IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• като сте рекли - тези знаете ли кои са
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      ееее, Хаки...има там една "съдийка"....
      Християна Гутева с първа свирка в "Б" група
      Тази ли
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

ееее, Хаки...има там една "съдийка"....
        Две са, две са .....
        Life won't wait for you.

Коментар

• ееее, Хаки...има там една "съдийка"....

Коментар

• Това е положението
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Вива Хрватска!!!

Спасиха дузпа и вкараха два изключителни гола от малък ъгъл, единия с петичка, другия почти пак невъзможен от малък ъгъл! Заслужават да станат шампиони на Европа. Преди си мислех да си купя имот на адриатическото крайбрежие, но вече почти съм сигурен, че ще го направя.
              7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

Само виж какви мачове са играли последните години,...виж и вашите!
                Хубавото е че май нещо парите при тях секнаха и са свалили нивото си през последната година, но дали са го свалили до Вашето? - ще видим! Стискам палци на Уефскито разбира се, но съм скептично настроен!
                Ми видях ги, точно затова и ги исках - изглеждат точно като нас преди мачовете с Бате-то, скоето не казвам, че ще се случи точно същото, но искрено се надявам Е, имат Новакович, а нас си умрат да ни вкарват подобни пенсионери като Електричката и Каламбуров, но толкова си можем. Аз лично супер се накефих на жребия - ако ги бием, значи сме поставени в трети кръг, което пак не е никаква гаранция, но все пак си е бонус. Ще се пробвам да отида и до Словения, но ще зависи и от домочадието.

Апропо, покрай тях погледнах и "любимата" ми Олимпия - същото разформироване като родната чорба и припознаване на друг отбор - който иска, може да погледне как тази Олимпия вече се води основана през 2005, нищо че има същите фланелки, играе на съшия стадион, носи почти същото име и я подкрепят почти същите фенове - онази Олимпия, дето ни би, я няма вече А новата дори е шампион за миналата година...
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Хубавото е че май нещо парите при тях секнаха и са свалили нивото си през последната година, но дали са го свалили до Вашето? - ще видим! Стискам палци на Уефскито разбира се, но съм скептично настроен!
                  А, сакън...
                  Далеч съм от мисълта, че Левски играе стойностен фудбол..
                  Просто идеята ми беше, че и Марибор не е Барцилона...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    шо бе ?
                    Тва Марибор... Ней Манюнайтет...
                    Не че нопоследък сме някво мерило, ама па и тия не са нещо кой знае колко качествено ...
                    В никой случай не е непреодолим удбор ...

Коментар

Груйче, не видях да писа нещо за жребия за евротурнирите...така като гледам Уефскито ще приключи от там де почне...как мислиш?
                      шо бе ?
                      Тва Марибор... Ней Манюнайтет...
                      Не че нопоследък сме някво мерило, ама па и тия не са нещо кой знае колко качествено ...
                      В никой случай не е непреодолим удбор ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Груйче, не видях да писа нещо за жребия за евротурнирите...така като гледам Уефскито ще приключи от там де почне...как мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                          Тези доказаха, че има и по-смешни отбори от нашия
                          е, не, по-смешни от нашите няма, ама като се замисля, може и в класацията за най-смешни отбори пак да сме на 4-то място

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Защо имам усещането ,че днес руснаците ще бъдат брутално порязани от съдията?
                            Тези доказаха, че има и по-смешни отбори от нашия

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Защо имам усещането ,че днес руснаците ще бъдат брутално порязани от съдията?
                              Порязани, порязани...колко да са порязани?
                              Сега да видим дали другаря Путин ще ги прати на летен лагер в Сибир - да измият срама от челото!

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
                                Всички лотарии все още се държат от Васил Божков, включително и Националната лотария.

Повече знам в тази област, пък и търговският регистър ми се струва по-достоверен от твоите предположения.
                                не се обаждай , а го остави да весели форума с идиотщините му ............... така или иначе няма да те разбере

Стоичков взе 300 000 лв. от Божков за да рекламира бетинга му на 20-ти май, а дори не му даде покана да присъства на бенефиса

голуем Ицо Стоичков ................. бизнесмен от класа...

Коментар

X