Ок ЦСКА срещу лдогорец за шампион. Каса бира срещу бутилка джеймисън залог. Баса го имаш...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Парите не са това, което бяха - Вергил за 70 млн паунда, Алиса в страната на чудесата пак за толкова - ми как да ти кажа, малко е присмял се хърбел на щърбелНе оправдавам манафите, но свестен играч под 60-70 млн паунда вече няма. И причината са Сити и ПСЖ, ама е късно вече, либе, за китка
А за ФК Чифутка дето но накараха да платиме за Алисон 10 милки човече, ще ги видя как Куртоа ще из избяга почти без пари и как и с кого ще го заместятLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеГруйче седи мирен и гледкай отстрани. Жълади, кестени - факт е, че ставаме все по-добри, също е факт, че зелените човечета стават все по-слаби. Според мен разликата е почти стопена. Както каза колегата, пилците кога се броят и точките. Гледкай си, чаткаш ги залаганията, ако искаш на каса бира да възжем, кой ще е шампион тази година....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Груйче седи мирен и гледкай отстрани. Жълади, кестени - факт е, че ставаме все по-добри, също е факт, че зелените човечета стават все по-слаби. Според мен разликата е почти стопена. Както каза колегата, пилците кога се броят и точките. Гледкай си, чаткаш ги залаганията, ако искаш на каса бира да възжем, кой ще е шампион тази година....
Колкото до другото, в момента като качество на фуболистите сме на доста доста добро ниво. Догодина след сработбане ще сме страшилище, ако запазим и надградим още малко (1-2ма). Мача с копенхаген е по-тежък от мач с аталанта, просто защото силовия им футбол е много кофти за бг отбор. Ако бием копенхаген според мен, аталанта ще остраним много по-лесно...Last edited by pepe1234; 07.08.2018, 12:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе големите отбори правели трансфери преди световното а малките след него.... Сега гледам един от големите отборие готов да даде на пожар над 45 млн паунда на Боатенг и 140 млн общо за Тоби Магуайър..... С тия пари могат да направят нова версия на "Спайдърмен" .Не оправдавам манафите, но свестен играч под 60-70 млн паунда вече няма. И причината са Сити и ПСЖ, ама е късно вече, либе, за китка
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНа гелосания отбора от 2 години му върви трайно надолу и друга посока няма да има, време му е за смяна на поколенията и обновяване, а това отнема мин 3 години и не е изобщо ясно дали ще успее пак да изгради отбор на това ниво. Всяка ера си има своя край, Сколс и Гигс бяха велики , но им мина времето, сега и на Меси и Иниеста изтече. Според мен на Дяков, Марселиньо и Моци също им изтече времето...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
На гелосания отбора от 2 години му върви трайно надолу и друга посока няма да има, време му е за смяна на поколенията и обновяване, а това отнема мин 3 години и не е изобщо ясно дали ще успее пак да изгради отбор на това ниво. Всяка ера си има своя край, Сколс и Гигс бяха велики , но им мина времето, сега и на Меси и Иниеста изтече. Според мен на Дяков, Марселиньо и Моци също им изтече времето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТази година вече зелените човечета ще стадат, а и не само тази....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Като гледам след като отпаднаха вадуц ще са свободни за благотворителния ви мач...
Коментар
-
И днес класика 3ка кебапчета. Може и да имаме шанс за копенхаген. Ще е интересно да се види колко ще сме на националния...
От години не съм гледал такъв ЦСКА. Има много още да се подобрява играта, но за първи път гледам от години мачове без грам притеснение за резултата и играта. Направо си е удоволствие. А най-хубавото приключихме с този архаичен футбол , заприличваме на европейски тим с актуален начин на игра, който гледаме редовно в сблъсаците от евротурнирите.
Едно огромно браво на хората, които работят по селекцията и отбора. И за да не бъда разбран погрешно ние отбора го градим и надграждаме вече трета година подред.
Тази година вече зелените човечета ще стадат, а и не само тази....Last edited by pepe1234; 05.08.2018, 23:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеТова тема за спорт ли е или за фантастика? Литекс София били ЦСКАТи да видиш...
Last edited by pepe1234; 04.08.2018, 23:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Mда, това вече е мъжка приказка и вярнаОбаче тука е така, за съжаление...
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБлиц са кафява а не жълта "медия"Фотмално собатвеност на Ивайло крачунов, който е цесекарче, но " медията' е на Пеевски. За ГГ можеш да видиш как го наричаха до преди да ае договори лично с БХуй. Имат по скоро неуърално поведение. Диемите са на Нова телевизия и там сделката е в пакет а ако ДП и редник Киро искат да ги купуват, то това не знам.
За ЦСКА говорят всички защото БХуй какти казах е решил това и не искат да го дтазнят. Знаеш, че ЦСКА е там където са феновете. И единатвеното което ще се получи за в бъдеще време е десетилетия да ни ебавате за това. С основание разбира се
За припознаването знаеш мнението ми
Мога да ти пиша и защо Левски не печелил при БХуй и Дидо Дебелия ама е много дълго. А и съм сигурен, че знаеш по- добре и от мен. За пари става дума, за много пари. А и за контрола над феновете. Тая теория ти я разви много добре и спорвд скромното ми мнение е много точна. Та такаОбаче тука е така, за съжаление...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар