Първоначално изпратено от emos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМомци, мислех да пусна един дълъг пост още вчера за лудоглавци и техните "неочаквани" загуби в "оспорваната" А група и за купата, да зашитам тенденция ли е, какво ли, или са си слаби? Но след днешния жребий всичко ми изглежда съвсем ясно - изгледи за купа за чорбата, изгледи за титла за нас поне до пролетта. Причините? Ами мисля, че са съвсем ясни - в Бг протестират 2 типа хора - бедните и гладните зимъска, умните и красивите като се затопли, че да има къде да си пият биричката на теферич. Първият тип са страшни (единственото страшно нещо за Боце), а вторият тип отдавна не е проблем за никого, тъй като водачите им вече са я министри, я замове, шефове на дирекции и т.н. И двата типа обаче са беззъби, ако няма кой да внесе малко хаос, а хаос могат да внесат само футболните агитки (да припомням ли февруарските протести, както и единствения случай, в който умните и красивити създадоха напрежение - нощта на белия автобус). Големите агитки са 2 - нашата и на чорбата, а с класирането на 1/2 финал на едните (жребия гаранция ще го отложат за пролетта) и водачеството на другите, не мисля, че някой ще е недоволен. Затова е и тази порняга към момента и на киро гела, и уж "безпристрастния" жребий, и огромния скок при нас с горе-долу съшите играчи като миналата година...
Ами това - то едни избори се фалшифицираха, та някакво дребно жребийче за измислена купичка ли нямаЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Момци, мислех да пусна един дълъг пост още вчера за лудоглавци и техните "неочаквани" загуби в "оспорваната" А група и за купата, да зашитам тенденция ли е, какво ли, или са си слаби? Но след днешния жребий всичко ми изглежда съвсем ясно - изгледи за купа за чорбата, изгледи за титла за нас поне до пролетта. Причините? Ами мисля, че са съвсем ясни - в Бг протестират 2 типа хора - бедните и гладните зимъска, умните и красивите като се затопли, че да има къде да си пият биричката на теферич. Първият тип са страшни (единственото страшно нещо за Боце), а вторият тип отдавна не е проблем за никого, тъй като водачите им вече са я министри, я замове, шефове на дирекции и т.н. И двата типа обаче са беззъби, ако няма кой да внесе малко хаос, а хаос могат да внесат само футболните агитки (да припомням ли февруарските протести, както и единствения случай, в който умните и красивити създадоха напрежение - нощта на белия автобус). Големите агитки са 2 - нашата и на чорбата, а с класирането на 1/2 финал на едните (жребия гаранция ще го отложат за пролетта) и водачеството на другите, не мисля, че някой ще е недоволен. Затова е и тази порняга към момента и на киро гела, и уж "безпристрастния" жребий, и огромния скок при нас с горе-долу съшите играчи като миналата година...
Ами това - то едни избори се фалшифицираха, та някакво дребно жребийче за измислена купичка ли нямаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЛитекс - Левски
Берое - Черно море
ЦСКА - Созопол
Локомотив (ГО) - Монтана
Гледам вечното дерби са го оставили за пролеттаЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДруго си е да докараш за юбилея си в софето юргорден ( световни анонимници ).
Телешката мъка е голема и ги разбирам. Ако не плюят по великата чорба, ще трябва да се самоубият от мъка
И едно въпросче - Вие кога ще организирате нещо подобно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеПо добре прескочи до Суходол.Хем няма билети,хем ще видиш една камара наркомани плюс алкохолици и всякаква подобна измет
Телешката мъка е голема и ги разбирам. Ако не плюят по великата чорба, ще трябва да се самоубият от мъка
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеМарадона ще идва за юбилея на Камата.Чак се изкушавам да си взема билет за мача.
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМерсаж, ще ги пробвам, ако имам някакви въприси, ще ти пиша лично
Много ми харесва, че имат над / под голове за отбор и цяло число (1.0, 2.0), които да се войднат ако свършат с точно толкова голове
Коментар
Коментар