Първоначално изпратено от fantasy_gt
Разгледай мнение

Аз народа си го харесвам, поне голямата част от него, но си имаме такива дивашки трески за дялане, от липсата на държава в последните 25 година, че израсна цяло едно поколение, което свикна да "бере джеледзо" сякаш то расте по дърветата или да си разхожда помияра без каишка и той да скача на всеки "шото му се радвал", а аз трябва да съм особено щастлив, че въпросният помияр ми се "радвал", като ме омърля целия, защото иначе и в двата случая идват едно тумба тъмнозелени или светлозелени и почват да те "съветват", а ако пребиеш някой подобен, ти викат "поничка"...
А искам да я променя "тази" държава, защото децата ми трябва да живеят тук, а не в сащ, примерно, но сме стигнали дотам, че жената предпочита да не пуска с децата в парка, защото ще пребия някой скапан двукрак помияр, защото си е пуснал скапания четирикрак помияр да скача на децата ми или е паркирал така, че е затапил входа на парка, на двупосочна улица, изцяло забранена за паркиране, и не може ни една количка да мине. Това е нещото, дето ме вади извън нерви.
С футболът е същото - той е просто продължение на липсата на държава с други средства. Няма Левски, няма Цска, няма Ботев, няма Локо, има само едно ведомствено тимче на поредната мутра (то не че Левски, Цска и т.н. пак не са на мутри, но се затриват нарочно, за да се обезвреди фенската маса - само тя е достаъъчно луда, за да направи промяната у нас) и стигнахме до положение, в което си говорим в 90% от времето за отбори извън Бг... Та така - успех на Ливера, винаги са ми били симпатични

Коментар