Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГрях е много ясно ама освен това е и засадаНо мача така както го гледам е по хандбал все пак.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениета така, но обясни м изащо съдията отмени гол на червените - не е ли грях))
Но мача така както го гледам е по хандбал все пак.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОчевидно мача е по хандбал ......)) не е по хадбал, но нали съм цесекарче (по принуда на генологията) му рекох - добре бе човек, заложи и за мен - имаме си приказката, знаем се, разбира ги нещата - знае че му оправям сметките при предоставен документ
)) но нямаме проблеми
та така, но обясни м изащо съдията отмени гол на червените - не е ли грях))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобър вечер на всички футбол фенове и познавачи (казвам го от куртоазия за да не псувате)
Кой според вас ще спечели този финал втора ръка, както чух че го нарекоха едни комшии??Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеЕх пак омаловажаване на победите на Ливърпул и величаене на МЮ.Типично за глорихънтъритеВ крайна сметка статистиката никога не лъже
Аз наистина се надявам Луис МанГаал да остане тренер и да Ви поведе към нови висоти (дъна) и догодина
P.S.Да не говорим как ще се забавляват Палас уикендаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениее добре де - с първия си удар...другите дойдоха после след като нашите спряха да играят!
мисля си гледал мача....В крайна сметка статистиката никога не лъже
Аз наистина се надявам Луис МанГаал да остане тренер и да Ви поведе към нови висоти (дъна) и догодина
P.S.Да не говорим как ще се забавляват Палас уикендаLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТочно защото гледах и двата, мога да твърдя, че ви надиграхме и заслужено продължихме напред, а късмета нямаше нищо общо... за разлика може би от мача с ДортмундЗа мача с Дортмунд си казах мнението, да не се повтарям.
За довечера - очаквам скука и трофей за Ливера - казал съм го като прогноза още след 1/4. Ако те вземат трофея, за ШЛ слагам на Реал, ако паднат, ще сложа на Атлетико, пък да видим колко ще ми издържи логиката. За довечера няма да залагам в бета, но може да вържа някой бас с момчетата в Суит, които дойдат деNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
Я пак...
мисля си гледал мача....
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСтига с тия драматични победи - стига ви дето така отстранихте Дортмунд и нас с единствения си удар на ОТ!
Я пак..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеПечелим драматично с гол на Коутиньо в добавеното време с 2-1Две поредни купи им стигат на Севиля,а и е крайно време Клопо да вдигне първата си купа с Ливърпул.
Коментар
Коментар