Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеПечелим драматично с гол на Коутиньо в добавеното време с 2-1Две поредни купи им стигат на Севиля,а и е крайно време Клопо да вдигне първата си купа с Ливърпул.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗа финала довечера съм пуснал над 10.5 корнера @ 1.70
Дано стане хубав мач с атаки и към двете страни още от началото!
Надявам се късмета на мерси-сайдците да свърши днес - ранен гол за Севиля, после Ливърпул да натискат и печелят корнери!Liverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеГол/гол на 1.70 ми изглежда най-разумния залог за този мач. Аз пък стискам палци да свърши печелившата серия на Севиля в ЛЕ и да спечелим купата, заедно с място в турнира, който догодина Юнайтед ще следят по телевизията
Аз лично очаквам да затвърдят тренда, а Вие да гледате Всички евротурнири по телевизията следващия сезон!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗа финала довечера съм пуснал над 10.5 корнера @ 1.70
Дано стане хубав мач с атаки и към двете страни още от началото!
Надявам се късмета на мерси-сайдците да свърши днес - ранен гол за Севиля, после Ливърпул да натискат и печелят корнери!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеe, точно де, аз какво съм написал, което да не е така - боят става извън оградите на стадиона, а понеже не си ходил (вероятно) на стадион "Христо Ботев" в Благоевград, то не знаеш, че това горе е един насип/баит откъм Стадион махала и там няма паркинги и съоражения - т.е. отвсякъде е извън обхвата на въпросната наредба. Напълно коректно решение на бфс в случая.
Цитат:
5. “Район на стадиона” – обхваща границите, обособени от съществуващата ограда и прилежащите паркинги, сгради и съоръжения ( стр. 26 )
Това гледай, щото според тебека касите на стадиона не спадат към района на стадиона и полиция не трябва да ги пази. Голям веселяк си ( смигам )
Коментар
-
Кучев продължава да настоява: Феновете на Левски са се били с полицаите извън стадиона
https://topsport.bg/levski/kuchev-pr...-stadiona.html
„Длъжностните лица са категорични, че инцидентите с феновете на Левски са в спортната зона, но извън стадиона. Все пак не може да се подмине, защото има 11 ранени полицаи. Налагаме наказание, но не е най-тежкото, защото не е в рамките на стадиона, като отчитаме и пропуските в организацията. Не са били много хората, могло е всичко това да не се случи. Нищо не е налагало да се случи точно това, но дребните пропуски водят до случилото се. Ако е в рамките на стадиона, тогава санкциите са много по-тежки“, каза още шефът на Дисципа.
--------------------------------------------------------------------------
П.П. Проблемът не е във феновете на ФК Лесна, а в ей тоя главоч от БФС, който явно сам не си знае Дисциплинарния правилник, където съвсем ясно е записано какво се разбира под думите "служебни лица" на мач и "район на стадиона".
Никъде не пише вътре в стадиона, а пише "РАЙОН на СТАДИОНА" ( а той сам признава, че е мелето е било точно там, като го нарича "спортната" зона = нов термин някакъв съчинил ). Те са писали тоя правилник, а не баба ми.
П.П.П. Но ми е безразлично, понеже веднага писах, че за телюгите тия наредби на БФС не важат. Даже и да бяха утрепали 11 полицаи, а не само да ги вкарват в болница
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНаредбата на БФС гласи, че Левски трябва да бъде изхвърлен от "А" група на момента!
https://topsport.bg/levski/naredbata...a-momenta.html
В наредбата на БФС за подобно провинение изрично се казва: "За нанесен удар и/или побой в "района на стадиона" на длъжностни лица при повторен случай - лишаване от домакинство до края на първенството, а при следващ такъв - изваждане на отбора от групата".
Ако БФС покаже стриктност, както в казусите с ЦСКА, Локомотив (Сф) и Литекс през последната година, то "сините" ще се простят и със спечеленото място в Лига Европа.
------------------------------------------------
П.П. Груец, щях да ти повярвам на някое от лафчетата, ако нагледно не се виждаше как БФС-то прилага правилата за всички, освен за едно отборче от Подуене. За тях нищо не важи
Коментар
-
По Кодекс на труда всяко "работно място" се води не само самото място, но и 150 метра до него ( по най-краткия път до него ). Иначе няма да се признае за трудова злополука, ако стане инцидент и застрахователите казват "чао".
Вземи си плати на един адвокат и да те светне кое как се тълкува, ако ти е толкова интересно. На мен ми е безразлично да ти кажа под секрет
П.П. От това, което видях по ТВ масовото меле става точно пред вратите на стадиона, които се водят "прилежащо" съоръжение. Оттам насетне броиш 150 метра навън, за да фиксираш работното място на куките ( периметър ).
Но от Голямата Перука толкова! Неграмтно момче си беше и резултатите му са видни ( затри БГ футбол и А групен ), както никой не успя за 100 години да го направи. Сега ще денсим с Малта и Люксембург за някой хикс.Last edited by marandi; 17.05.2016, 16:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение2. “Служебни лица” – всички лица, служебно ангажирани в дадена среща от ПФК/ФК, медицинско обслужване, органи на реда, ППО, акредитирани медии
5. “Район на стадиона” – обхваща границите, обособени от съществуващата ограда и прилежащите паркинги, сгради и съоръжения ( стр. 26 )
ДИСЦИПЛИНАРЕН ПРАВИЛНИК 2015/2016 година
http://www.bfunion.bg/uploads/2015-0...15-2016_v3.pdf
П.П. Груец, хубаво е преди да започваш да "разсъждаваш", първо да попрочетеш по каква наредба работи БСФ, понеже е видно и че те не я знаят.
ФК Лесна трябва да бъде извадена от А групен и турнирите на УЕФА ( на стр. 15 от същия правилник ясно е описано защо ).Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
2. “Служебни лица” – всички лица, служебно ангажирани в дадена среща от ПФК/ФК, медицинско обслужване, органи на реда, ППО, акредитирани медии
ДИСЦИПЛИНАРЕН ПРАВИЛНИК 2015/2016 година
http://www.bfunion.bg/uploads/2015-0...15-2016_v3.pdf
П.П. Груец, хубаво е преди да започваш да "разсъждаваш", първо да попрочетеш по каква наредба работи БСФ, понеже е видно и че те не я знаят.
ФК Лесна трябва да бъде извадена от А групен и турнирите на УЕФА ( на стр. 15 от същия правилник ясно е описано защо ).
Коментар
Коментар