Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеИ аз се чудех между корнери и картони, но напоследък Атлетико получават учудващо малко картони - може да е от директивата на Груйчетоза да са в пълен състав за финала... Странното е, че са с по-малък К за спечелване на ШЛ, което е явен признак
Ще видиш довечера, ако Реал продължи, че коеф. за тях ще е по-нисък - нещо като 1.8 към 2.0
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз снощи заложих на картоните, които НЕ излязоха! Днес залагам на корнерите - сигурно ще излязат картоните...
Все пак и аз мисля, че на финала ще играят Атлетико и Реал, като този път победителя ще е с шарените фланелки! Да видим!за да са в пълен състав за финала... Странното е, че са с по-малък К за спечелване на ШЛ, което е явен признак
Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеИскрено се надявах Байерн да отидат на финала, че сега пак ще гледаме селски мач, в който и двата отбора (от Мадрид) искат нещо, но не знаят как да си го вземат...
Късметът (според мен) покри снощи Атлетико (поне ми излязоха корнерите над 11,5), но както се казва той е с по-добрия. Направи ми впечатление, че снощи баварците не играха скучната тики-така и имаше спомен за стила на Юп Хайнкес. Дали и играчите вече не вярваха на Пеп е тема за размишления.
Както и да е... довечера очаквам Реал да отнесат Сити с поне два гола разлика (К 2,35) именно заради тото-то. После очаквам Атлетико в един "драматичен" финал да бият Реал (интересното е,че К-то за ШЛ на Реал е по-висок към момента) и да покажат,че във футбола романтиката е още жива
Все пак и аз мисля, че на финала ще играят Атлетико и Реал, като този път победителя ще е с шарените фланелки! Да видим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОтново да се самоцитирам - май сме малко хората, които са на работа в тези 3 дни, та затвоа и само аз и Ман-а сме на линия
Иначе снощи се случи логичното - ателтико си биеха барса на пепи редовно с чоло, така че това подобие на барса снощи, т.в. байрен си е напълно в реда на нещата да бъде отстранено. Вярно, играха хубаво, вярно съдията ги поряз с дузпата, но тя така или иначе не се реализира, но нямаха шанс още от жребия и аз си го повтарям това от месец насам.
Сега интересното е довечера, а именно дали тотомафията ще нареди един голов Х, който да класира шити на финал, или разчистиха пътя на реал за 11-тата, за да направят и зидан тренер, защото е повече от ясно, че класират ли се реал на финал, то купата е за тях. Ще гледаме и ще видим
П.С. Интересно и дали Ливера си купиха само мача с Прусия, или вече е редено и за там да вземат ЛЕ и чрез да играят в ШЛНо за това - утре. Айде лека и доходна
Късметът (според мен) покри снощи Атлетико (поне ми излязоха корнерите над 11,5), но както се казва той е с по-добрия. Направи ми впечатление, че снощи баварците не играха скучната тики-така и имаше спомен за стила на Юп Хайнкес. Дали и играчите вече не вярваха на Пеп е тема за размишления.
Както и да е... довечера очаквам Реал да отнесат Сити с поне два гола разлика (К 2,35) именно заради тото-то. После очаквам Атлетико в един "драматичен" финал да бият Реал (интересното е,че К-то за ШЛ на Реал е по-висок към момента) и да покажат,че във футбола романтиката е още живаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеднес имаш повод, така че приемаме, че грешката е в моя тАлевизорКакто и наш'то със селото. Факти са си все пак
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе това ми беше идеята ама айде ....нищо личноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение..... по-добре първи на село, отколкото втори в града ....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНищо лично другари .....
http://www.sportal.bg/news.php?news=602579Нищо лично, другари
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Отново да се самоцитирам - май сме малко хората, които са на работа в тези 3 дни, та затвоа и само аз и Ман-а сме на линия
Иначе снощи се случи логичното - ателтико си биеха барса на пепи редовно с чоло, така че това подобие на барса снощи, т.в. байрен си е напълно в реда на нещата да бъде отстранено. Вярно, играха хубаво, вярно съдията ги поряз с дузпата, но тя така или иначе не се реализира, но нямаха шанс още от жребия и аз си го повтарям това от месец насам.
Сега интересното е довечера, а именно дали тотомафията ще нареди един голов Х, който да класира шити на финал, или разчистиха пътя на реал за 11-тата, за да направят и зидан тренер, защото е повече от ясно, че класират ли се реал на финал, то купата е за тях. Ще гледаме и ще видим
П.С. Интересно и дали Ливера си купиха само мача с Прусия, или вече е редено и за там да вземат ЛЕ и чрез да играят в ШЛНо за това - утре. Айде лека и доходна
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемда, не е като да не го казах вечеМакар снощи да очаквах повече от Бавария, ама ей на, не се получи, да видим реваншите как ще са. Нищо чудно да вдим финал Атлетико-Сити, голяма жътва ще е за букитата, съшо като "изненадата" Лестър - тези ще са мечтата на всеки отбор от ШЛ, ще се чупят рекорди с тяхно участие
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Не моя спра да се смея на насраната физиономия на ПЕПчо - да го е'а в плешивата маймуна - големия тактик 3 години под ред го бият шпанските отбори - всички се изредиха - догодина очакваме серията да продължи с Виляреал, Севиля и прочие тимове...
На Байернът късмета им го връща тъпкано - спомням си как ни остраниха преди няколко години след като и двата мача би мачкахме яко, гол в добавеното време на Олич в първия мач и с 3-2 с гол на плешивия ...сега обратно - изтървана дузпа / Атлетико вкараха общо взето първото си положение в мача... ХАК ДА ИМ Е НА БАВАРЦИТЕ!
Коментар
-
Заеви, щом и Лестър станаха шампиони, а Арсето и Ливера не могат да вземат ръка вече толкова време, какво да го говорим. Иначе аз стисках палци за Тотнъм - прекалено елементрано отборче са тези лестър, с прекалено много победи по 1:0 (тип манчестър) и доста съдийски аванти (пак тип манчестър). ок, уж било приказка, там как грозното патенце ставало лебед (абе що не направиха суонси шампион, по-яко щеше да се върже), но мен някакси не ме кефи - говоря като страничен наблюдател, принципно ми е все тая кой е шампион в ингилизия. Но който си иска, нека си билийвва и тръства - ако и догодина Арсето не станат шампиони, а Ливера до 3 години - ами ще се убедя, че от ингилизкоотборните фенове по-заблудени нЕмЪ, епа немъ
Коментар
Коментар