IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

    Тия сегашните пишман национали - гелосани и татуирани и маникюрирани - ...
    и педикюрирани забрави да кажеш
    стига плака бе, бате ти Трифон такива работи не обича. Слагаш фанелата и скачаш в мача, какво само се тюхкаш отстрани, Да не мислиш. че ако станеш Дуче и ще се спасиш от косачката !?! От косачката никой няма спасен
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

    Коментар


    • Все си мисля за бате Трифон. Помня как, когато пъкна в ЦСКА, пръвият мач ного хора по трибуните му се присмяха, щото краката му бяха криви като на стар кавалерист и по тази причина тичаше като патак... ама след няколко шпагата и сблъсъка за високи топки, после никой не му се присмиваше вече, а го хвалеха с блеснали от радост очи !!!
      Помня и най-показателната според мене за него снимка - как след мачът с Германия лежи в безсъзнание на подът на съблекалнята... колабирал от изтощение !!! В тоя мач Железният скри топката на Клинсман и Фьолер едновременно... веднъж го халосаха с топката в колесникът, така яката, че на мене ми се насълзиха очите - на Трифон не зная какво му е било... гърчеше се със стиснати зъби, но пак скочи, още по-лют и ги изяде с парцалите ония двамата, дето ги смятаха за най-най-най-опасният нападателен тандем на света... как няма да колабира после? Едно сърце имаше - едно-единствено човешко сърце !!! После разправяха, че германските майки плашели с него непослушните германченца: "Ако не слушкаш и не легнеш да нанкаш, ще викна Трифон да те изяде !!!" Като гледам сега - как арапите се гаврят, а немците не смеят да си защитят жените и дъщерите, май страхът от Трифон още им стиска сърчицата !!!!

      Голям беше бате Трифон - няма да има вече такъв. Тия сегашните пишман национали - гелосани и татуирани и маникюрирани - всичките заедно да ги събереш, един мъж като Трифон не можеш направи... за нещастие...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • Ми аз никъде не съм твърдял че болярите са лоши хора.Дори напротив харесва ми целия регион Горна Лясковец Тръмбеша Търново Дряново Габрово

        Коментар


        • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
          Да е прощава маранди знам че Трифон дойде от Етър в ЦСКА и дойде като голям футболист.Аз съм го гледал пет години на Народна армия.Страхотен футболист толкова много радост ми е доставил и не само на мен.В националния отбор беше велик железен.Нямам думи.Благодаря за приятните мигове и Бог да го прости.Голяма загуба за България.Отиде си един отличен футболист и скромен човек.
          Някой ден ще разбереш, че болярите не сме лоши хора, а даже напротив - редовно ни пращаха за граничари, защото сме неподкупни и да спите спокойно.

          Ивайло направи бенефис и беше почетен от близо 10 хиляди души на стадиона, но го взехме от Самоков на 17 години ( по памет ). В началото много пропускаше от чисти положения, после стана голова машина.

          Като хване топката и излезе срещу вратар - вече знаеш, че е гол. Беше нещо като Стоичков - всеки чакаше гола, щом поеме топката и тръгне към вратата.

          Сегашните са мухльовци и трябва да мяташ боб дали ще свари да я ритне с правилната гънка ... ( некадърни, ама с претенции кат' Владко Гаджев ).

          Синьото БФС наистина затри футбол в БГ. Само ЦСКА излезе и им го каза директно: Пацо Марков, Любо Супен + бог Ицо. Те се правят на неразбрали.

          Ее ... замина си и Трифон ... колко още ще изпратят, докато разберат, че от уефскар футболист не става?

          Коментар


          • Да е прощава маранди знам че Трифон дойде от Етър в ЦСКА и дойде като голям футболист.Аз съм го гледал пет години на Народна армия.Страхотен футболист толкова много радост ми е доставил и не само на мен.В националния отбор беше велик железен.Нямам думи.Благодаря за приятните мигове и Бог да го прости.Голяма загуба за България.Отиде си един отличен футболист и скромен човек.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              От утре бате Трифон ще е титулярен либеро в небесният ФК Рай Някой ден (дано не е скоро) "кайзер" Франц Бекенбауер ще му бъде резерва.

              Съдби човешки Неговият съотборник и приятел Ивайло Йорданов лекарите на два пъти му подписаха присъдата - втората смъртна, а той не само че се връщаше на терена след всяка присъда, но си е жив и в добро здраве и досега... а на железният Туню, любимецът на всички заради огромното му сърце на боец, точно сърцето му не издържа... и то толкова млад, толкова млад...

              Поне за пети ден днес сълзите ми напират - винаги ми бе любимец, наравно с Божественият...
              Ивайло Йорданов е страхотен човек и футболист.Навсякъде беше като дялан камък никога не каза лоша дума въпреки че голямата слава го подмина.Изключително скромен и готин.Желая му здраве и дълъг живот

              Коментар


              • Оххххх..... отстреляхме лисиците!

                П.П. Почивай в мир, Туньо!
                Last edited by kev; 14.02.2016, 16:06.

                Коментар


                • Уелският гол му е най-добрият!!!Който е ритал топка,знае за какво иде реч!!!Страхотен стопер!!!Поклон!!!

                  Коментар


                  • „Най-хубавият гол в кариерата ми е срещу Русия. Аз съм защитник с много голове.

                    И срещу най-силния отбор на Уелс имам много красив гол, макар че там първите 10 минути бяхме „опълченците на Шипка". И срещу Левски за 5:0 открих резултата, после Стоичков добави 4, ама спряхме да играем, а можехме да бием с много. И първия си гол в националния няма да забравя. Играем приятелски мач с ГДР. Аз влязох в 60-ата минута и вкарах. Почнах да се радвам, обръщам се-около мене няма никой. Гледам другите, а те ми викат- чакай бе момче, какво се радваш, сега започваш!".

                    „Не се сърдя че ме наричаха Вълка. Нали знаете защо на вълка му е дебел вратът? Защото си върши работата сам"

                    Трифон признава за някои свои грешки. Сред тях са изкарването на 2 червени картона. Първият е в мач от първенството на Австрия, където Иванов игра с екипите на "Рапид" и "Аустрия". Двубоят е срещу "Линц", а играч на противниковия отбор нарича Трифон "мръсен българин". Отговорът на защитника бил мощен лакът в брадичката на провокатора. Австрийският футболен съюз наказва Иванов за 6 мача.

                    "В контролата срещу Италия през 1991 г. Виали ме наплю по средата на лицето. В следващия момент вече лежеше проснат на тревата. Не бях прав да го правя, но никой не може да контролира тотално емоциите си", разказва историята на другия червен картон Трифон.

                    „С момчетата от Златния отбор се чувам редовно. Имам добри отношения с всички. Били сме заедно в добри и лоши моменти. В някои ситуации съм се опитвал да сдобрявам играчите в националния отбор, особено със Стоичков. Той е по-особен характер и трябваше да служа като мост, за да потушавам напрежението".

                    И за финал негов цитат, който простичко илюстрира моментната ситуация в българския футбол. Думи изречени от един велик човек, който за съжаление приключи земния си път прекалено рано.

                    „Няма да е скоро да имаме ново силно поколение. Без мая, хляб не става. Гледам днешните играчи и ми става тъжно. Нито могат да ядат, нито да пият, нито третото. Камо ли да играят футбол. Звучи простовато, но е вярно. Докато не започнем да създаваме истински футболисти, така ще бъде".
                    -------------------------------------------------------------------------------------

                    П.П. След тия думи се мълчи и шапки долу!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      От утре бате Трифон ще е титулярен либеро в небесният ФК Рай Някой ден (дано не е скоро) "кайзер" Франц Бекенбауер ще му бъде резерва.

                      Съдби човешки Неговият съотборник и приятел Ивайло Йорданов лекарите на два пъти му подписаха присъдата - втората смъртна, а той не само че се връщаше на терена след всяка присъда, но си е жив и в добро здраве и досега... а на железният Туню, любимецът на всички заради огромното му сърце на боец, точно сърцето му не издържа... и то толкова млад, толкова млад...

                      Поне за пети ден днес сълзите ми напират - винаги ми бе любимец, наравно с Божественият...
                      Странно е двуличието на говеждото БФС и телюгите, които докато ронят сълзи за трикратния шампион на БГ с ЦСКА, тайничко затриват клуба с всевъзможни "нови и нови" 'артии .....

                      П.П. Туньо и Иво са от родната школа, тоест взехме Иво още нямаше 20 години в Локото и беше феноменален нападател, особено при игра с глава. Редовно можеше да надскочи вратаря, въпреки че той играе с ръце и не можеше да стигне височина на топката, където Иво я вземаше с глава. Беше много бърз и с леко нескопосана техника в началото, след вторият сезон стана голова машина.

                      За Трифон мога да кажа, че е един от най-интелигентните защитници, които съм виждал. Можеше да разчете играта предварително 10 хода напред и в същото време да направи феноменален чист шпагат, дори когато всички си мислят, че е леко закъснял да покрие зоната и нападател е оставен при 100% голова ситуация.

                      За погледа, с който заковаваше всички мишки нападатели и им разтреперваше мартенките, да не говорим ... Затова му дойде и прякора Пиратът!

                      Голям! ( поклон )
                      Last edited by marandi; 13.02.2016, 20:15.

                      Коментар


                      • Да почива в мир.

                        Истинска легенда на българския футбол.

                        Носете си новите дрехи...
                        The weak are meat and the strong do eat.

                        Коментар


                        • От утре бате Трифон ще е титулярен либеро в небесният ФК Рай Някой ден (дано не е скоро) "кайзер" Франц Бекенбауер ще му бъде резерва.

                          Съдби човешки Неговият съотборник и приятел Ивайло Йорданов лекарите на два пъти му подписаха присъдата - втората смъртна, а той не само че се връщаше на терена след всяка присъда, но си е жив и в добро здраве и досега... а на железният Туню, любимецът на всички заради огромното му сърце на боец, точно сърцето му не издържа... и то толкова млад, толкова млад...

                          Поне за пети ден днес сълзите ми напират - винаги ми бе любимец, наравно с Божественият...
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                          Коментар


                          • Ужасна новини!
                            Дано почива в мир!

                            Коментар


                            • Стига, бе
                              Велик, велик, велик, почивай в мир, Трифоне, железен бранителю, почивай в мир.
                              Вечна ти памет!!!
                              Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              ПОЧИВАЙ В МИР, БАТЕ ТРИФОНЕ !!!!
                              НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВИМ !!!





                              Днес един от най-великите играчи в историята на българският футбол, почина в Самоводене на 50-годишна възраст. Никога няма да се роди втори Трифон Иванов... България винаги ще го помни...
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                              Коментар


                              • Лека му пръст...!!!

                                Коментар

                                Working...
                                X