If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имаше го този момент. В един от форумите някой беше написал "По-добрия треньор победи по-добрия отбор". Май си беше така. Но мен ми е все тая, моя отбор победи Мисля, че и безпристрастните фенове се насладиха на най-хубавия мач през сезона. Доколкото разбира се тоя мач може да остави някой безпристрастен
Припомниха ни Истанбул
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
..За мен, липсана та опит в такива мачове у Тухел, повлия на изхода.....
Имаше го този момент. В един от форумите някой беше написал "По-добрия треньор победи по-добрия отбор". Май си беше така. Но мен ми е все тая, моя отбор победи Мисля, че и безпристрастните фенове се насладиха на най-хубавия мач през сезона. Доколкото разбира се тоя мач може да остави някой безпристрастен
Браво на Ливера !!!
истински мач...
За мен, липсана та опит в такива мачове у Тухел, повлия на изхода...
Но по никой начин, не омаловажавам заслужената победа на Ливъпоол !!
Браво..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Гледам, че по всички форуми телетата са изпълзяли, за да "доказват", че вече не са ойро-идиоте на цяла Европа, а вече била Борусия.
Явно не са си гледали мача от говедарника в Антвепен и как Михтарски се спъваше нон-стоп с топката.
П.П. От бИрое па някакви селяни скочиха на Хубчев, че загубил от чорбетата. Въх ... каква "изненеда" само, като ние сме били Ливера насред Анфилд, но бИрое с кинтите от НЕК се възмутили нещо.
3 години им държа селският отбор в тройката и вече каква драма: паднали от ЦСКА. Ами те евпейските шампиони редовно падат от ЦСКА, но само в старозагорскУ се възмутиха. Колко смешно?
Без да разбирам немски, но доколкото се ориентирам, Манчестър са изхарчили 150 мил тази година (колкото написах) и са вземали 100, т.е са 50 мил в разход.
Но когато еи такива като 2012 ти повтарят как за 2г били изхарчени 550 мил и вече какви некадърници. Не казвам, че съм доволен от резултатите на отбора но има доста отбори, които харчат много повече от Манчестър но най-лесно е да се каже 550 мил за две години и 4-5 място
Интелигентни хора а глупеят от фенщина
не съм получил положителен баланс от 100 мил. Ти твърдиш, че тази година Манчестър са изхарчили 250 мил (миналата 300) а аз като ги смятах по-долу и ги докарах пряко сили до 150 като Марсиал съм го сложил със всичките бонуси, които може и да не станат. жената му е 36 а не 60 ама хайде. Та разликата между твоето твърдение (подържано от глупавите медии или скоро търсещи сензации) е 100 мил.
а това какво е:
Говори се нето а не колко си дал. Аз може дам дам и 800 мил и да продам за 900 мил. Тогава какво?
- като се говори нето ти знаеш ли върху тези трансфери колко милиона се дават на футболни посредници за да се реализира една сделка?
- знаеш ли колко пари се дават "на ръка" на футболиста за да пожелае да стане манаф
- и понеже повечето трансфери са към европейски отбори цените са в евро което веднага умножава цената по 1,20 ....................... ако се говори 250 млн. евро тогава става въпрос за 210-215 млн.лири
- и цените на някои си ги намалил ....................... и цената се получава НЕТО ............. както го искаш, де
първо ми кажи как получи положителен баланс от 100 млн. от трансфери, а аз после ще ти обясня кой колко струва...
не съм получил положителен баланс от 100 мил. Ти твърдиш, че тази година Манчестър са изхарчили 250 мил (миналата 300) а аз като ги смятах по-долу и ги докарах пряко сили до 150 като Марсиал съм го сложил със всичките бонуси, които може и да не станат. жената му е 36 а не 60 ама хайде. Та разликата между твоето твърдение (подържано от глупавите медии или скоро търсещи сензации) е 100 мил.
Никой не ги знае със сигурност освен ръководството но както и да ги смятам не са 250 мил входящите
Марсиал 60
Дармиан 10
Швайнстайгер под 10
Шнайдерлин - колко да е 20-25
Ромеро - я има 5 мил
Депай - 20-25
Рохо - 15
Сигурно пропускам някой но пак ги докарвам до макс 150, я кажи къде са другите 100 мил
Съвсем сериозно те питам без да се заяждам
първо ми кажи как получи положителен баланс от 100 млн. от трансфери, а аз после ще ти обясня кой колко струва...
ако манафите те интересуват трябва да знаеш какви са ви входящите трансфери последните 2 години
после сметни и изходящите трансфери
гарантирам, че сметката ти няма да е +100 милки
Никой не ги знае със сигурност освен ръководството но както и да ги смятам не са 250 мил входящите
Марсиал 60
Дармиан 10
Швайнстайгер под 10
Шнайдерлин - колко да е 20-25
Ромеро - я има 5 мил
Депай - 20-25
Рохо - 15
Сигурно пропускам някой но пак ги докарвам до макс 150, я кажи къде са другите 100 мил
Съвсем сериозно те питам без да се заяждам
Като говорите наизуст. Я кажи откъде ги измисли 250 мил. Марсиал със всичките бонуси го сложи 60 а другите?
Миналата година били 300. Ами триста защото Ди Мария бил 60, но нали после го продадоха за 50. Говори се нето а не колко си дал. Аз може дам дам и 800 мил и да продам за 900 мил. Тогава какво?
Повтори една лъжа 100 пъти и хайде...
ако манафите те интересуват трябва да знаеш какви са ви входящите трансфери последните 2 години
не, че ги защитавам лузърите, но няма друг отбор "хвърлил" 550 млн за 2 сезона и да се борят за ЛЕ
подобни суми са хвърляли само псж и шити, но резултатите при тях са други...
Като говорите наизуст. Я кажи откъде ги измисли 250 мил. Марсиал със всичките бонуси го сложи 60 а другите?
Миналата година били 300. Ами триста защото Ди Мария бил 60, но нали после го продадоха за 50. Говори се нето а не колко си дал. Аз може дам дам и 800 мил и да продам за 900 мил. Тогава какво?
Повтори една лъжа 100 пъти и хайде...
Коментар