IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе не е като да не казах
    Иначе и аз съм фен на честната игра, но напоследък хич не се получава - странното е, че това си го знаем и приемаме за родните говеда и прасета, ама пусто чуждопоклонничество, та не можем да го приемем за най-висшата лига. примерно

П.С. Почти съм сигурен, че Атлетико ще отстранят байрените (сори, Колче, принципно съм за машината), а в мача реал=сити везните са толкова силно наклонени в полза на реал, че чак се плаша как "изненадващо" ше стане обрата, макар че не ми се вярва.
    ШЛ за Реал и ЛЕ за Ливера, така ги виждам аз нещата и всички са доволни
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      МА-ФИ-Я
      МА-ФИ-Я
      И в двата жребия разминаха испанските отбори. Може да готвят испански финали
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Мда.
        МА-ФИ-Я
        МА-ФИ-Я
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Сега чакам да сложат Виляреал с Ливера, ....
          Мда.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Падна ни се Виляреал! И Грую се оказа Нострадамус като мен
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• По принцип рекламодателите и запаляконковците предпочитат да гледат подобни мачове, дори с леко нескопосани футбалери, защото няма да лежат 90% от времето и да се правят на утрепани, а някакъф там със свирката да реши, че той е тартора на събтието и да свири с дудука по 10 пъти на минута

Коментар

е, нормално, че да не се знаем от вчера - аз пък примерно се учудих, че нямапе никой след мача (само марандича) - нито скаусър, нито полкича като фен на Прусия То и в ингилизката преса я има тази препратка, но само с дитирамбите около нея
                Аз не хазарствам и затова само пийене курвалък ми стигат. Дадох прогнозата, защото навремето съм тренирал 6 години футбал, а после още 5 години звъняха на вратата тренерите на Етъра и Локото да се върна пак.

Та, затова ми трябват 10 минути да погледам даден мач и да ти кажа какво ще се случи накрая.

П.П. Сега и да ти казвам, че Ламята му виках, че първите 15 мин. ливера не може въобще да влезе в мача, ама на полудремето Клото ще ги направи на маймуни и ще се вдигнат, няма смисъл.

Малко са куци и двата отбора, много бързи, но за сметка на техниката и затова пуснах вчера мнението са на полудремето, че ще има обръщалка от 0:2. Даже се издъних, щото са такива куци коне, че очаквах да има още 2 голас повече в мача, ама те некадърни и не могат да уцелят онова белото с мрежа да'ева. Дадох, че бъдат 9 голас, а те само 7 излязоха
                Last edited by marandi; 15.04.2016, 13:22.

Коментар

• В първия мач, гости ли сме ?
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Страхотно интервю с най-прочутият Български спортист на света в моментът:

http://www.blitz.bg/news/article/405531
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

... Да, но реалността е малко по-друга - Атлетико ще ви разкости, просто защото не можете да играете с подобни отбори
                      тЕ ти ...
                      Извадиха късмет Атлетико...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Шити - Реал
                        Атлетико - Байерн
                        Очаквам дерби на Мадрид на финала и дано има реванш

Коментар

• Шити - Реал
                          Атлетико - Байерн

Коментар

П.С. Но на трибуните феновете на Прусия ви смазаха - и това ми бил Коп и т.н., направо ви убиха от пеене, освен в последните минути.
                            Стига де, Груец. Нещо ти е криво днес. Феновете на Борусия се чуваха как пеят през по-голяма част от мача, защото през по-голяма част от мача го ПЕЧЕЛЕХА.
                            КОП-а, с известни паузи, пееше и при 0:2, и при 1:3... При 2:3 целия стадион беше на крака и се дереше, а при 3:3 жълто-черните фенове не можеше да ги чуеш вече. При 4:3 вече сякаш не бяха на стадиона.

Коментар

Добре, много идилия тук, та аз да съм с л@йномета, че да стане дискусия, може ли
                              Така, за мен този мач беше много яка порняга, същата като Истанбул, а смешното беше, че като стана 1:3 аз бях на 99% убеден, че Ливера ще ги обърне, ама нали пусто съм си закрил акаунта, пък по нощите не върви да звъня на приятели, че да ми залагат. Доводи - ингилизкото първенство взе яко д сдава щафетата в последно време, та трябва да му се спретне нещичко, което да го държи живо. Затова правим Лестър чемпиън (всъщност, хич нам да се Очудя, ако сега стане още една "драма" и Лестър загубят 3-4 мача подред, тип продажабата на Юнайтед на титлата на Сити преди 4 години), Ливера правят някакви драми - зер голям отбор, нали и те трябва да билийват, Сити бият псж и стигат 1/2 финал (ако последните 2 не се бяха случили, имаше напълно реален шанс Италия да отнеме едната квота на Англия за ШЛ и тогава какво ставаше с най-мега гига първенството) и те така, всички са доволни.

За мен мач снощи нямаше - няма как един импотентен тим като мърсисайдския да отправи 4 удара във вртата и да вкара 4 гола. няма как герои да са ултра дърветата Сакото-панталон и оня гьотферен Ловрен, няма как Трухел да е чак такъв некадърник и след като поведе с 3:1 да не усили дефанса, а да чака да стане 3:3 и тогава да прави опълчение и т.н., и т.н. Сега чакам да сложат Виляреал с Ливера, че са най-лесни и да видим 5 ингилизки тима в ШЛ - уау, уникално, велико, чутовна, най-висшата лига и т.н.
                              Пфффф ...
                              ти па ся ...
                              Принципно, също съм привърженик на гледната тошка, че бая от нещата са наглАсени, ... ама некак си, ми се щЕ, вчера, тва да беше истенско... (въпреки, че бех за Баруся..)
                              винаге съм ценял мнението ти.. сега също...
                              Мен, ми убегва момента, КАК стаа, таа ралта ? (примерно, финалот Бразиляна - Францее..) е кЪк ше склониш, (дори кък ше кажеш, на Роберто Карлуш ели Кафу да падне.. ?? )
                              Не цела, да спора, просто не си престаам целата ралта общо ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Разбира се, че имаш право на мнение. Мнение, което аз винаги съм ценял. Разбирам защо не ти харесват такива мачове, но за щастие в Ливърпул не се произвеждат автобуси.
                                хехе, това с буса беше добро - Thumbs up Аз съм го казвал много пъти, че Ливера са ми в топ 3 на симпатичните клубове в Англия, така че желая успех, но нали съм конспиративен, това снощи си ми стои такова
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X