IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дъейвъ и лузърите дъ ебъ

прецакаха ми залога в последната секунда

бях ги играл за 0-0 докато чета/пиша във форума забравих накрая да хеджирам

Коментар

• И понеже съм фен на теориите на конспирациите, поне на фуДболно ниво, то само да припомня 2 фактчета от вчера:
      ЦСКА на 6 мача от рекорд за Гинес
      удри, а, у, ще печелим и изведнъж:
      СЕНЗАЦИЯ! ЦСКА си намери майстора, Сливнишки герой спря победната серия на "армейците"
      Ами изводите са за вас
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Абе не е като да не казах
        ....

П.С. Почти съм сигурен, че Атлетико ще отстранят байрените (сори, Колче, принципно съм за машината), а в мача реал=сити везните са толкова силно наклонени в полза на реал, че чак се плаша как "изненадващо" ше стане обрата, макар че не ми се вярва.
        ......
        мда, не е като да не го казах вече Макар снощи да очаквах повече от Бавария, ама ей на, не се получи, да видим реваншите как ще са. Нищо чудно да вдим финал Атлетико-Сити, голяма жътва ще е за букитата, съшо като "изненадата" Лестър - тези ще са мечтата на всеки отбор от ШЛ, ще се чупят рекорди с тяхно участие
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Снощи отбора на Симеоне отново бръкна отзад на поредния "гранд"!
          Както вървят нещата май ще гледаме повторение на финала Атлетико-Реал!
          Ако това стане дано дюшекчиите имат повече късмет този път!

Коментар

• стискам палци на Стилян да си заслужи професионален договор с АВ дори и да е в долното ниво под ВЛ

Коментар

• Невероятно: Стилиян се завръща на терена!
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• The Truth #JFT96

Коментар

• Аааааа за неотложните ангажименти честито

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    100% това е било чорбарска провокация!!! И дъжда ви го пратиха със специален софтуер от Армията. Сами срещу всички, нали това беше рефрена
                    е, дали е било, или не е било, аз няма как да знам - предполагам, че си било основно наша говежда история, но няма как да съм сигурен. Дори и да сте вие, пак ние сме го позволили, съответно си носим крсъта с излагацията сектор А да не е пълен за откриването, което си е мега срам А дъждецът беше смешен, така че не е фактор, макар преди мача да се изля порой, но аз си го гледах от кафето в сектора, докато бяха пуснали мач от английското по диема на един от много телевизори - европейска работа В това има много да ни гоните

Аз лично съм супер доволен от сектора и макар сега да имам неотложни ангажжименти вкъщи (знаеш как е), ще взема карта за догодина - пожелавам и на останалите отбори подобни стадиони - разликата с който и да е друф сектор/стадион е от земята до небето - да ти е кеф да си оставиш парите, въпреки бездарието на говедата със сини фланелки

Коментар

• След снощното осиране на шпорите (да г'е че имах залог) май вече можем да поздравим Лестър за титлата!

ПП Дано не се натягат много срещу нас и да успеем някак да се преборим за любимото на някои лондонски отбори 4то място

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        .........Четвърто, системата на тикетпро показваше, че няма свободни централни места в сектора до края на деня в петък, след това изведнъж изсипаха такива - не знам дали е стандартната чорбарска провокация или наше си недоглеждане, но беше сериозен гаф..........
                        100% това е било чорбарска провокация!!! И дъжда ви го пратиха със специален софтуер от Армията. Сами срещу всички, нали това беше рефрена

Коментар

• Намирам време да драсна 2 реда за сектор А.
                          Първо, да, не се напълни, както и стадиона, не търся оправдание, фактът си е факт, не ми беше много приятно, но това е положението.
                          Второ, не беше полупразен, аз виждам 2/3 пълен стадион, т.е. около 4 000 човека

като добавим пълният Б (6 000 човека) и още 3-4 000 във В и си страна доста прилична бройка за мач без значение
                          Трето, сектор А е уникален за родните стандарти - такъв няма никъде у нас, а обслуването вътре (тоалетни с топла вода, течен сапун и хартиени кърпи, които не свършват преди още да е започнал мача) плюс отличния бюфет на нромални цени, в който имаше от всичко до края на мача (2 коли+2 сандвича бъргър струваха 12 кинта, водата беше левче, нямаше бира, но за мача с Морето ще пуснат), го доближават да добрите сектори в Европа.
                          Четвърто, системата на тикетпро показваше, че няма свободни централни места в сектора до края на деня в петък, след това изведнъж изсипаха такива - не знам дали е стандартната чорбарска провокация или наше си недоглеждане, но беше сериозен гаф.
                          Пето, мен лично ме спечелиха за карта от следващия сезон - бях в ложа 2, като при първите капки дъжд ни раздадоха безплатни дъждобрани. Ето ти и гледката от там - ако ми покажеш поодбна от кочинпарк, ще ти стисна ръката

P.S. Честито класиране на финала - апропо, вие защо ще играете на В. Левски, а не в Бургас - помня какъв рев беше миналата година, че Левски иска да играе на националния стадион, а тази година е тихо Ех, това тъмносиньо бфс и тези сини журналисти как само пречат на убиеца на колоси....

Коментар

• много тъпи цървули се мъчат на майката земя...

http://www.gol.bg/footballengland/20...-10-mln-paunda

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              прав си ................... всъщност с над 500 млн за последните 2 години няма да могат да додрапат до ЛЕ

а ШЛ само болен мозък може да сънува...
                              дай доказателства, аргументи за твърдението ти. Аз ти показах, че за 2015/2016 са похарчили 150 мил евра и са получили 100 мил от трансфери. Ти докажи твоята теза иначе си долен лъжец и манипулатор. Аз също мога да кажа, че Арсенал са похарчили над 500 мил и повече от 3то място последните 10г не могат да видят. последното всъщност е факт

Коментар

• Въпрос, който винаги съм си го задавал: Кой построи сектора на герена?!! От къде из невиделица дойдоха тези пари?!!!

Съвсем неочаквано получих отговор не от кой и да е, а от нашият спортен министър Кралев:

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?video=87298

Гледайте и слушайте внимателно!!! Между 1.30 и 1.37 казва много важни неща. Евала му. Евала на такива широкоскроени министри, като него!
                                Само дето не ми стана ясно по какъв критерий са решили да помагат на Левски и да им строят стадион, а не на ЦСКА. Питам просто... не, че нещо...
                                До вчера Иво мазното се пъчеше, че той строил едва ли не със собствени средства.
                                Сега тоя - Министър /не майтап/ се изпуска, че държавата дала пари.
                                Ами, хайде уточнете се бе, да ви друсам и да ви се радвам, кой е по-по-най! Смешници...

Коментар

Working...
                                X