If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На някои мачове на ЦСКА в последните години стана традиция да обикалят фенове, събиращи пари за хореография за някое от предстоящите дербита. Та ако на някой мач на Пуул направят същото с цел събиране на средства, които да дадем на някой отбор да ни отърве от Бало, мисля че ще се съберат доста дарения
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Лигата си е лига и си е супер престижна - хем носи кинта, хем е за обиграване на състава. Мисълта ми е, че при сегашния формат, ако догодина Рашата слезе в Б група, финали ще сънуваме нанайси, затова и важно и да спечелим турнира на втора група тази година във Варна, за да сме сред големите догодина Колкото до Олимпиадата - там титла няма как да спечелим, така че честно казано, ако изобщо моеше да се избира, бих предпочел титла в Лигата пред трето място на Олимпиада, но това си е мое мнение. Полша така си спечелиха титлата през 2012 в София, която уж трябваше да е наша, но едно предателче осра работата и срина момчетата...
Да де - но тогава кои отбори се натискаха да я вземат - Полша, България, Германия и Куба...все отбори под ТОП3! А за Олимпиадата не си прав!
Световна лига има всяка година! Олимпиада - веднъж на 4! В кариерата на един волейболист максимум 2 могат да се съберат - а и да е титляр (от 5 човека на терена+либеро) почти пълен абсурд,...така че за мен 3то (даже и 4тото което ни взехме) място на Олимпиада е по-стойностно от 1во на Лигата - ОСОБЕНО АКО СИЛНИТЕ ОТБОРИ НЕ СЕ НАТЯГАТ!!! Даже мисля, че е редно тогава да намаляват наградния фонд за победителя ...
Лигата си е лига и си е супер престижна - хем носи кинта, хем е за обиграване на състава. Мисълта ми е, че при сегашния формат, ако догодина Рашата слезе в Б група, финали ще сънуваме нанайси, затова и важно и да спечелим турнира на втора група тази година във Варна, за да сме сред големите догодина Колкото до Олимпиадата - там титла няма как да спечелим, така че честно казано, ако изобщо моеше да се избира, бих предпочел титла в Лигата пред трето място на Олимпиада, но това си е мое мнение. Полша така си спечелиха титлата през 2012 в София, която уж трябваше да е наша, но едно предателче осра работата и срина момчетата...
Това са 2 съвсем различни неща, да знаеш Предполагам си наясно, че в Баку играем с втория отбор, нали? А ако не се върнем тази година в първа група на Световната лига (финалния турнир сме с Канада, Франция и Белгия, така че нещата са на кантар, особено с кудкудяците - с тях винаги сме играели трудно, поради спецификата на играта им - с много изнервяне, жестока защита и блок-аутове), догодина почти сигурно при нас идва Рашата (сега са най-зле от всички в първа лига) и финалния турнамент няма да е в Бг, така че пак ще отлагаме за друг път...
Честно казано не си прав! Сегашните мачове в Лигата са проформа, защото там сме класирани за финалната фаза като домакини!
Като гледам отбора в Баку, в него може и да имаме повече играчи, които биха били титуляри: близнаците, Тошко Алексиев, Ники Николов!
Все пак две победи са си две победи! (нищо че снощи падаме от Аржентина 3-0, но това си е наш стар проблем - два мача силни един след друг рядко правим)!
ПП Рашата е пълна мистерия - само загуби в Лигата, а в Баку бият, но играели само резерви в отборите си и се видя, че сме по-силни от тях?!
я, да видим кучето какво казва за настоящия левски:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”, завърши Петров, който предостави и документи за създаването от ДС на сегашния “Левски”
и нататък....
"Регистрацията на ФК “Левски” е извършена на 30 април 1992 година (б.а. в патентното ведомство е регистрирана емблемата на клуба). Понеже е минало доста време от тогава, аз ви предоставям удостоверение за актуалност от Софийски градски съд, което е издадено на 6 януари 2011 година, за да се види, че действително аз съм президент на ФК “Левски”, заяви Петър Петров в сутрешния блок на bTV “Тази сутрин”.
нека говедото пак да измучи нещо за оригинални клубове и емблеми...
мууааааахаххахахахаа
няма да се учудя котараците на боса от банкя да купят кучешкия левски, а този на патков да го оставят да фалира...
тогава да видим грухчовците пак какви ще ги пишат из форума докато си бъркат в носа да си ядат сополите...
фитката с Гришката и Божков не стана, щот' титлите щяха да станат 4 + 31 = 35
Малко са за славен тип кат' чорбиците и затова се мина на тактиката 31 + 31 = 62
62 звучи по-секси някак
Ха, наздраве!
мда ................. клуб на 60 години с 62 титли .................. мечтата на шматките...
много балами живеят на този свят, де ................. не може да се отрече ................. само титли са ви в главите, а тарикатите знаят къде и как да ви излъжат...
черепа се интересува само от имотите които може да заграби от цецка ...................... нито титли му трябват, нито купи, нито история .................... за него е важно да го припознаят заблудените фенчета за да вземе стадиона с базите на панчарево и 4-ти км
после ще ви изклати по познатия вече начин .................. както изклати всичките акционери при патките и мостовете
ама, черепа си го заслужавате ................ той ще ви закопае окончателно...
ти се смееш и то си е за смях, но съм почти убеден, че ако минджите и индже вАйвода не се направят на звезди, точно това ще се случи - чорбаспор ще регистрира нова марка АС Чорба 23 и хоп, припознати са от феновете, дават им базата (варненския хипопотам Крали Краско тъй рече), припознават титлите и другите да го духат. Е, няма да имат емблема, ама дреме ти - питай БотевЪ (Сопот) как се правят тия работи. Да не говорим за Локо (Кюстендил), Берое (Тетевен), Пирин (Кресна) и т.н., даже съм почти сигурен, че и чорбетата ще позакупят някой отбор от В група и ще си ритат там. Проблем може да направят само минджите и инджето, но то е ясно, че като ги понатисне Тиквун, зер избори идат, и ще се кротнат.
хахахаххаххахаа
да питали БотевЪ (Сопот) за емблемата
сегашната емблема на БОТЕВ е първата на клуба направена след създаването му ................. само 100 годишна емблема
а сега всички говеда да отидат при майките си и да попитат кой е истинския левски ....................... този който през 1992 година беше подарен на томас лавчис или истинския левски е на петър петров (кучето) който е патентовал оригиналната емблема на левски и по решение на съда неговия левски е легитимния
я, да видим кучето какво казва за настоящия левски:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”, завърши Петров, който предостави и документи за създаването от ДС на сегашния “Левски”
и нататък....
"Регистрацията на ФК “Левски” е извършена на 30 април 1992 година (б.а. в патентното ведомство е регистрирана емблемата на клуба). Понеже е минало доста време от тогава, аз ви предоставям удостоверение за актуалност от Софийски градски съд, което е издадено на 6 януари 2011 година, за да се види, че действително аз съм президент на ФК “Левски”, заяви Петър Петров в сутрешния блок на bTV “Тази сутрин”.
нека говедото пак да измучи нещо за оригинални клубове и емблеми...
[QUOTE=Грую Груев;1059831933]ти се смееш и то си е за смях, но съм почти убеден, че ако минджите и индже вАйвода не се направят на звезди, точно това ще се случи - чорбаспор ще регистрира нова марка АС Чорба 23 и хоп, припознати са от феновете, дават им базата (варненския хипопотам Крали Краско тъй рече), припознават титлите и другите да го духат. Е, няма да имат емблема, ама дреме ти - питай БотевЪ (Сопот) как се правят тия работи. Да не говорим за Локо (Кюстендил), Берое (Тетевен), Пирин (Кресна) и т.н., даже съм почти сигурен, че и чорбетата ще позакупят някой отбор от В група и ще си ритат там. Проблем може да направят само минджите и инджето, но то е ясно, че като ги понатисне Тиквун, зер избори идат, и ще се кротнат.
В сряда и при нас ще е весело - мисля, че е крайно време да се разбере КОЙ финансира клуба, КОЙ плати лиценза, КОЙ осигури продължаването на работата по сектор А (единственото хубаво нещо при нас в последните поне 5 години) и т.н.
Хайде лека, че ми е много насрано с този дъжд, а и станах рано след снощния запой, та може и да ида да полегна[ При нас батака ее още по голям и тепърва ще ни се смее цяла България.Можеш да си сигурен,имал съм допирни точки с другаря Тотонев и е по хлъзгав и от Лупи.Единственото хубаво е,че в Левски няма страдащи от мания за величие(имам в предвид феновете).Пии една бира и ще се оправиш,ако не стигнеш до 17 де
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Една баба завещава на внучката'Ранчо,ферма.3 хапартамента( тип лордо) и 100 милиона.На въпроса на внучката за банаката.отговора е .ВЪВ ФЕЙСА БАБА,ВЪВ ФЕЙСА
ти се смееш и то си е за смях, но съм почти убеден, че ако минджите и индже вАйвода не се направят на звезди, точно това ще се случи - чорбаспор ще регистрира нова марка АС Чорба 23 и хоп, припознати са от феновете, дават им базата (варненския хипопотам Крали Краско тъй рече), припознават титлите и другите да го духат. Е, няма да имат емблема, ама дреме ти - питай БотевЪ (Сопот) как се правят тия работи. Да не говорим за Локо (Кюстендил), Берое (Тетевен), Пирин (Кресна) и т.н., даже съм почти сигурен, че и чорбетата ще позакупят някой отбор от В група и ще си ритат там. Проблем може да направят само минджите и инджето, но то е ясно, че като ги понатисне Тиквун, зер избори идат, и ще се кротнат.
В сряда и при нас ще е весело - мисля, че е крайно време да се разбере КОЙ финансира клуба, КОЙ плати лиценза, КОЙ осигури продължаването на работата по сектор А (единственото хубаво нещо при нас в последните поне 5 години) и т.н.
Хайде лека, че ми е много насрано с този дъжд, а и станах рано след снощния запой, та може и да ида да полегна
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар