IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
    Коле ЦСКА е отбор който дава отпор на мутренската власт.Това е отбора на Българската армия и българския народ.А левскарите се наричат гладни курви
    Така е само си объркал българския народ с народния съд и българската армия с царската армия.Нали сте наследници на царските офицери дето са измряли от мъка,че не са имали честа да служат на каузата на народната армия.Поне според червеноармейската история де
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      дааа ..
      15 000 души на стадьона
      шествие ..
      Интервюта ...
      ЕмоциЙ...
      центъра на столицата затворен...
      Какво е станало ???
      А тО ...
      сесека ЕПОХАЛНО надвила Берое (?) в полуфинал за купата на България и ПРЕНАПИСАЛО ИСТОРИЯТА ...

Боже..
      Коле ЦСКА е отбор който дава отпор на мутренската власт.Това е отбора на Българската армия и българския народ.А левскарите се наричат гладни курви

Коментар

• Момчета гледайте си Левски, Пеевски, Боко, Щрабаг,ГБС, Виваком, Иво Тонев,Бранимир Ботев....... не се занимавайте с ЦСКА.....нали сте велики многомилионни и световно известни .... а вие великите се занимавате с отбори от "В" група ......
        Life won't wait for you.

Коментар

• Гулямо шоу ни чака.Колко ли млади момчета и старци в МУНТАНА ще се видят в парици?Все пак след Видин мунтанчани са най бедния град
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• дааа ..
            15 000 души на стадьона
            шествие ..
            Интервюта ...
            ЕмоциЙ...
            центъра на столицата затворен...
            Какво е станало ???
            А тО ...
            сесека ЕПОХАЛНО надвила Берое (?) в полуфинал за купата на България и ПРЕНАПИСАЛО ИСТОРИЯТА ...

Боже..
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              стига с тая чорба, ве ............... някаква мръвка няма ли във вашия край?
              Има,има ама не било мръвка а мърша

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Нема кой да спре чорбата по пътя за купата на БГ. Ноу! Нет!
                стига с тая чорба, ве ............... някаква мръвка няма ли във вашия край?

Коментар

• Нема кой да спре чорбата по пътя за купата на БГ. Ноу! Нет!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    няма да прави мекици май....
                    http://www.sportal.bg/news.php?news=600595
                    мда, все едно до сега се е надявала Гришката да стане баща на децата й

Коментар

• няма да прави мекици май....
                      http://www.sportal.bg/news.php?news=600595

Коментар

• Тази година залога на сезона сигурно е победа за Байренът и под 2.5 вкарани гола в мача

Коментар

• Пфффф ...
                          Вчера бихме (очаквано) Вердер за купата ...
                          Некъф-никъф мач.. бавничко, кротко.. без зор..
                          Силен мач за Рибери. Лева нещо зе да не вкарва. Гьотце - сравнително посредствен - сменен..
                          Мюлер - Мюлер - 2-0..
                          Мартинес ноо корав и прецизен...
                          Горе - доле стъбилни ф защита...
                          ПУСНИ Роде да играе, ПЛЕШИФА, испанска кратуно !!!
                          И въпреки тва, бяхме си по-силния удбор...
                          НО..
                          МНОО СЕЛСКА симулация на Видал (за мен, таа ралта требе да се дискутира в съблекалнята и да му нашокат стриганата, чилийска рЕпа. Това е ПОЗОР.. )

Напрао ЖИСТОКО се издразних.. БА СИ СЕЛЯНИНА !!!!
                          Както и да е... на фенал за купата сме.. Чакаме Барусия
                          Last edited by Колчо Слепеца; 20.04.2016, 09:24.
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
                            Без да разбирам немски, но доколкото се ориентирам, Манчестър са изхарчили 150 мил тази година (колкото написах) и са вземали 100, т.е са 50 мил в разход.
                            Но когато еи такива като 2012 ти повтарят как за 2г били изхарчени 550 мил и вече какви некадърници. Не казвам, че съм доволен от резултатите на отбора но има доста отбори, които харчат много повече от Манчестър но най-лесно е да се каже 550 мил за две години и 4-5 място
                            Интелигентни хора а глупеят от фенщина
                            на едно магаре сламата не можеш да разделиш за две хранения, а тръгнал сметки за трансфери да прави

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Ми, Колче, аз гледам безпристрастно отстрани и квот-таквоз. Знаеш, че съм фен на машината, но Атлетико също ми харесват - без да са име, определено са сериозна класа, а и редовно си продават най-добрите играчи. В този ред на мисли много ми харесват и Порто - имаше някаква статистика, че са най-печелившия клуб от трансфери за новия век. Единствената причина да не искам Атлетико на финал е, че това значи 100% титла за Реал, защото те са им абонати, виж с БайрЕн ще им е много, ама много по-трудно, да не кажа, че баварците са фаворити за трофея, ако отстранят Атлетико
                              Ми,
                              Ас съм далеч от ефтината фенщина (надяаам са )
                              Харесвам борбеността и хъса на Атлетико, както и тва че редовно бъркат по дупките на Реал и Барца...
                              На маменти (не моа се пофала, че ге гледам най-редовно), ми се чини, че попрекаляват с твърдата игра, ама то там садята е човека, дет рамкира, коко можи и коко нье...
                              Убавото на мача е, че се срещат два различни като стил отбора, с различен облик..
                              Успеят ле да ни натиснат, със смотаната ни защита, ще берем ядове... Доказахме, че не опрааме под яка преса...
                              Приберат ле се обаче и ни остаат да си разиграаме коня, в очакване на контра
                              .., ша згрешът ...
                              реванша е в Мюнхен.. ТОВА е ного ВАЖНО...
                              ..
                              Принципно, ми е баш СЕТАЯ, кой, ко ще направи в Мъдрит и Мачестър....
                              Ако иска купата Байерн трябва да може да бие ВСЕКИ...
                              Ако не - че събираме салатьери до посиране...

Коментар

• Ми, Колче, аз гледам безпристрастно отстрани и квот-таквоз. Знаеш, че съм фен на машината, но Атлетико също ми харесват - без да са име, определено са сериозна класа, а и редовно си продават най-добрите играчи. В този ред на мисли много ми харесват и Порто - имаше някаква статистика, че са най-печелившия клуб от трансфери за новия век. Единствената причина да не искам Атлетико на финал е, че това значи 100% титла за Реал, защото те са им абонати, виж с БайрЕн ще им е много, ама много по-трудно, да не кажа, че баварците са фаворити за трофея, ако отстранят Атлетико
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

X