IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Засърбя ме и ...
    ФК Мидтиланд - Манчестър Юнайтед над 1,5
    Валенсия - Рапид Виена над 1,5
    Виляреал - Наполи над 1,5
    Севиля - Молде ФК над 2,5
    Общ К 3,55
    само първото ме съмнява, но пък дано имаш късмет
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Засърбя ме и ...
      ФК Мидтиланд - Манчестър Юнайтед над 1,5
      Валенсия - Рапид Виена над 1,5
      Виляреал - Наполи над 1,5
      Севиля - Молде ФК над 2,5
      Общ К 3,55
      Only God Can Judge me...

Коментар

• дефенсив бет:
        Над 2.0 в мача на Ал Наср
        Валенсия и Фиорентина да вкарат
        Севиля да вкара Над 1.5
        Коеф 2.13

Ха да видим дали правилно съм ги сметнал!

Коментар

Ами честито и на теб!!!
          Днес за ЛЕ много тегави ми се виждат мачовете, ни има време и там ще мислим за овър-и
          Kev-чето за малко да удари коефициента - греда, ама евала
          твърдо ще са овъри - или Гол/Гол
          Толкова много мачове "плачат" за такива залози:
          Виляреал-Наполи
          Фиорентина-Тотнъм
          Аугсбург-Ливърпул
          Валенсия-Рапид Виена
          Спарта Прага-Краснодар
          Шахтьор-Шалке

Все още не знам дали ще избера пред мачовете или ще гледам нещо на живо

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Аз имам Гент над 4.5 корнера
            Ами честито и на теб!!!
            Днес за ЛЕ много тегави ми се виждат мачовете, ни има време и там ще мислим за овър-и
            Kev-чето за малко да удари коефициента - греда, ама евала
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Така, се вече ще коментирам, понеже викам да не изляза пак карък.

Тенис на Гъргор е красив, както и той и затова толкова народ му се кефи, докато не оплешивее някой ден.

По принцип подходи несериозно към мача и буквално се биеше сам до едно време, когато се сети, че трябва да денси срещу скромното момче, което го затрудни доста, въпреки че вероятно направи мача на живота си.

Не може да се държиш високомерно като нашият, който имаше агитка и всичко, а да млатиш 5 грешни сервиса с 2 двойни грешки и да те пробиват.

П.П. Пак казвам, че по сервиз трябва да работи доста и днес го видя нагледно, как скромното момче с нескопосани движения го "скрива" като подхвърля топката само 20-30 см и е трудно да се разчете после къде ще отиде.

Единствено Серина прави такъв сервис при жените и затова е номер едно, ама нашият, като я клати поне да беше я помолил да го светне как става фитката.

Разликата отново е, че не може да се държиш надменно, па да не можеш да си вземаш подаването и да те пробиват като кифла. Големите са големи, защото си пестят усилията и не играят мачове като на тото с обръщалки. Тупа-лупа, поздравяват и чао за 1 час. После сън, възстановяване и до следващия.

Както съм пълен аматьор аз няма да направя 5 грешни сервиса и ще ги бия да кажем с над 160 км/час.

Треньорите на Гъргор трябва да се замислят защо винаги се получава този срив в играта му и спира да му влиза първи сервис. Ето, днес едно скромно момче с определено по-слаби възможности и атлетизъм му го показа нагледно как се прави.

Има напредък, но има още работа - трябва да стане по-спокоен, а не да денси нервен сервис, който къса нервите на всички, които го гледат и на чист корт да пресилва топките, което е тъпо защото явно китката му нервна и се предава от главата към периферията.

Да го поздравим, че е на полуфинал! И да започне да денси по-рационално, а не все да се пъне да е красиво. Красиво не винаги равно на победа, а че си паднал красиво - хептен.

Коментар

• Не виждам как нашата шматка Гъргор ще извади мача, но поне можем да се молим.

Не мога да се начудя на глупавият тенис, който не спира играе. Все се пъне за някакъв красив тенис, но това не значи, че това е ефективен тенис.

Ударите са му преселини, рисково по линиите, когато има цял корт празен насреща си и направо съм изумен от фростотия.

П.П. Вярно е, че английските коментатори не спират да говорят само за него, все едно другият го няма, което предполага, че вероятно е най-добрата ни спортна звезда в момента.

Коментар

• Аагентите много хора у квартала ги играха да паднат, и то на приличен коефициент. Аз също, ама ме счупиха ени пирати от ЮАР, така че вече са ми безразлични
                  Иначе пробах един аржентински (Нюуелс Олд Бойс - Расинг) на над 5 гола на коеф. 20, пък да видим
                  Късмет на комарджиите!

Коментар

След като ми войд-наха първия мач( безапелационно печелен с 6:1; 2:0 от Гофен ) и отложиха втория заради дъжд идва време и за мачовете от ШЛ:
                    Реал - да не допусне гол първото полувреме
                    Гент - Волфсбург над 1,5
                    Общ К 2,09
                    Успех на всички залагащи!
                    Аз имам Гент над 4.5 корнера

Коментар

Да снощи върза на точен знак, а другият залог беше просто ей така... за спорта
                      Яд ме е само дето се чудех дали на картон да сложа или на Ибра и Кавани да вкарат... там беше 5,50... но дето се вика - продължаваме напред!!!
                      Днес звездите още не са ми говорили за футбол, та почвам с леко залогче за победи на Давид Гофен и Петра Квитова. Общият коефициент е 1,83... пък дано излезе
                      След като ми войд-наха първия мач( безапелационно печелен с 6:1; 2:0 от Гофен ) и отложиха втория заради дъжд идва време и за мачовете от ШЛ:
                      Реал - да не допусне гол първото полувреме
                      Гент - Волфсбург над 1,5
                      Общ К 2,09
                      Успех на всички залагащи!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Браво за дубъла. Уви картона дойде на другия мач.
                        Моя требъл стана дубъл, но излезе.
                        Да снощи върза на точен знак, а другият залог беше просто ей така... за спорта
                        Яд ме е само дето се чудех дали на картон да сложа или на Ибра и Кавани да вкарат... там беше 5,50... но дето се вика - продължаваме напред!!!
                        Днес звездите още не са ми говорили за футбол, та почвам с леко залогче за победи на Давид Гофен и Петра Квитова. Общият коефициент е 1,83... пък дано излезе
                        Only God Can Judge me...

Коментар

Само ако Моу беше треньор на Челси
                          Факт е, че последният път когато Челси смениха тренера на полусезона взеха ШЛ
                          Въпреки това още сутринта отиграх:
                          ПСЖ - Челси 1
                          Фенербахче - Локо М 1
                          Общо К 2,94
                          Другия мач в ШЛ не смея да го пипам, че и двата отбора са чисто "тотаджийски" - то и коеф. им са такива(никакви)
                          Сега пуснах на мача на ПСЖ ,че ще има червен картон на К 4.00
                          Браво за дубъла. Уви картона дойде на другия мач.
                          Моя требъл стана дубъл, но излезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Южната Гърция/Туракия - затова е споменато, да се готвите за блокаж на южна граница, още преди 3-4 години.

П.П. Обидно е, някой да се прави на умник, когато е бил предупреден.

Сигурен съм, че дори да изкарам нещата с точните дата, час, минута, секунда - ти пак ще ме храчиш.

Не те съдя за нищо и ИМАШ право да храчиш. Понял?
                            не се сещам за какво съм бил предупреден от теб?!?!?!?

и как трябва да се готвя за "блокажа на южната граница"

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              на кои граници ги пращаха наборите ти?
                              Южната Гърция/Туракия - затова е споменато, да се готвите за блокаж на южна граница, още преди 3-4 години.

П.П. Обидно е, някой да се прави на умник, когато е бил предупреден.

Сигурен съм, че дори да изкарам нещата с точните дата, час, минута, секунда - ти пак ще ме храчиш.

Не те съдя за нищо и ИМАШ право да храчиш. Понял?

П.П. Като Трифон скоро няма да имате - опитах да обясня, но тръгнахме на глупости.

Накратко, много се раздаваше, по филми му викат голямо сърце за отбора ( екипа ).

Излъгаха го много пъти в БГ и му взеха кинти, които си изкара сам, без да краде от никого.

Искам да го запомните като Пиратът и БГ вълк.

Коментар

Само ако Моу беше треньор на Челси
                                Факт е, че последният път когато Челси смениха тренера на полусезона взеха ШЛ
                                Въпреки това още сутринта отиграх:
                                ПСЖ - Челси 1
                                Фенербахче - Локо М 1
                                Общо К 2,94
                                Другия мач в ШЛ не смея да го пипам, че и двата отбора са чисто "тотаджийски" - то и коеф. им са такива(никакви)
                                Сега пуснах на мача на ПСЖ ,че ще има червен картон на К 4.00
                                Моят требъл за 2,08:
                                ПСЖ да спечели едната част
                                Хъл ДНБ
                                Над 1,5 Челтъм - Кидърминстър

Коментар

Working...
                                X