IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    как хандбал, нали играят ливърпул-севиля, извинявам се ако греша
    Защото на единия отбор му дават да играе с ръце а това във футбола е забранено по принцип.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Чорбата до момента щеше да води 3:0 без значение на кой от двата отбора.

Затова от УЕФА ги изкараха от елитния футбол, щото иначе ингилизи и спаньолци немаха шанс

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Грях е много ясно ама освен това е и засада Но мача така както го гледам е по хандбал все пак.
        как хандбал, нали играят ливърпул-севиля, извинявам се ако греша
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

та така, но обясни м изащо съдията отмени гол на червените - не е ли грях ))
          Грях е много ясно ама освен това е и засада Но мача така както го гледам е по хандбал все пак.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Очевидно мача е по хандбал ......
            ааа, греъме не ме баламосвай и ти сега, чух че се говори сред колегите, питах един приятел - за кого залагаш - той каза - за червените )) не е по хадбал, но нали съм цесекарче (по принуда на генологията) му рекох - добре бе човек, заложи и за мен - имаме си приказката, знаем се, разбира ги нещата - знае че му оправям сметките при предоставен документ )) но нямаме проблеми
            та така, но обясни м изащо съдията отмени гол на червените - не е ли грях ))
            Не е препоръка... !!!

Коментар

Добър вечер на всички футбол фенове и познавачи (казвам го от куртоазия за да не псувате)
              Кой според вас ще спечели този финал втора ръка, както чух че го нарекоха едни комшии??
              Очевидно мача е по хандбал ......
              Life won't wait for you.

Коментар

• Добър вечер на всички футбол фенове и познавачи (казвам го от куртоазия за да не псувате)
                Кой според вас ще спечели този финал втора ръка, както чух че го нарекоха едни комшии??
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
                  Ех пак омаловажаване на победите на Ливърпул и величаене на МЮ.Типично за глорихънтърите В крайна сметка статистиката никога не лъже Аз наистина се надявам Луис МанГаал да остане тренер и да Ви поведе към нови висоти (дъна) и догодина
                  P.S.Да не говорим как ще се забавляват Палас уикенда
                  Те спрели да играят?!?!?Ми те и двата мача не играха изобщо.Чудно ми е защо не спря Де Хея да играе
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    е добре де - с първия си удар...другите дойдоха после след като нашите спряха да играят!
                    мисля си гледал мача....
                    Ех пак омаловажаване на победите на Ливърпул и величаене на МЮ.Типично за глорихънтърите В крайна сметка статистиката никога не лъже Аз наистина се надявам Луис МанГаал да остане тренер и да Ви поведе към нови висоти (дъна) и догодина
                    P.S.Да не говорим как ще се забавляват Палас уикенда
                    Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      Точно защото гледах и двата, мога да твърдя, че ви надиграхме и заслужено продължихме напред, а късмета нямаше нищо общо... за разлика може би от мача с Дортмунд
                      като страничен наблюдател - Ливера помляха манчо и в двата мача - горе-долу и Левски щеше да има толкова шанс, колкото имаше Манчо в тази елиминация, т.е. 0 За мача с Дортмунд си казах мнението, да не се повтарям.

За довечера - очаквам скука и трофей за Ливера - казал съм го като прогноза още след 1/4. Ако те вземат трофея, за ШЛ слагам на Реал, ако паднат, ще сложа на Атлетико, пък да видим колко ще ми издържи логиката. За довечера няма да залагам в бета, но може да вържа някой бас с момчетата в Суит, които дойдат де
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Точно защото гледах и двата, мога да твърдя, че ви надиграхме и заслужено продължихме напред, а късмета нямаше нищо общо... за разлика може би от мача с Дортмунд
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение

Я пак...
                          е добре де - с първия си удар...другите дойдоха после след като нашите спряха да играят!
                          мисля си гледал мача....

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Стига с тия драматични победи - стига ви дето така отстранихте Дортмунд и нас с единствения си удар на ОТ!

Я пак...
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Rashford's 2016:

End Arsenal's PL hopes
                              Relegate Villa
                              Retire Demichelis
                              Knock West Ham out of cup
                              England call up

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
                                Печелим драматично с гол на Коутиньо в добавеното време с 2-1Две поредни купи им стигат на Севиля,а и е крайно време Клопо да вдигне първата си купа с Ливърпул.
                                Стига с тия драматични победи - стига ви дето така отстранихте Дортмунд и нас с единствения си удар на ОТ!

Коментар

Working...
                                X