Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНие ше се подготвяме за лигата по хандбал ...явно това вече се котира
Тоя съдия дето Е ВИНОВЕН, че загубихте финала трябваше да вдигне 3 картона на футболисти на Ливърпул преди 15тата минута...и ако спазваше правилата сигурно щяхте да свършите с 8-9 човека!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеУсещам, че снощния мач ти е донесъл повече радост, отколкото на феновете на Севиля
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПоне следващия сезон Севиля ще играе в Шампионската лига, така че ще има шанс да спечели Лига Европа....ааа, Вие май за там не се класирахте?!!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеРекох гол/гол на 1.70, ти кое не успя да схванеш
Може би останалата част от поста ти ме е объркала...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеК'о рече?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеГол/гол на 1.70 ми изглежда най-разумния залог за този мач. Аз пък стискам палци да свърши печелившата серия на Севиля в ЛЕ и да спечелим купата, заедно с място в турнира, който догодина Юнайтед ще следят по телевизията
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, чакай, де. Мач тепърва почваЛоша работа но това е положението
Моят духовен наставник на бфб казваше - истината лекува ...))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗащото на единия отбор му дават да играе с ръце а това във футбола е забранено по принцип.))
но този съдия наистина си сложи грях - ако не беше отменил цял гол сега нямаше да са равни тези ритнитопковци, как я ритат тази топка все извън вратата, толкова ли е трудно да я улучат)))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЧорбата до момента щеше да води 3:0 без значение на кой от двата отбора.
Затова от УЕФА ги изкараха от елитния футбол, щото иначе ингилизи и спаньолци немаха шанс
Oт странична гледна точка обаче, ако гледаме суровите и неумолими факти - цска са много напред като успехи на международно нивоолисти признати из чуженеция спрямо левски например. Моят разбирател ми каза че дори стария ботев-пловдив е имал победи над барселона и дори байерн, нещо за което синята мъгла можела да мечтае вечно - така се изрази, не ме псувайте, точно мен, само цитирам))
Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар