Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениедааа ..
15 000 души на стадьона
шествие ..
Интервюта ...
ЕмоциЙ...
центъра на столицата затворен...
Какво е станало ???
А тО ...
сесека ЕПОХАЛНО надвила Берое (?) в полуфинал за купата на България и ПРЕНАПИСАЛО ИСТОРИЯТА ...
Боже..
Коментар
� -
дааа ..
15 000 души на стадьона
шествие ..
Интервюта ...
ЕмоциЙ...
центъра на столицата затворен...
Какво е станало ???
А тО ...
сесека ЕПОХАЛНО надвила Берое (?) в полуфинал за купата на България и ПРЕНАПИСАЛО ИСТОРИЯТА ...
Боже..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениестига с тая чорба, ве ............... някаква мръвка няма ли във вашия край?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНема кой да спре чорбата по пътя за купата на БГ. Ноу! Нет!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеняма да прави мекици май....
http://www.sportal.bg/news.php?news=600595
Коментар
� -
Пфффф ...
Вчера бихме (очаквано) Вердер за купата ...
Некъф-никъф мач.. бавничко, кротко.. без зор..
Силен мач за Рибери. Лева нещо зе да не вкарва. Гьотце - сравнително посредствен - сменен..
Мюлер - Мюлер - 2-0..
Мартинес ноо корав и прецизен...
Горе - доле стъбилни ф защита...
ПУСНИ Роде да играе, ПЛЕШИФА, испанска кратуно !!!
И въпреки тва, бяхме си по-силния удбор...
НО..
МНОО СЕЛСКА симулация на Видал (за мен, таа ралта требе да се дискутира в съблекалнята и да му нашокат стриганата, чилийска рЕпа. Това е ПОЗОР.. )
Напрао ЖИСТОКО се издразних.. БА СИ СЕЛЯНИНА !!!!
Както и да е... на фенал за купата сме.. Чакаме БарусияLast edited by Колчо Слепеца; 20.04.2016, 09:24.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеБез да разбирам немски, но доколкото се ориентирам, Манчестър са изхарчили 150 мил тази година (колкото написах) и са вземали 100, т.е са 50 мил в разход.
Но когато еи такива като 2012 ти повтарят как за 2г били изхарчени 550 мил и вече какви некадърници. Не казвам, че съм доволен от резултатите на отбора но има доста отбори, които харчат много повече от Манчестър но най-лесно е да се каже 550 мил за две години и 4-5 място
Интелигентни хора а глупеят от фенщина
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМи, Колче, аз гледам безпристрастно отстрани и квот-таквоз. Знаеш, че съм фен на машината, но Атлетико също ми харесват - без да са име, определено са сериозна класа, а и редовно си продават най-добрите играчи. В този ред на мисли много ми харесват и Порто - имаше някаква статистика, че са най-печелившия клуб от трансфери за новия век. Единствената причина да не искам Атлетико на финал е, че това значи 100% титла за Реал, защото те са им абонати, виж с БайрЕн ще им е много, ама много по-трудно, да не кажа, че баварците са фаворити за трофея, ако отстранят Атлетико
Ас съм далеч от ефтината фенщина (надяаам са)
Харесвам борбеността и хъса на Атлетико, както и тва че редовно бъркат по дупките на Реал и Барца...
На маменти (не моа се пофала, че ге гледам най-редовно), ми се чини, че попрекаляват с твърдата игра, ама то там садята е човека, дет рамкира, коко можи и коко нье...
Убавото на мача е, че се срещат два различни като стил отбора, с различен облик..
Успеят ле да ни натиснат, със смотаната ни защита, ще берем ядове... Доказахме, че не опрааме под яка преса...
Приберат ле се обаче и ни остаат да си разиграаме коня, в очакване на контра
.., ша згрешът...
реванша е в Мюнхен.. ТОВА е ного ВАЖНО...
..
Принципно, ми е баш СЕТАЯ, кой, ко ще направи в Мъдрит и Мачестър....
Ако иска купата Байерн трябва да може да бие ВСЕКИ...
Ако не - че събираме салатьери до посиране...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
� -
Ми, Колче, аз гледам безпристрастно отстрани и квот-таквоз. Знаеш, че съм фен на машината, но Атлетико също ми харесват - без да са име, определено са сериозна класа, а и редовно си продават най-добрите играчи. В този ред на мисли много ми харесват и Порто - имаше някаква статистика, че са най-печелившия клуб от трансфери за новия век. Единствената причина да не искам Атлетико на финал е, че това значи 100% титла за Реал, защото те са им абонати, виж с БайрЕн ще им е много, ама много по-трудно, да не кажа, че баварците са фаворити за трофея, ако отстранят АтлетикоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
�
Коментар