Някой навит ли е да опишеме в книга всички теории, планове и конспирации около "възраждането" на ЦСКА?Сам няма да мога да се справя а и нямам толкова дар слово.Мисля, че ще изтрепеме рибата в Холивуд ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Цици решиха: Лапорта се завръща триумфално в Барса + ВИДЕО
Прочети още на: http://www.gol.bg/barcelona/2015-06-...-v-barsa-video
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКрейзитата се паднаха с Милсамитата, ... не е най-добрия жребий на този етап, но дано не им създадат проблеми!
Португалският селтак ако не може да се оправи с тия анонимници ще си стяга багажа скоропостижно ми се чиниОткъде го изровиха тоя тип Домусчиеви не ми стана ясно. Аз честно казано очаквах нещо далеч по-класно като вариант. Явно обаче хората като чуят Разград и директно казват "ОК, шти звънна по-натам
". Ех Кириле, Кириле, защо не взе клетото ни ЦСКА навремето.
П.С. Сега чета, че ГГ пак щял да ни "оправя"
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДани Ингс - новата звезда
всеки го подценява и гледаш как вкарва 30 гола
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНе знам какво имаш предвид под парите на Бенитес - може би ставаше дума за продажбата на Суарес в Барса?!?
Но в края на краищата за клуб "с претенции" и собствениците трябва да се бъркат от време на време!
Истината е че цените на английските играчи са безобразно високи! Стърлинг, Кейн се "продават" за по 50-60 млн. паунда, което е смешно!
Имаше една картинка в нета с надпис: "Преди години 50 млн. паунда ти купуваха Зидан, сега ти купуват Стърлинг!"
А за цените на англетата съм абсолютно съгласен.И не само от днес.Виж миналото лято - Лалана за 25 млн. и Шоу за 30+ ..... Луда работа.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПоне не сме давали пари за него.Като гледам след Стърлинг, парите на Бенитес ще свършат и после какво ще харчиме - не знам
Но в края на краищата за клуб "с претенции" и собствениците трябва да се бъркат от време на време!
Истината е че цените на английските играчи са безобразно високи! Стърлинг, Кейн се "продават" за по 50-60 млн. паунда, което е смешно!
Имаше една картинка в нета с надпис: "Преди години 50 млн. паунда ти купуваха Зидан, сега ти купуват Стърлинг!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТова момченце го гледах вчера на мача на Англия до 21 - ПЪЛНА СКРЪБ!
Ако разчитате на него може да продължите пропадането си в класирането и да се насочите към целите на бившия му отбор!!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДани Ингс - новата звезда
Ако разчитате на него може да продължите пропадането си в класирането и да се насочите към целите на бившия му отбор!!!!
Коментар
-
e, kak Кой, онзи, дето ИбеПървоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНе го мислете Балотели - все някой италиански отбор ще пробва да му възобнови кариерата срещу 10на милиона паунда, така че даже няма да сте на голяма загуба...
Въпросът е ако Стъридж продължи да се контузва със същите темпове, какво ще правите? Кой ще вкарва головете?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение.....Кой ще вкарва головете?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАма трябва да им дадете и някой левLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение....може и за Коатес...тая дзвезда ми се стори, че я видях някъде по терените на Копа Америка...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНа някои мачове на ЦСКА в последните години стана традиция да обикалят фенове, събиращи пари за хореография за някое от предстоящите дербита. Та ако на някой мач на Пуул направят същото с цел събиране на средства, които да дадем на някой отбор да ни отърве от Бало, мисля че ще се съберат доста дарения
Въпросът е ако Стъридж продължи да се контузва със същите темпове, какво ще правите? Кой ще вкарва головете?
Коментар
Коментар