Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДокато и това не се окаже сценарий и не почне да рзвява .... сръбското знаме например ...Впрочем и той е поздравил Кобрата:
https://twitter.com/rusevbul?lang=bg
Last edited by Императорът; 08.05.2016, 20:28.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи и туй беше сценарий.Сега развява Българското знаме.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСъщия дето вееше руското знаме? .....Сега развява Българското знаме.
Виж му и профилът в Пиленцето - назовава се: Български юнак. Миро също е истински патриотин.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАпропо - ако е за прочутост - Кобрата има още ного да гони Миро Барняшев - ама Миро се бие всяка седмица, не веднъж на две години.Life won't wait for you.
Коментар
-
Мачът не бе лош, а и голямо шоу направиха преди туй - с всички тия закани, хвърляни бутилки и така нататък - ама един момък от екипът на Кубрат рече това, дето и аз го подозирах - че всички тия сцени преди мачът са си били режисирани в името на шоуто - като в кечът - а иначе Чисора си е ного готин и свестен.
Апропо - ако е за прочутост - Кобрата има още ного да гони Миро Барняшев - ама Миро се бие всяка седмица, не веднъж на две години.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНаистина поздрави за Кубрат, но аз съм раздвоен - той е бияч, проблемен клиент на заведенията или родолюбец и добронамерен патриот?
Какво мислите?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
по-скоро като боксов фен ме притеснява това, че според мен не е на световно ниво на тия по-долу изброените... Чисора трябваше да бъде нокаутиран, но въпреки това разбира се съм и българин и му симпатизирам и пожелавам само успехи и здраве
Коментар
-
кога е бил проблемен по заведенията последно? а и не знам до колко жълти медии са достоверни източници и никога не се знае каква е истината... според мен е по-скоро родолюбец, личи си не само по приказките, а и в действията и в отказа му да се състезава за Германия
по-скоро като боксов фен ме притеснява това, че според мен не е на световно ниво на тия по-долу изброените... Чисора трябваше да бъде нокаутиран, но въпреки това разбира се съм и българин и му симпатизирам и пожелавам само успехи и здраве
Коментар
Коментар