IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

    За Лудогорец не си прав Играят уникален футбол. И новия треньор много ме кефи. Винаги има вид на леко надрусан и хич не им се бърка. Прави като даскала ни по физическо едно време - хвърля ни една топка и вика " Айде играйте".
    Тя печелившата стратегия е ясна - купуваш 10 бразилци и им хвърляш една топка.
    https://www.sportal.bg/news.php?news=714589

    Коментар


    • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

      ..Така че ....да внимаваме с омразата и погребенията.Аз искам да гледам Левски и ЦСКА а не Лудогорец....
      За Лудогорец не си прав Играят уникален футбол. И новия треньор много ме кефи. Винаги има вид на леко надрусан и хич не им се бърка. Прави като даскала ни по физическо едно време - хвърля ни една топка и вика " Айде играйте".
      Тя печелившата стратегия е ясна - купуваш 10 бразилци и им хвърляш една топка.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
        защо се занимавате с коментари за изкуствени отбори които винаги са били подлоги на властта?

        цска и левски ако не обираха най-добрите футболисти от цяла българия щяха ли да бъдат с тези успехи с които се гордеете?

        гледайте хърватите какво правят:



        Преди 24 години "нашите 4-ти в света" се караха за пари и премии, че дори и президента на БФБ смениха...
        оказа се фалшива новина

        Коментар


        • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
          Ще видм, гелосаня някой ден без боко докъде ще го докара. Освен това той е активна част от това убийство и не говоря за отбора му... а за други негови действия. За левскарите не ми е жал защото когат ние бяхме в подобно положение ни погребваха и опело ни бяха спретнали. Как да ги съжалявам, аз преди няколко години писах че който копае гроб другиму сам пада в него. И за дълговете им писах но заслепени от нашето мизерство нищета и мъка доволно потриваха ръце, че и до сега припознавачи сме били незнам си какво... е как да ги съжалявам в тоз случай а аз дори съм много либерален привърженик и не съм краен в мненията си. Какво остава за другите...
          Божков го видехме. Нема нужда пак. А гелосания го розбраха от цяла футболна българия що за стока е. Не мерси по добре да се връща лупи отколкото гелосания да стъпи на армията....
          Виж по би могло той да се намърда в левски отколкото при нас...
          Не харесвам гелосания крадец но трябва да правим разлика между това какво ни харесва и каква е действителността.Не го оправдавам ама него го изгониха от Армията..Всеко отбор има и лумпени привърженици.Казах ти вече аз имам приятели левскари които плакаха за ЦСКА и псуваха ония дето ни погребваха.Аз не искам да погребвам Левски желая им да направят силен отбор и да се отърват от дълговете.А оня дето ни погребваше Господ му отсипа каквото трябваше и погребаха него...Така че ....да внимаваме с омразата и погребенията.Аз искам да гледам Левски и ЦСКА а не Лудогорец...Ако ще Шампионската лига да спечелят Разград не ме интересува...Убеден съм обаче че догодина Лудогорец ще стане като Литекс а гелосаното ЦСКА ще бие Ганчевото.Убеден съм че зад ЦСКА 1948 стои гелосания ..Според мен футбола в България просто трябва да се закрие.Нито имаме стадиони нито организация нито култура и възпитание..Аз искам да гледам честна игра и почтени съдии а не това изпражнение вътрешно първенство..Предпочитам да гледам селските отбори там се играе за чест и слава и емоцията е истинска....

          Коментар


          • Ти па откъде се обади и вас ви споходи същатата съдба с христолов и цецо василев, и на другия пловдивски гранд му ебаха мамата тото динев и незнам сикой още дето им ги изредиха. Вместо да се позамислиш и ти над написаното... както и да е всеки с мнението си...

            Коментар


            • защо се занимавате с коментари за изкуствени отбори които винаги са били подлоги на властта?

              цска и левски ако не обираха най-добрите футболисти от цяла българия щяха ли да бъдат с тези успехи с които се гордеете?

              гледайте хърватите какво правят:

              Хърватия загуби финала на Световното първенство от Франция с 2:4, но Златко Далич и неговите момчета за пореден път демонстрираха колко големи личности са. Футболистите и целият спортно-технически щаб на Хърватия взе решение да дари всички 23 милиона евро, които спечелиха от Мондиал 2018 на фондация за деца в неравностойно положение.

              Далич използва страницата си в социалната мрежа Facebook и се изказа изключително критично относно поведението на политиците от неговата страна. В отворено писмо, което бе публикувано във Facebook, треньорът на Хърватия изрази своето възмущение от факта, че политиците използват успеха на националния отбор, за да печелят дивиденти от него.

              В писмото Далич обяви, че играчите и треньорският щаб ще дарят приблизително 23 милиона евро на фодацията за деца в в неравностойно положение.

              Това е откъс от писмото на Далич, подписано и от играчите:

              "Това поколение показа, че една група от чудесни играчи може да достигне световния връх независимо от нацията, бюджета или значението на стадиона.

              Пиша рези редове поради трудната ситуация в Хърватия. Хърватия е най-бедната държава в Европейския съюз (от 28-те страни е третата с най-нисък БВП на глава от населението, с 11,700 евро, точно зад България и Румъния), управлявана от членовете на това, което се разглежда като престъпна организация. Хърватия е страна, от която са си тръгнали милиони хора през последните 20 години. Днес в Хърватия пенсионерите ни не са в състояние да покрият основните си нужди, младите хора не могат да си позволяват образование, здравеопазването се разпада и съдебната власт защитава големия капитал и е корумпирана.

              Политиците и всички представители на властите, които са накарали хората да стигнат до това отчаяние и тази бедност не са добре дошли в нашия дом. Ние не искаме да правим снимки или да се занимаваме с вас. Вие сте тези, които направиха хърватите най-бедните хора в Европа. Имаме деца, които никога не са виждали морето, а Хърватия има повече от хиляда километра брегова линия. Имаме деца, които гладуват в леглото, защото родителите им са безработни, нямат какво да им дададт да ядат. Хората, които са направили това в нашата страна, не са добре дошли. Моля спазвайте решението си, но не носете футболни фланелки и не използвайте нашия успех за ваш. Така само подкопавате стойността на нашата работа.

              Целият отбор съобщава, че ще дари своя награден фонд за фондация за хърватските деца. Тази фондация ще финансира летни ваканции за онези деца, които никога не са виждали Адриатическо море. Членовете на хърватския национален отбор по футбол са с хърватския народ и ще направят, каквото могат, за да му помогнат, извън победите. Всички хърватски деца ще имат възможност поне седем дни да бъдат на хърватското крайбрежие. Това е най-малкото, което може да направим за най-уязвимите.“
              Преди 24 години "нашите 4-ти в света" се караха за пари и премии, че дори и президента на БФБ смениха...
              НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

              Коментар


              • Ще видм, гелосаня някой ден без боко докъде ще го докара. Освен това той е активна част от това убийство и не говоря за отбора му... а за други негови действия. За левскарите не ми е жал защото когат ние бяхме в подобно положение ни погребваха и опело ни бяха спретнали. Как да ги съжалявам, аз преди няколко години писах че който копае гроб другиму сам пада в него. И за дълговете им писах но заслепени от нашето мизерство нищета и мъка доволно потриваха ръце, че и до сега припознавачи сме били незнам си какво... е как да ги съжалявам в тоз случай а аз дори съм много либерален привърженик и не съм краен в мненията си. Какво остава за другите...
                Божков го видехме. Нема нужда пак. А гелосания го розбраха от цяла футболна българия що за стока е. Не мерси по добре да се връща лупи отколкото гелосания да стъпи на армията....
                Виж по би могло той да се намърда в левски отколкото при нас...
                Last edited by pepe1234; 18.07.2018, 13:40.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

                  Това и според мен е така... и ние сме не по-малко потърпевши... но не е 10 г. а 20г. поне. Те 3к го свалиха боко предния път от власт, какво остава за 30 к. Поради туй разни такива ДС агенти и хора с поверени им бизнеси ги слагат за послушни управленци и при нас не е било по различно... ГГ по непотвърдена информация поне 3 пъти са го спирали отгоре за ЦСКА и пак по непотвърдена информация е Цесекар и в червата като е идвал на мач с колелото до София. Да обвързвани сме с политиката по гнусен начин нас с кремиковци вас с Мтел/БТК и проче и прочее.
                  Ще ме прощавате, но при нас ГГ този път влезе без да пита, аз затова съм силно обнадежден, па ако ще и да съм припознавач в нечии очи. Смятам че това е изхода и за вас, но много важно кой ще поеме кормилото след това... Смятам че намерихме най-накрая собственика, който чакаме от 20 години. Искрено се надявам и вие да избягате от ледената прегръдка на властта...за да има наистина футбол, добро управление и развитие на клубовете.
                  Аз не мисля че сме намерили собственика.Гришата моите уважения ама нивото му не е за ЦСКА.Няма да стане със свободни агенти и мангали сбирани по плажовете в Южна Америка.За съжаление онова ЦСКА си отиде.Няма го духът тва на Армията си е Литекс нема какво да се заблуждаваме...Затова и не ходя на мачове..Интересно ще стане когато другото ЦСКА влезе в А група и Гелосания прехвърли играчите на Лудогорец в него....Аз мисля че в крайна сметка Григан ще загуби...Гелосания е класи над него...и като пари и като мозък.Да неприятен е и най добре беше той Григан и Божков заедно да са в ЦСКА ама не се получи.То и тва дето е по нашите стадиони си е порно.За Левски също ми е жал.Убиха символите на нашият спорт.Имам много добри приятели болни левскари и често си говорим че фалита при тях е дошъл само се чака момента да го обявят

                  Коментар


                  • С`я ще изкарате, че картофоглавият бойкоборисов ви е забранил да биете някакъв отбор, дето играе във втора дивизия на чуждо първенство, щото си няма свое - от "столица" с население по-малко от това на с. Лозен, от държава, дето се препитава с печатане на странни пощенски марки.



                    А`е толко сте кекави, че ми е съвестно дори да се гавря вече с вас.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                      Заради агитките, брат, заради силата на двата големи клуба, затова!
                      Това и според мен е така... и ние сме не по-малко потърпевши... но не е 10 г. а 20г. поне. Те 3к го свалиха боко предния път от власт, какво остава за 30 к. Поради туй разни такива ДС агенти и хора с поверени им бизнеси ги слагат за послушни управленци и при нас не е било по различно... ГГ по непотвърдена информация поне 3 пъти са го спирали отгоре за ЦСКА и пак по непотвърдена информация е Цесекар и в червата като е идвал на мач с колелото до София. Да обвързвани сме с политиката по гнусен начин нас с кремиковци вас с Мтел/БТК и проче и прочее.
                      Ще ме прощавате, но при нас ГГ този път влезе без да пита, аз затова съм силно обнадежден, па ако ще и да съм припознавач в нечии очи. Смятам че това е изхода и за вас, но много важно кой ще поеме кормилото след това... Смятам че намерихме най-накрая собственика, който чакаме от 20 години. Искрено се надявам и вие да избягате от ледената прегръдка на властта...за да има наистина футбол, добро управление и развитие на клубовете.
                      Last edited by pepe1234; 18.07.2018, 11:48.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                        Заради агитките, брат, заради силата на двата големи клуба, затова! Тази теза ви я развивам от поне 7-8 години - БХ не иска да има смутители, а когато 30К на стадиона ти викнат "бойко борисов пеераз, пеераз", някакси на Божеството му клюмва и не му е гот! Затова той иска декларацийки стил "Благодарим Ви, г-н Борисов", а не 30К недоволни. И пътят е ясен - при едните е припознаване и срам да те ръквоодят разни Животни и Анимали, а при нас - тихичко живуркане в миманса и наркомани от София Лапат. Те това е - просто ни гонят от стадиона и толкова! И това е целенасочена политика, бавна и планомерна от "левскаря" Борисов. Анатема!
                        П.С. Никой не може да ме убеди, че тези 10 години без трофей и с един епизодичен проблясък в Европа не се дължат на герП и договорките първо с Паткоф и сега със Срас, като временно минахме и през момчето за всичко на герП - Тотонев. Анатема на тея, на внуците да им се връща!
                        Груйче, те агитките, не са само ония с качулките и черните дреи ...
                        И кат ге нема, коко ща стани ??? Питам тА ...
                        Явно и ЛЕВСКИ ще се закрива... Академик, Локото и чорбата, вече ге няма ... Славя остана единственият столичен тим.
                        Септември не га броя, щот незнам, кво е там, след всички сродявания и обединения...
                        Евала.
                        Е те тва е пълното щастие !!!
                        БРАВО !!!
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

                          Груйче, нищо ново не е станало...
                          Ас, немой разбера, ЗАЩО се прави това ?????????
                          Убу. Явно ще закриваме и Левски (Баш на днешната дата се случи да го напиша дееееа..)
                          Ама ЗАЩО бе хора.
                          Закриха сесека-то, ний УВЕРЕНО крачим натам и никой неможма обеди, че това е СЛУЧАЙНО...
                          Немой разбера, ЗАЩО ???
                          Нима е по-добре, да нема НИТО ЕДИН СТОЛИЧЕН отбор ???
                          Или вече лицето на София ще е ДИТ и Царско село, Национал и обидинения отбор на средните училищА ????
                          ЗАЩО БЕ, ГАДОВЕ ?????????
                          Заради агитките, брат, заради силата на двата големи клуба, затова! Тази теза ви я развивам от поне 7-8 години - БХ не иска да има смутители, а когато 30К на стадиона ти викнат "бойко борисов пеераз, пеераз", някакси на Божеството му клюмва и не му е гот! Затова той иска декларацийки стил "Благодарим Ви, г-н Борисов", а не 30К недоволни. И пътят е ясен - при едните е припознаване и срам да те ръквоодят разни Животни и Анимали, а при нас - тихичко живуркане в миманса и наркомани от София Лапат. Те това е - просто ни гонят от стадиона и толкова! И това е целенасочена политика, бавна и планомерна от "левскаря" Борисов. Анатема!
                          П.С. Никой не може да ме убеди, че тези 10 години без трофей и с един епизодичен проблясък в Европа не се дължат на герП и договорките първо с Паткоф и сега със Срас, като временно минахме и през момчето за всичко на герП - Тотонев. Анатема на тея, на внуците да им се връща!
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                          Коментар


                          • Кво, вчера ако беха излезнАле със старшата (или както там се води сега... знам че не може без картотека - просто хипотетичен ъпроз) нима щяхме да отпаднем ???
                            Аре стига ГЛУПОСТИ !!!
                            Тоа "треньор" не го гонели, щото била голема неустойката ???
                            Аре стига ГЛУПОСТИ !!!
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Нямам какво да кажа, затова ще замълча и ще си понеса обидите, като мъж, а не припознавач. Ние сме си виновни, срамът си е наш, няма да припознаваме другиго - сезонът е нулев още от юли - от това по-голяма подигравка е само да отпаднеш на жребия. А като отпадане - да, това е най-срамното отпадане на Левски в Европа!
                              Груйче, нищо ново не е станало...
                              Ас, немой разбера, ЗАЩО се прави това ?????????
                              Убу. Явно ще закриваме и Левски (Баш на днешната дата се случи да го напиша дееееа..)
                              Ама ЗАЩО бе хора.
                              Закриха сесека-то, ний УВЕРЕНО крачим натам и никой неможма обеди, че това е СЛУЧАЙНО...
                              Немой разбера, ЗАЩО ???
                              Нима е по-добре, да нема НИТО ЕДИН СТОЛИЧЕН отбор ???
                              Или вече лицето на София ще е ДИТ и Царско село, Национал и обидинения отбор на средните училищА ????
                              ЗАЩО БЕ, ГАДОВЕ ?????????
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

                              Коментар


                              • Странен въпрос, хората (множеството) на стдиона недвусмислено показват кого подкрепят. Въпроса ти е безсмислен, тъй като отговора не е никак далеч от полезрението, както съм ти посочил в първото изречение, освен ако не е с цел заяждане, тогава си е просто злободневие...

                                Коментар

                                Working...
                                X