IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Няма спор че Роналдо ще вкара някъде към 80% от всичките 5-6 гола, които ще вкарат португалците, но пък Франсетата са много силни и почти сигурни (за мен) финалисти!
    При положение че Бензема няма да играе и системата им е нещо като 4-3-3, където Марсиал е от ляво, Гризман от дясно, а отпред някое измежду дърветата Жиняк и Жиру мисля че играча на Атлетико ще е с най-много от тях!
    Вероятно е така - той е с най-ниския К - 3,75
    Но все пак предпочитам "хедж"-а с Роналдо
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Няма спор че Роналдо ще вкара някъде към 80% от всичките 5-6 гола, които ще вкарат португалците, но пък Франсетата са много силни и почти сигурни (за мен) финалисти!
      При положение че Бензема няма да играе и системата им е нещо като 4-3-3, където Марсиал е от ляво, Гризман от дясно, а отпред някое измежду дърветата Жиняк и Жиру мисля че играча на Атлетико ще е с най-много от тях!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Муси, ще правите ли пак супер ексела с прогнозите за европейското
        Преди месец говорих с организатора и той каза, че щяло да има комар
        Само още не знам при какви условия ще са. Като вляза в час ( че има месец до започването на еуро-то) ще ти пиша.
        Ман-е, идеята е, че кой ще вкара най-много голове за отбора си, а при португалците (както и в Реал) всички играят за гел-а. Тоест и един гол да вкарат (разбирай Роналдо) португалците на първенството - залога излиза.
        Верно, че забравих тази малка подробност, но всички отбори са в различни групи НО:
        - Албания не вярвам да излъже Румния - още повече пък Франция и Швейцария, които са сигурни за следващата фаза при това положение
        - Уелс - симпатичен отбор, но при Англия, Русия и Словакия - най-много трети при това с лоши показатели
        - Унгария - същата работа като при Уелс - евентуален Х с Исландия
        - Чехия - тук вече е тегава работа... верно си е групата на смъртта, ама ... дано направят Х с Турция

Пък и К 25,80 не е за изпускане
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Груйче, де го видя Роналдото голмайстор?
          То не е като в Реал да ти подтичват Бейл, Модрич и компания и да ти подават! Португалците са много куци в момента...единствения дето ме кефи - Дани от Зенит мисля се контузи дългосрочно и пропуска световното!

Коментар

• Муси, ще правите ли пак супер ексела с прогнозите за европейското
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              За снощния мач само мога да коментирам, че истински съжалявах, че тия нещастници Шити отстраниха ПСЖто!
              Златан и компания щяха да дадат някакъв отпор, а Шитито отиде да падне с по-малко.
              и аз истински съжалявям, че и някое левче позагубих, но здраве да е. Чудех се дали да сложа елиминация на Атлетико, но беше нисък коеф, сега за Виляреал пак е страшно нисък и не ме кефи

Иначе на муси прогнозата е супер разумна (за еврото говоря), но има едно много голямо НО - класират се и 4 от 6-те трети отбори, което си е проблем, поне за мен,
              Аз лично виждам сигурни само болднатите 3

1 Групова фаза Евро 2016 - Фаза на елиминация Албания
              Евро 2016 - Фаза на елиминация Албания 05.05.2016 13:50 1.40 Open
              2 Групова фаза Евро 2016 - Фаза на елиминация Уелс
              Евро 2016 - Фаза на елиминация Уелс 05.05.2016 13:50 2.25 Open
              3 Групова фаза Евро 2016 - Фаза на елиминация Северна Ирландия
              Евро 2016 - Фаза на елиминация Северна Ирландия 05.05.2016 13:50 1.35 Open

4 Групова фаза Евро 2016 - Фаза на елиминация Унгария
              Евро 2016 - Фаза на елиминация Унгария 05.05.2016 13:50 1.55 Open
              5 Групова фаза Евро 2016 - Фаза на елиминация Чехия
              Евро 2016 - Фаза на елиминация Чехия 05.05.2016 13:50 1.80 Open
              6 Кристиано Роналдо Евро 2016 - Голмайстор, Португалия
              Евро 2016 - Голмайстор, Португалия 05.05.2016 13:50 1.50 Open

7 Групова фаза Евро 2016 - Фаза на елиминация Ирландия
              Евро 2016 - Фаза на елиминация Ирландия 05.05.2016 13:50 1.45 Open
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• За снощния мач само мога да коментирам, че истински съжалявах, че тия нещастници Шити отстраниха ПСЖто!
                Златан и компания щяха да дадат някакъв отпор, а Шитито отиде да падне с по-малко.

Коментар

• Франция шампион и Гризманн голмайстор мисля са най-нормалните залози за Еврото...ама мен все ми бягат тея, така че спрях да ги правя!

Коментар

• Никой не коментира снощния мач...
                    Ударих греда със залога,но следващия тираж...
                    За довечера си мисля:

Ливърпул над 1,5 гола в мача с К 1,40
                    но другия мач все още ми бяга по тъча

Гледах залозите за Евро 2016 и това ми излезе като добра идея за права колонка и като за коеф. 25,80

Потвърди залог! - 600/600
                    Час на залог: 05.05.2016 13:50
                    Статус: Open Принтирай
                    Селекции
                    Не Селекции Събитие Дата на залог Коефициенти Резултат
                    1 Групова фаза Евро 2016 - Фаза на елиминация Албания
                    Евро 2016 - Фаза на елиминация Албания 05.05.2016 13:50 1.40 Open
                    2 Групова фаза Евро 2016 - Фаза на елиминация Уелс
                    Евро 2016 - Фаза на елиминация Уелс 05.05.2016 13:50 2.25 Open
                    3 Групова фаза Евро 2016 - Фаза на елиминация Северна Ирландия
                    Евро 2016 - Фаза на елиминация Северна Ирландия 05.05.2016 13:50 1.35 Open
                    4 Групова фаза Евро 2016 - Фаза на елиминация Унгария
                    Евро 2016 - Фаза на елиминация Унгария 05.05.2016 13:50 1.55 Open
                    5 Групова фаза Евро 2016 - Фаза на елиминация Чехия
                    Евро 2016 - Фаза на елиминация Чехия 05.05.2016 13:50 1.80 Open
                    6 Кристиано Роналдо Евро 2016 - Голмайстор, Португалия
                    Евро 2016 - Голмайстор, Португалия 05.05.2016 13:50 1.50 Open
                    7 Групова фаза Евро 2016 - Фаза на елиминация Ирландия
                    Евро 2016 - Фаза на елиминация Ирландия 05.05.2016 13:50 1.45 Open
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      едно друго манафче наскоро се пенеше как манафите похарчили само 50 млн. за нови футболисти

https://www.statista.com/chart/4784/...nancial-elite/

отборчето им е струвало само 400 млл.лири в началото на сезона ........................... цели 8 пъти повече от новите шампиони на ВЛ

и въпреки похарчените кинти ще треперят до последната минута за 5-тото място
                      Казах, че са похарчили 150 мил евра последния сезон а не 250 както твърдиш ти и че са изкарали и 100 от изходящи трансфери и затова похарчени пари за трансфери са 50 мил
                      освен това тук се казва стойността на отбора е 400 мил паунда. Този отбор се гради повече от два трансферни сезона. Или Де Хея и Руни примерно са безплатни тогава
                      Май като видиш някое число, което се доближава до твоите бленувани 550 мил и веднага го хвърляш в употреба.
                      Last edited by X_Y; 04.05.2016, 15:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Абе то както е тръгнало А група с Верея,Поморие, Локо ГО и сие ..... Ще видим.
                        Заявка за участие в елита са подали лидерът в „Б” група Дунав, както и Нефтохимик, Локомотив (ГО) и Етър.

Завръщането си при майсторите чака Литекс, а както вече е известно, документи са изпратени и от ЦСКА.

не знам феновете на тези отбори с какво самочувствие ще защитават клубовете си при положение, че ще влезнат по втория начин в А група .................... има си закони, както и писани/неписани правила .................... влиза Дунав като първи в Б група, а втория от Б група играе бараж с 9-тия на А група

всичко трябва да се решава на терена, а не в кабинета на перукан...

Коментар

• Топ 5 на отборите във ВЛ през този сезон:

Арсенал 19
                          Тотнъм 18
                          Уест Хям 18
                          Евертън 17
                          Ливърпул 15

Любопитна статистика публикуваха английските медии. Става въпрос за отборите, които най-често са удряли гредите в мачовете от Висшата лига. Лидер в това отношение е Арсенал. „Топчиите” са изпращали 19 пъти топката в диреците. Втори с по 18 са Тотнъм и Уест Хям.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                            Ае т0ва със селото си има и хубава страна.Както вървят нещата има шанс следващата година наше село да играе с вашата витрина.Многократно съм заявявал,че при такова стечение на обстоятелставата подсигурявам място на чорбарчетата във ВИП ложата.А аз съм от по старичкото поколение и си държа на думата.Гарантирам незабравимо преживяване.Наше село в сини екипи,вашата витрина в червени,румсървиз включващ местна пърцуца и градински домати.Незабравимо,дори може да бъде запечатано за поколенията от селския фотограф
                            Абе то както е тръгнало А група с Верея,Поморие, Локо ГО и сие ..... Ще видим.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Ван Гаал полудя, оскуба журналист за косата

Прочети още на: http://www.gol.bg/manunited/2016-05-...list-za-kosata

миналия месец се търкаляше на тъча, а сега съвсем изперка при манафите, завалията

Коментар

• едно друго манафче наскоро се пенеше как манафите похарчили само 50 млн. за нови футболисти

https://www.statista.com/chart/4784/...nancial-elite/

отборчето им е струвало само 400 млл.лири в началото на сезона ........................... цели 8 пъти повече от новите шампиони на ВЛ

и въпреки похарчените кинти ще треперят до последната минута за 5-тото място

===============================

нещо шизофренично има да пействаш повече снимки свързани с АРСЕНАЛ отколкото неща свързани с манафите

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Last edited by 2012; 04.05.2016, 15:25.

Коментар

X