If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз видях че са им лепнали еднакви коеф, а за над 2,5 не се бях сетил.
Много ми се иска поляците да изхвърлят циганьорите, но първенството е на такъв етап, че вече не се знае в кой ще е късмета Полкич - това приоритет за Полша ли означава
Мача ще е овър 2,5 гола и К 3,20 никак не е за изпускане ...
Полкич
или вече не вярваш
И аз видях че са им лепнали еднакви коеф, а за над 2,5 не се бях сетил.
Много ми се иска поляците да изхвърлят циганьорите, но първенството е на такъв етап, че вече не се знае в кой ще е късмета
Полкич - това приоритет за Полша ли означава
Здравейте приятели на късите пасове
Според вас португалците с циганьорската и безидейна игра до момента ще могат ли да излъжат поляците, току виж се промъкнали и до финал без да привличат вниманието?
Как мислите - 1, Х или 2 ще е мачът довечера?
Мача ще е овър 2,5 гола и К 3,20 никак не е за изпускане ...
Полкич
или вече не вярваш
Здравейте приятели на късите пасове
Според вас португалците с циганьорската и безидейна игра до момента ще могат ли да излъжат поляците, току виж се промъкнали и до финал без да привличат вниманието?
Как мислите - 1, Х или 2 ще е мачът довечера?
3-1 за Симон няма да изненада никой! Аз обаче очаквам Пирончето да мине 2-3 кръга тук! След РГарос би следвало да й се е вдигнало самочувствието и настоението за игра!
Така е,но Б.Бенчич й е като черна котка
Имат два мача и две победи за "швейцарката" ...
Аз си мислех да пробвам Жил Симон -1,5 сета на 2,50
Евентуално бих го вързал с Цвети да падне на 2,00 или 5,00 общо.
Нека спре да вали и ще видим...
3-1 за Симон няма да изненада никой! Аз обаче очаквам Пирончето да мине 2-3 кръга тук! След РГарос би следвало да й се е вдигнало самочувствието и настоението за игра!
Днеска ако спре да вали и се изиграе някой мач на Уй-мбълдън съм пуснал едно дубълче за 1.8:
Над 3.5 сета Григорий вс. Симон
Квитова да бие румънката Кръстея
Пирончето и то ще играе, дано бие, ама не ми се пробва там!
Аз си мислех да пробвам Жил Симон -1,5 сета на 2,50
Евентуално бих го вързал с Цвети да падне на 2,00 или 5,00 общо.
Нека спре да вали и ще видим...
Днеска ако спре да вали и се изиграе някой мач на Уй-мбълдън съм пуснал едно дубълче за 1.8:
На много места прочетох как Григорчо трябвало да се бори и с психологическите травми видиш ли от загубите Ми да работи с професионалист за психика бе!
то си е за яд щом си го "видял" този мач, но аз и след края на мача не бих заложил и 1 стинка, че може държава с 75 професионални футболисти да победи добрата стара англия с нейните хиляда дивизии и милион футболисти...
Ами като не разбираш от футбол не е чудно че правиш такива изказвания като горното
От доста време насам онази част от футбола в "добрата стара Англия", който бихме могли да наречем - качествен, в голяма степен се прави с чужди пари, чужди треньори и чужди футболисти! За съжаление разбира се...
П.П. Жив и здрав, и махай по-скоро тоя подпис, че леко започвам да изпитвам съмнения и аз в себе си, знаейки на кой отбор извън ЕС симпатизираш
Яд ме е, че не сложих чиста двойка на Исландия при К 7,50
то си е за яд щом си го "видял" този мач, но аз и след края на мача не бих заложил и 1 стинка, че може държава с 75 професионални футболисти да победи добрата стара англия с нейните хиляда дивизии и милион футболисти...
Коментар