Видя се резаците с широките гащи какво могат.Без съдии и футболен съюз нищо.Могат само да купуват мачове и съдии.Но днес нямаше как да купят съдията.Радвам се че отпаднаха и дано завинаги изчезнат от футбола.А на собственика им крадец и отявлен мошеник Господ все някога ще му отсипе
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Това ще е досегът на ЦСКА с Ливърпул в близко бъдещеhttps://topsport.bg/cska/mohamed-sal...-na-tsska.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ами гледай си отбора тогава. Аз също ще го гледам утре. Сега ще гледам Лудогорец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не не гледам само Лудогорец.И ЦСКА ще гледам аз не искам моя отбор да печели нечестно може би не си ме разбрал.Но пак питам имаше ли дузпа за Етър
Коментар
-
Аз от писанията ти разбирам, че ти само Лудогорец гледаш. Както опонентите ти в тема "политика" само за Русия знаят.
Коментар
-
За Моци да споменавам ли?Нека започнем от новото първенство.Питам имаше ли дузпа за Етър?
Коментар
-
Ти си ги гледай и си ги брой, ама гледай и да е обективно. Като контузиха Каранга и той излезе за един месец /в края на сезона/ бяха големи писъци и врясъци. На съд щяха да ходят. Ама Манолев като причини същата кунтузия на Анисе и го извади за повече от 6 месеца нямаше никакви коментари. Може и да не знаеш даже. Така, че с много врещене нищо не се доказва.
Коментар
-
Айде бе ма верно ли?Човек трябва да има срам и като твърди нещо да внимава какво твърди.Тоя сезон ще ги следя да видим кого подпират?
Коментар
Коментар