Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение

Та кажи кое не е вярното?
П.С. Относно Спортал - когато проходиха преди 7-8 години, бяха разположени и организираха коктейли точно в сградата на Литекс. Сега са на хранилка към Киро, но това е друга бира. Идеята ми е, че реално няма медия в България (а всички "знаем", че медиите са на Шиши, пък той е "собственик" на Левски -това ми го каза една жена на пазара "Кирков" и аз съм убеден, че не лъже), която да не е оранжева. Нито една (без спортал) - всичко гордо говори за ЦСКА и т.н. Дори българската секция на Уикипедия е някакъв тотален бълвоч и се твърди, че това бил оригиналният ЦСКА!!! какво да говорим повече - абсолютно изпълнение тип "крадецът вика "дръжте крадеца"", което в родният вариант звучи като:
Обгрижваният от медиите на Пеевски ловешки клуб вика Пеевски е собственик на Левски - комунистическа пропаганда от най-чист вид.
А истината е само една и я знаете всички средноинтелигентни (защото има и такива, не са само лумпените на животното и подобните нему) - това, дето рита в Парка с жълъдите, е преместилият се отбор на Чавдар (Етрополе), изкупил акциите (съответно и лиценза) на Литекс (Ловеч), преименувал се на ЦСКА-София (София), получил даром, с помощта на "левскаря" БХ и Крадлев, базите на оригиналното ЦСКА, загробил държавата с едни 12 милки (и играчи и фирми за още толкова), ползващ абсолютно незаконно емблемата на фалиралото дружество, която не е платил, (и създал си нова, имитираща старата, което също е незаконно, но с благословията на "левскаря" БХ минало през Патентното ведомство) и поканен от "левскаря" Боби Михайлов и "тъмносиньото" БФС в специално създадено заради тях ново първенство (за да се избегнат забраните на УЕФА за неспортно предимство при преименуването). Толкоз - обори това, но знам, че не е възможно

П.С. За Литекс никога не съм стискал палци в Европа - те и Лудогорбахче, както и Славия, но само и единствено заради корпулентната торба с л@йна начело ѝ, винаги са ми били антипатични, за разлика от който и да е от друготе отбори в България, които съм подкрепял (включително оригиналното ЦСКА на стадиона), така че няма да пожелавам успех на ловешката трупа в Европа,. Няма да пожелая и неуспех, дори няма да ги гледам, както не гледам и Лудогорбахче.
П.П.С. Знам, че не си припознавач, но просто отговарям на твой пост

Коментар