If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера големо дърво със залозите:
Първо играх Джиангсу да вкарат 2 гола (1.30) с над 2.5 на Тампинес! Тия мръсни китайчета дето купиха Рамирес от Челси и Тейшейра от Шахтьор едвам докопаха 1-1, а играха 20на минути с човек повече!
Вчерта офертата на б365 я играх Под 4.0 преди мача и Над 3.5 на живо! Тия се скъсаха да изпускат! Вместо 0-2 трябваше мача да завърши 2-5!
Имах требълче от ЮК мачове - едни кавалчета шотландски Арброут и Ийст Стърлинг го прецакаха!
И накрая за капак имах над 4.0 азиатски картона на Юве-Байерн, а Аткинсон сякаш беше напушен тоя мач - поне 3 картона още трябваше да вдигне! Едвам се войдна бета в 89тата минута!
Тука някои хора още ме убебдават, че Тиквата и Шиши са ни собственици, та затова сме гаранте шампиони - това в рЯзград е загуба за камуфлаж
Ти не разбираш от изкуство бе Грую.Не забравяй,че един от бащиците на бекапету създателката на свинярника казваше.АЗ СЕ КРИЕМ АМА НИКОЙ НЕ МЕ ТЪРСИ.Това свинската мисъл и логика е изкуство.
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
И аз мислех така, но Ал Насър ги играх на живо в 17'мин при резултат 0:1. Иначе коеф за победа преди мача беше смешно жалък.
Австралийците ме издъниха вече и затова продължавам с:
Юрген Роп - Ян Хенрих 1
Интер Баку - Капаз 1Х
К 1,94
Хубаво си го нацелил, по принцип трябваше лесно да излезе, а не с такава клизма, ама здраве да е!
И аз мислех така, но Ал Насър ги играх на живо в 17'мин при резултат 0:1. Иначе коеф за победа преди мача беше смешно жалък.
Австралийците ме издъниха вече и затова продължавам с:
Юрген Роп - Ян Хенрих 1
Интер Баку - Капаз 1Х
К 1,94
Селекции Събитие Дата на залог Коефициенти Резултат
1 Евгени Донской Евгени Донской - Олександър Недовесов
Краен изход 18.02.2016 15:48 1.65 Won
2 Al-Nasr Sc Dubai And Draw Ал Насър Дубай - Диба Ал Фуджира
Двоен шанс 18.02.2016 15:48 1.50 Won
Хубаво си го нацелил, по принцип трябваше лесно да излезе, а не с такава клизма, ама здраве да е!
Коментар