IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    епа, Колче, то като единици сте по-добри, ама пусто тренерче немате, а без тренер не става и те така. Най-логичното е финал Реал-байерн (а там, в тези мачове винаги бие по-слабия - не знам защо е така, ама е така), но аз май по-скоро клоня към точно обратното - нали теория на конспирацийката требе да има
    Ми,
    Не е и тъка баш...
    Въпреке, че не га харесвам, Гвардьола е МНОГО ДОБЪР ТРЕНЙОР.. Факт..
    НО, одборете, коит ръководи, играят (убаво ели лошо е въпрос на гледна точка..)ЕДНО И СЪЩО...
    За Байерн, тоа НЕ СТАВА... (за жалос и Клопо и Тухел, когот харесвам от ралтата в Майнцнулапет си фанаха пътя..)
    Ще ми се да вервам, че ще иска да си тръгне с купа (КЕШ) в ръцете...
    Ще видим...
    Ас ВЕРВАМ, че Байерн МОЖЕ да отстрани Атлетико ...
    НАПРЕТ МАШИНААААА МАУХАХАХАХАХАХАХАХААААА ....
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Пак грешка за Локо (ГО) у дома! Нулево равенство и с Пирин (Разлог), фенове потърсиха сметка от играчите
        http://regnews.net/bg/pak-greshka-za.../#.VxIGjDF0LCM

Недоволни, феновете поискаха сметка от футболисти и ръководство и призоваха те дадат обяснение за слабата игра. Александър Томаш успя да парира нарежението давайки импровизирана пресконференция на агитката. Той помоли да не се изпада в крайности. Запалянковците бяха раздразнени и от провокативното поведение на треньора на Пирин Николай Митов. Той честов влизаше в диалог с тях на подмятания към него. На въпрос от трибуните: „Колко ви платиха Поморие да се хвърляте така в игра?“, Митов отговори: „10 000 евро“.

П.П. Мдам, лудички са тук и усъмнят ли се за нещо, се минава направо към играчи, тренер и наред. Хич не ги бавят

Коментар

• Вчерашният стил между Ливера и Дортмунд повече ме впечатли, че не се нараниха

При мИня не беше така и затова вися контузен като куче с тромболяци, защото преди 20 години учеха защитниците и халфовете на т.нар. "черта". В превод значи, че топката може да мине, но играчът - не.

Сега е по-лесно, защото започнаха да се пазят и трябваше да пукне Кройф, за може родни футбалери да кажат: "Скачаше като коза и не можехме да го осакатим." - за които се изцепиха наскоро. Тоест как да направиш инвалид, защото така ти били казали и родните майнуни се гордеят.

Та, родителите ми се разплакваха винаги като ме видят как до колената съм в целият синьо. Затова после воплите от Етър и Локо бяха отсвирени да се върна.

Има там разни бегли статискити и ако искате ги погледнете, но за съотношеиние атака срещу защита нещата висят 1 към 10. Тоест този, който напада е доста по ощетен срещу този, който се брани. Та, затова 6 години се връщах син и майка ми все ревеше, като ме види.

Ритаха ме като говеда, понеже играех на пост Балъчето и Ицо, всети заедно ( тоест халф и нападател заедно ). Попиляваха ме от бачкии. Ако виждаш за отпред, встрани до 90 градуса, би могъл да се пазиш, но за влизанията отзад ( зад гърба ти ) не ги виждаш и те правят инвалид веднага.

Сега може да се посмеете, понеже споделих, че днес играят по-чисто на терена и не е тази касапница, която беше
          Last edited by marandi; 15.04.2016, 20:02.

Коментар

епа, Колче, то като единици сте по-добри, ама пусто тренерче немате, а без тренер не става и те така. Най-логичното е финал Реал-байерн (а там, в тези мачове винаги бие по-слабия - не знам защо е така, ама е така), но аз май по-скоро клоня към точно обратното - нали теория на конспирацийката требе да има
            Финалите от последните 10 години бяха пълно гуни-цуни, където хората заспиваха пред зелена морава от скука.

Сега ги съдят за панамски ъфшорски и е ясно, че Бобо Плешивият висеше кат' гъска зад тях през цялото време, щото му мятаха по някой стинка и белким захлеби сиромаха.

Само чорбетата са ви казвали директно как стоят нещата ( като бати Ицо ) и след това се е започвало неистов вой от телетата, че е бил "кюрд".

Досадно е, понеже сценарий винаги е един е същ. Ха, дано имате 3 отбора за догодина. Докато Перуката плюеше Славков и му взе мениджмънта = от 4-ти в света станахте 66-ти, ама говедото Перука няма да спре да ви "оправя", а на Ицо ще се зъбите всеки път.

Пуснете лафчетата, че е фидераст, пияница, комарджия и не може да си напише правилно името, щото така се прави. И задължително "кюрд" да ви плющя в болните мозъци.

Сринахте целия БГ футбол, но не спряхте. На всички факти и аргументи се отвръща с мучене на тикви и прас-прес реликви, които не били ваши. Не бе на баба ми са

Колко пъти чорбата ви каза какво става и вие плюхте. Е, сега си гледайте смешното първенство, дето 10 години цъкаме, белким телетата излязат първи. Машала! ( нямам представа защо никой не иска да гледа това "първенство", а за чорбата билетчетата свършват първи. Баси аматьорите, щом могат да бият всеки от "елита" на техния стадион ....
            Last edited by marandi; 15.04.2016, 18:20.

Коментар

• епа, Колче, то като единици сте по-добри, ама пусто тренерче немате, а без тренер не става и те така. Най-логичното е финал Реал-байерн (а там, в тези мачове винаги бие по-слабия - не знам защо е така, ама е така), но аз май по-скоро клоня към точно обратното - нали теория на конспирацийката требе да има
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Връзката е че след като Пеп Гуардиола отиде в Байренът и им смени хубавия атакуващ стил на Хайнкес с тъпото си тики-така (верно че отбора е немски ама като се замислиш освен защитниците, колко човека напред са немци? - ЕДИН!)
                Точно с този стил игра Атлетико, къде с опълчение, къде с контри доста добре се справя!
                Пич, аз те харесвам и смятам, че мога да коментирам и констатирам, понеже съм денсил футбол доста време на двуразов режим и съм бил по показатели цялата област Велико Търново над 200 деца бяха.

Бахрейн се изпързаляха сами, защото искаха бърз трофей за немецката колекция и са стиснати и заложиха да се одрусат само за неговата заплата, ама тики-така не се прави само от треньора. Трябват и изпълнити да го тик-такат.

Разбирам напълно немец, който се дръпна обиден, защото беше немец и им спечели всичко с игра, пасваща за басните за "баварската" машина с нападателен футбол.

Каква машина, бре ЦСКА им бие 3 гола за 18 минути, ако си гледал. Та, имам бегла представа и затова казах, ако ще търсите ойропески стинки - няма да дойдат. Разград ще реагират тази година, ама е топка и се върти и всичко може да се случи. Други нямате, защото сте ги пратили да ритат по поляните, понеже телюгите от 10 години не са виждали европейски турнур и цялата държава напъва, като им се казва директ, че са слаби и ще се издънят.

Всички си мислите, че това са съвпадъци, а не виждате, че могат да бият дори четворката на Европа, ако им позволи шанса.

Затова толкова смешно е всичко, че бати Петьо Хубчев го уволниха, щото бил паднал от ЦСКА.

Ами това е положението: оритахте по административен път отбора си, който е доказал, че няма да ви издъни в Европа, а сега правите драми, че А групен я бие отбор от В групен.

Христо Янев е модерен треньор, а зад задника му виси Пацо Марков, който е консерва, но е последният тренер, при който видяхте шампионат някога.

Мислиш ли, че чорбата не може да опука от бой в момента всеки отбор, които коментирате тук от Англия до Мадрид. Ще ги опукат, колкото и да не е за вярване ( ако имат ден и късмет е на тяхна страна ). Със сигурност няма да паднат с повече от 1 гол при размено гостуване

Коментар

Нормално е след като Атлетико така мори БарЦилона, те да са фаворит за продължаване срещу Барселоно-подобния-Байрен! Какво ще става в двата мача още сега е ясно - тики-таки ДъгласКоста-Лам-Алонсо-Видал-Рибери-Видал-Алонсо-Лам-Нойер....ДО ПРИПАДЪК! и накрая Атлетико напред с дузпи
                  Ща видим, кой фафорит и кой алтсидер...
                  Ся, и ас не харесвам тоа бавен маниер на игра, ама па докат праим 259654563744 паса и топката е фнас, не мое да ни вкарат гол..
                  налЕ..
                  Имат убава одбрана.
                  ше требе некак да я борим..
                  Както казАх, за нас, е ноо важно Буатенк да е здраф.
                  Ако и Робена го позакрепат, ща еподобре...
                  Пък там, кокот сабята покаж..
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

П.С. Почти съм сигурен, че Атлетико ще отстранят байрените (сори, Колче, принципно съм за машината),
                    Ся,
                    Е па, ... АКО са по-силни да ни бият.. Ко ?
                    НО.
                    Убу, надвиха Барса, ( определено уважително постижение), ама не виждам що от тва следва, че и нас щене отстранят ...
                    В два мача (напраете спарфка, колко картона притежават дюшеците ), ако реванша е на АлианцАрена, къдет определено сме уверени, не виждам, с кво точно ще ни бият ..
                    Тичат. Убу.
                    Борат се. Убу.
                    И ?
                    В Байерн нема кой да тича ле ? Ели да се бори ?
                    Единственото важно е, КОЙ ща е здраф и фкондиция за тогава.
                    АКО сме с пълен състаф, сметам че МОЖЕМ да ги отстраним...
                    дА ...
                    Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    ... а в мача реал=сити везните са толкова силно наклонени в полза на реал, че чак се плаша как "изненадващо" ше стане обрата, макар че не ми се вярва.
                    ШЛ за Реал и ЛЕ за Ливера, така ги виждам аз нещата и всички са доволни
                    относно другее половинфинал, сметам че надушили поредната КЕШ, Реал ше разплетат гащите та Мансити ...
                    Другее турнир, не га следя...
                    дА...

Коментар

• Това си е за "Бисери и вицове", но тук ще срещне повече разбиране

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Мадрид винаги се е състезавал баските, които искат да се отцепват, но в случая местиш акцент на друго място.

Испанците са като пчелички и ще изорат всеки сантиметър от игрещето, докато швабухите ще се пънат и в двата мача да се правят, че били "машина".

Възможно е на финал да отидат 2 испански отбора, но ще е яко меле през цялото време ( зависи с кого ще бъде късметът във въпросните дни ), тренерите дали ще наредят дефанзивна схема и свирджиите в черно дали ще са на ниво.

Но ще се изтрепят наистина спанишите с алеманите и на другия фронт с инглизите.

П.П. Барса и Мадрид е съвсем друга бира и не виждам връзка като коментар?
                        Поздрави!
                        Връзката е че след като Пеп Гуардиола отиде в Байренът и им смени хубавия атакуващ стил на Хайнкес с тъпото си тики-така (верно че отбора е немски ама като се замислиш освен защитниците, колко човека напред са немци? - ЕДИН!)
                        Точно с този стил игра Атлетико, къде с опълчение, къде с контри доста добре се справя!

Коментар

• По принцип само чорбата може да елеминира всички от тия, които останаха да спорят в 4-ката на Европа и трофея, но незнайно защо е пратена във В групен от родните тикви.

Догодина Л-ц също правят отбор за Европа и ще наливат яко да се случи. Чорбата я пишете бегала, понеже е наказана и няма да може да помогне за коеф. на страната Може да изпадне роден отбор заради това.

Ще разчитате на разни шебеци като ФК Лесна, Венци Лафчето и може би държавното ТЕЦ.

От всичките вероятно Л-ц и може би Слабия ще направят нещо да не изпаднете хептен и да ви намалят отборите, но телюгите ще претърпят поредния резил. Не знам защо напъват неистово да ги вкарат по служебен път, като ще е крах. Нямат отбор и нищо, треньор, ръководство.

Само валят едни бартери за "обществена" поръчка срещу 20 седалки на сектор А. Не се прави така и ще го видите, като нацепят поредният резил на БГ.

Не могат да сложат 20 седалки, но извадиха 20 отбора от А групен, белким някой ден телюгите се класират. Чудо ще бъде
                          Last edited by marandi; 15.04.2016, 16:10.

Коментар

Нормално е след като Атлетико така мори БарЦилона, те да са фаворит за продължаване срещу Барселоно-подобния-Байрен! Какво ще става в двата мача още сега е ясно - тики-таки ДъгласКоста-Лам-Алонсо-Видал-Рибери-Видал-Алонсо-Лам-Нойер....ДО ПРИПАДЪК! и накрая Атлетико напред с дузпи
                            Мадрид винаги се е състезавал баските, които искат да се отцепват, но в случая местиш акцент на друго място.

Испанците са като пчелички и ще изорат всеки сантиметър от игрещето, докато швабухите ще се пънат и в двата мача да се правят, че били "машина".

Възможно е на финал да отидат 2 испански отбора, но ще е яко меле през цялото време ( зависи с кого ще бъде късметът във въпросните дни ), тренерите дали ще наредят дефанзивна схема и свирджиите в черно дали ще са на ниво.

Но ще се изтрепят наистина спанишите с алеманите и на другия фронт с инглизите.

П.П. Барса и Мадрид е съвсем друга бира и не виждам връзка като коментар?
                            Поздрави!

Коментар

Абе не е като да не казах
                              Иначе и аз съм фен на честната игра, но напоследък хич не се получава - странното е, че това си го знаем и приемаме за родните говеда и прасета, ама пусто чуждопоклонничество, та не можем да го приемем за най-висшата лига. примерно

П.С. Почти съм сигурен, че Атлетико ще отстранят байрените (сори, Колче, принципно съм за машината), а в мача реал=сити везните са толкова силно наклонени в полза на реал, че чак се плаша как "изненадващо" ше стане обрата, макар че не ми се вярва.
                              ШЛ за Реал и ЛЕ за Ливера, така ги виждам аз нещата и всички са доволни

Коментар

• Билетите за ЦСКА - Берое свършиха! Всичките 14 000 пропуска бяха напълно изчерпани. Както вече ви съобщихме, още от рано тази сутрин се изви голяма опашка пред касите на "Армията".

Сутринта бяха останали само свободни места за сектор "В", но по-късно днес и те свършиха. Домакините от ЦСКА разполагаха с общо 14 хиляди билета - продадените снощи 6000, 2500 за фенклубовете и днешните 5500, които свършиха за 20 минути, съобщава "Блиц".

Така близо 1000 души стоят и чакат напразно пред стадиона, за да се сдобият с пропуски.
                                http://topsport.ibox.bg/news/id_2003790649
                                -------------------------------------------------------------------
                                П.П. Продължават абсурдите, когато една Тиква и свиня Прас-прас започнат да мислят, че говедатата е време да захлебят от някой ойротурнир и имат една една Перука, която вади всичко наред, та белким се класират.

По принцип чорбетата са ви БГ армията и няма да ви издънят в Европа, но защо ги няма е пълна мистерия за Тиквите.

Цървена звезда дължи в пъти повече кинти от ЦСКА, но незнайно защо на ФК Лесна от НАП разрешиха да им се разсрочи дълга, а на чорбата - не. Отделно в цял свят професионален клуб не може да го пратиш при аматьорите при финансов феърплей. Праща се в най-долната професионална група ( в случая Б ).

Е, сега гледайте защо ЦСКА прави повече зрители от цялата А група, взета заедно, тоест никой не иска да гледа марша на говедата от 10 години да видят европейски турнир

Коментар

Working...
                                X