IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• манафите цял сезон хейтват АРСЕНАЛ, а в предпоследния мач за сезона стискат палци да бият шити

безценно

за английския футбол (коефицент в ЕКТ) е по-добре шити да участва в ШЛ отколкото манафите отново да пръснат 200-300 мнл. за нови футболисти и да се осерат в групите

да

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ми и туй беше сценарий. Сега развява Българското знаме.
      Докато и това не се окаже сценарий и не почне да рзвява .... сръбското знаме например ...
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Същия дето вееше руското знаме? .....
        Ми и туй беше сценарий. Сега развява Българското знаме.

Виж му и профилът в Пиленцето - назовава се: Български юнак. Миро също е истински патриотин.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Апропо - ако е за прочутост - Кобрата има още ного да гони Миро Барняшев - ама Миро се бие всяка седмица, не веднъж на две години.
          Същия дето вееше руското знаме? .....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Мачът не бе лош, а и голямо шоу направиха преди туй - с всички тия закани, хвърляни бутилки и така нататък - ама един момък от екипът на Кубрат рече това, дето и аз го подозирах - че всички тия сцени преди мачът са си били режисирани в името на шоуто - като в кечът - а иначе Чисора си е ного готин и свестен.

Апропо - ако е за прочутост - Кобрата има още ного да гони Миро Барняшев - ама Миро се бие всяка седмица, не веднъж на две години.

Коментар

• И след мача с Кличко го казах и сега пак го казвам - когато стане шампион и развее знамето аз се правя, че не се сещам, че Кубрат беше един от биячите на Таки. Малко са моментите в момента, в които да видиш знамето и да чуеш химна и то на такова ниво ....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Поздрави за Кубрат за титлата...дано някой ден вдигне и световната поне в една федерация!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Наистина поздрави за Кубрат, но аз съм раздвоен - той е бияч, проблемен клиент на заведенията или родолюбец и добронамерен патриот?
                  Какво мислите?
                  Кубрат е истински Българин и патриотин !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение

по-скоро като боксов фен ме притеснява това, че според мен не е на световно ниво на тия по-долу изброените... Чисора трябваше да бъде нокаутиран, но въпреки това разбира се съм и българин и му симпатизирам и пожелавам само успехи и здраве
                    Няма как да е, нашият не е най-талантливият боксьор, а от изброените двама са феноменални таланти, а другите двама просто имат габарити. Важното е, че има развитие в играта и то на тези години- пуска много повече дясната ръка, ъперкъти. Не знам какво повече може да направи, освен може би да смени коренно физическата си подготовка, но това почти сигурно вместо да му помогне ще го съсипе.

Коментар

• кога е бил проблемен по заведенията последно? а и не знам до колко жълти медии са достоверни източници и никога не се знае каква е истината... според мен е по-скоро родолюбец, личи си не само по приказките, а и в действията и в отказа му да се състезава за Германия

по-скоро като боксов фен ме притеснява това, че според мен не е на световно ниво на тия по-долу изброените... Чисора трябваше да бъде нокаутиран, но въпреки това разбира се съм и българин и му симпатизирам и пожелавам само успехи и здраве

Коментар

• Наистина поздрави за Кубрат, но аз съм раздвоен - той е бияч, проблемен клиент на заведенията или родолюбец и добронамерен патриот?
                        Какво мислите?
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• браво на Кубрат ! и му благодаря за едни бързи 40%

и аз исках да го просне, ама много корав ше му се не знае и чисората...

не знам как ще е нашия обаче срещу Fury, Joshua, Wilder, Haye ама да е жив здрав и да тренира още по-усърдно и дано ги бие всички

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            Защо тази тема е в небитието точно тази вечер?
                            Честита победа!
                            Заради дни като този няма как да не се гордеем че сме българи!Честита да ни е победата!

Коментар

• Мислех, че Кобрата ще просне нигърът, ама нищо - и по точки става.

Коментар

• Защо тази тема е в небитието точно тази вечер?
                                Честита победа!
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X