви рекорди,
                  да, особено сме горди,
                  че ударихме Сарая,
                  ех, май му се види края,
                  но догодина припознаваме
                  и шампоАни ставаме.
                  Не ни е за първи път,
                  щом парите станат кът -
                  ние сме чорби велики,
                  умни сме като тръстики
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Леле още един, вие да не сте се наговорили от агитката да показвате присъствие, че е видно и от самолет как се топите и какво мислите за футбола, който играете и за незнайния собственик или ще ми извадите разписка от Централен депозитар за собственноста в Леефски, или пък заплатките на Гаджев от 2008 на минимална, като чистачка или пък, КОЙ подписа спонсорските договори за Леефски или пък, КОЙ построй А сектор с чии пари и на какво основание? Или пък Доклад на сметна палата за неправомерно ползване на комплекс Г. Аспарухов и не само туй, че не плащате данъци за него(такаса смет например по данъчна оценка), а МВР плаща всичко и ви го е дало без нищо за ползване(без правно основание), че и да се преотдава на 3ти лица леле... Аз ли съм си сложил очилата бре ?

Само да спомена, че всичкото това са престъпления по закон ей тъй на, не че някой за нещо ги има в тази държава, но все пак... има и такива с кретенски очила...

Колкото до дълговете ни явно сте големи счетоводители... пък дългове ама как и защо е друг въпрос нали, нещо прокуратурка някой, оф забравих, закон ли що беше това? Всъщонст нали според боко, феновете е редно да вършат тази работа все пак...
                    Last edited by pepe1234; 12.12.2015, 22:22.

Коментар

• Теленца, дайте си рогите да ви почеша, че пак се оливате с храчките.

Къде разбрахте, че ще има сливане на чорбетата с латекс-а? По-скоро сигналите са, че Ганчев се маха от чорбата и идва Черепухата, за да се спаси историята на клуба.

Първо изцепвате някаква пълна абсурдия и после започвате да сипете глупости като разпрани, на база нея.

П.П. Литекс бяха ощетени, защото аршин не беше един и същ. Тяхното положение за изблъскване на техен играч беше в гръб - тоест още по-несиметрична ситуация, спрямо бутането на играч на фк Лесна лице в лице.

Чаткате ли разликата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Гледам събрали сте се чорбите тук, пък уж не сте гледали А група или гледате припознатия нов отбор
                        По темата - бях на мача и това, което се проведе на него, беше дирижарана от джуджето от Микре акция по вадене на отбора, за да може после "морално" да го слее с чорбата и пак да прееВе държавата. За кое имате претенции бе, другари чорбари? За кой от двата червени картона - и двата кой от кой по нарисувани? Или за дузпата имате претенции? За жълтия картон на Минев ли - да, напълно заслужен? За лакета на Гаджев - абсолютна игрова ситуация, но да кажем, че това е единствената грешка на главния - можеше да се даде жълт картон. Та закое имате претенции? Ето ви видеото на гонг - линк и после пак д си говорим, може ли? Или пак уж не сте гледали мача, но говорите!!! А да казвам ли, че още от самото начало играчите на Латекса бяха излезли на нож и кръв?

А пък за малоумната хореография - я питайте тарторите в агитката си колко пари взеха от Дисни за продъкт плейсмънта, за да може шаранчетата да държат картоните за един измислен филм. Факт, те взеха яко кинта, вие какво взехте? Че като питах в един друг форум толкова им разбърках лайнта, че три пъти ми триха мнението уж безпристрастните модератори там> да пусна ли какво ми написаха на лични? Да не говорим колко е маломна сама по себе си хореографията - Дърт Пейдър с шалче на чорбата - той умре, вие сте го взели за аватар, да се попитам ли защо или сами сте си отговорили???
                        Mного си зле не гледай видеото,сложи червените очила и ти ще загрухтиш злобно и жално.Нито ще видиш,че Асприля застава пред топката с цел да осуети бързото изпълнение което е картон ,е с очилата ще зависи в коя посока,нито пък ще видиш ,че 3-4 мин.преди картона на Йонсен имаше същото бутане в гръб като на Минев ама с очилата директива пак няма да го видиш.Ако ги подържиш повечко няма да ти прави впечатление,че всички оранжеви провокатори бяха чужденци които при евентуалното създаване на свинекомплекс Микре им е все тая,че ще имат едногодишно наказание за участие в А група.Абе много си зле,дори няма да си спомняш за отменения гол преди 2 дни или за спестените картони при предишния мач в София,дори ще започнеш да си мислиш,че и при 100 милиона дълг всички ще са длъжни да те търпят в А група и ти да си правиш каквото си искаш.Ама много си зле бе Груичи ,ти дори няма да направиш съпоставка между стойчо помашки дето случайно го гръмнаха в Благоеград и пак случайно му налетяха в резания и стойчо мурата милионеров,въобще няма да ти прави впечатление как те са най ощетявани от всички.Дори няма да са ти смешни тези вопли.Грую,Грую
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• ЦСКА с рекордна публика за Купата
                          12 декември 2015 | 07:53 - Обновена
                          ЦСКА с рекордна публика за Купата

ЦСКА чупи рекорди по посещаемост не само в Югозападната "В" група, а и в турнира за Купата на България, в който достигна до 1/2-финалите. "Червените" са гледани от внушителните 35 800 зрители по трибуните, показват сметките на "Тема Спорт". Средната посещаемост на "армейците" е 5114 зрители, което е с повече от два пъти на вечния съперник Левски, чийто мачове са гледани от средно от по 2400 зрители.

Най-посетеният мач на ЦСКА е мачът със Сарая в Пазарджик, когато на стадиона се стекоха 8000 души. Най-ниската пък беше срещу Септември на "Армията" - 3400 зрители.

Това е поредно признание за публиката на ЦСКА, която събра очите на цял свят с хореографията си в стил "Междузвездни войни" срещу Созопол в 1/4-финалния мач
                          .

Тъй тъй, ама не баш... а нашя мяч беше през седмицата в работно време... Плещиш си само и си вярваш... Кога ще започнеш да виждаш по-далече от носа си? пак ти казвам повечето хора са го направили... Те много отбори постигнаха изненадващи резултати с пирин А затова казвам "дербита" с пирин...

Както и да е сега интересно, ако извадите литекс, требе да им се анулират всички резултати да не се окажете с 5 точки назад, да видим каква гимнастика ще се намери... или ще променяме пак правилиници или ще има голяма веселба втори полусезон...
                          Last edited by pepe1234; 12.12.2015, 21:52.

Коментар

• Груец, не съм гледал мача - още преди година казах, че Домо Ага да си гледа сам А трупата.

Целият ти последвал "сценарий" вече издиша, щото можеше да попиташ? По НоваТВ дадоха съвсем ясно спорните положения.

Литекс са прави - ощетиха ги яко. Имаш първо блъскане от Минев, при спряна игра, което се санкционира с червен картон, но то е преди положението, в което играч на Литекс блъска играч и го гонят.

После имаш класически червен картон за игра с лакет при топката във въздуха пак на ваш играч.

За вратаря вече го забравих положението, но и това е достатъчно, че съдията беше пратен да ви подпира и няма как да стане мач.

Ако си кьорав и не може да видиш положенията, където Латекса ги заклаха, то наистина имаш нужда от сваляне на телешките цайси, щото ставаш забавен

Коментар

• Ще ти отговоря, веднъж, като на човек от форума, втори отговор няма да има от моя страна.
                              1. Гонзо е малоумник, честен малоумник, но малоумник - толкова разсипия поради неговата неадекватност, никога не е имало в клуба в последните 35 години. Нямам проблем с това да казвам истината, за разлика от чорбетата, за които Естойкоф не е кюрд, нищо, че им каза да му направят статуя с 2 златни топки на Амрията.
                              2. Лафка 2 - на баба ти хвърчилото. Ако беше вярно, нямаше точно от Пирин, които са повече от официална Лафка да загубим 5 точки, т,.е. да направим само Х в 2 мача с тях - а, забравих, говедата са купили и този мач, ама нали са говеда... да не говрим за това, че сме били на Боко Тиквата - ама паднахме от баш най-държавания отбор в държавата (берое) - пуф, пак забравих, то нали щото сме говеда, та сме супер некъдърни и уреден мач да вземем. А да припомням ли това, от днес е - Бойко Борисов: ЦСКА отива на финал.... Мда, никаква директива, ама никаква
                              3. На стадиона имаше около 5 000 човека (2К в Б и 3К във В, Б сектор е за 6К общо, а В за 8, бяха пълни на около 1/3), ако ги броим като чорбарските коментатори, значи около 10 000. Целият стадион остана около половин час след като чорба-2 напусна терена и пееше. Хореото (не особено интересно, да не кажа тъпичко, ама нали няма Дисни да дава кинти за продъкт плейсмънт) се направи пред тези хора, беше предвидено за началото на второто, но просто нямаше как да стане
                              4. Като се обедините с чорба-2 зимъска, ти на коя чорба ще си фен? А като не стане шампион Левски ще се зивиниш ли или пак ще пеем дитирамбите как говедата не можели и наредено първенство да вземат? Тъпо е, не мислиш ли, особено когато се говори без грам покритие.
                              5. И ти казах за вашето хорео - най-якото нещо е да накараш едни шаранчета да държат плакати прослава на меркантилен филм, за който тарторите ив са взели пари. И да се гордееш с това Малко като в онзи виц, дето на един чорбар му казали, че синът му е педер@ст, а той казал - Е, поне прави секс - всякакви прилики и разлики с истински лица не са случайни

Коментар

• Е нема що, ситуациите са по минути... видео повторения има... Можеш спокойно да продължиш мученето на вождовете Гонзо и Бовимиров... И да не го гледах, но все пак жалкия слугинаж към дебелян не можеше да го пропусна на повторенията, а и чувам, че хореото сте си го напревили на прикючен мач и празен вече стадион... Та да ми говорш за нашето хорео... Но то няма да е по-различно после,сега да сте били преко сили 2000 на дерби, да си състезавате с орлета (фк лафка 2), ако сте 1000 пак ще е добре... Да няма после пак калъфка, че тогава вече ще е по-смешно и от мустака на Гошо вратарчето...

За справка посещаемостта във В група е в пъти по-голяма... Хората виждат истианата и дори отявлени телюги като теб някой ден ще прогледнат, по-интелигентните явно вече са го направили съдейки по драсично намалялата посещаемост на мачовете ви...

Чидя се само нашия Фелайни няма ли да го разследват и него порай Платинито, че си бяха дружги, та да ни направят услуга, да го закривт вече БФСто, че достатъчно поразии направиха...
                                Last edited by pepe1234; 12.12.2015, 21:42.

Коментар

Working...
                                X