IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
    Груйо ти пак започна с твоето уфскарско мислене.цска никога не влиза в схеми и уговорки.Те винаги са били честни ,от начина им на създаване,през честно спечелените титли до закриването.Запомни веднъж завинаги когато печели цска е честно и почтенно,когато печели Левски задължително е измама и фалшификазия
    на мен при чорбата ми е интересно само едно - дали ще им опростят задълженията, като погазят една торба разпоредби. Мисля, че ще се случи (вариант 1) или ще им намерят голям спонсор (като тецовете на берое и както щяха да намерят газпром за нас, ама тогава всички реваха), като държавата ще им отложи дълговете към нап за 20-30 години (вариант 2), а за другите - е, гришата си има методи. За спонсор обаче е нужна е някаква залъгалка, а тя е мачоеве в европа и купа, затова и засега се захранват тези мечти, както о мечтите за титла при нас, поне до пролетта, а дотогава има прекалено много време...
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Момци, мислех да пусна един дълъг пост още вчера за лудоглавци и техните "неочаквани" загуби в "оспорваната" А група и за купата, да зашитам тенденция ли е, какво ли, или са си слаби? Но след днешния жребий всичко ми изглежда съвсем ясно - изгледи за купа за чорбата, изгледи за титла за нас поне до пролетта. Причините? Ами мисля, че са съвсем ясни - в Бг протестират 2 типа хора - бедните и гладните зимъска, умните и красивите като се затопли, че да има къде да си пият биричката на теферич. Първият тип са страшни (единственото страшно нещо за Боце), а вторият тип отдавна не е проблем за никого, тъй като водачите им вече са я министри, я замове, шефове на дирекции и т.н. И двата типа обаче са беззъби, ако няма кой да внесе малко хаос, а хаос могат да внесат само футболните агитки (да припомням ли февруарските протести, както и единствения случай, в който умните и красивити създадоха напрежение - нощта на белия автобус). Големите агитки са 2 - нашата и на чорбата, а с класирането на 1/2 финал на едните (жребия гаранция ще го отложат за пролетта) и водачеството на другите, не мисля, че някой ще е недоволен. Затова е и тази порняга към момента и на киро гела, и уж "безпристрастния" жребий, и огромния скок при нас с горе-долу съшите играчи като миналата година...

Ами това - то едни избори се фалшифицираха, та някакво дребно жребийче за измислена купичка ли няма
      Груйо ти пак започна с твоето уфскарско мислене.цска никога не влиза в схеми и уговорки.Те винаги са били честни ,от начина им на създаване,през честно спечелените титли до закриването.Запомни веднъж завинаги когато печели цска е честно и почтенно,когато печели Левски задължително е измама и фалшификазия
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Залози за днес?
        Моите са 2 за сега:
        • Гол/Гол на Севиля-Ман Сити и на ПСВ-Волфсбург
        • Над 1.5 гола да вкарат Шахтьор и Мидълсбро

Коментар

• Момци, мислех да пусна един дълъг пост още вчера за лудоглавци и техните "неочаквани" загуби в "оспорваната" А група и за купата, да зашитам тенденция ли е, какво ли, или са си слаби? Но след днешния жребий всичко ми изглежда съвсем ясно - изгледи за купа за чорбата, изгледи за титла за нас поне до пролетта. Причините? Ами мисля, че са съвсем ясни - в Бг протестират 2 типа хора - бедните и гладните зимъска, умните и красивите като се затопли, че да има къде да си пият биричката на теферич. Първият тип са страшни (единственото страшно нещо за Боце), а вторият тип отдавна не е проблем за никого, тъй като водачите им вече са я министри, я замове, шефове на дирекции и т.н. И двата типа обаче са беззъби, ако няма кой да внесе малко хаос, а хаос могат да внесат само футболните агитки (да припомням ли февруарските протести, както и единствения случай, в който умните и красивити създадоха напрежение - нощта на белия автобус). Големите агитки са 2 - нашата и на чорбата, а с класирането на 1/2 финал на едните (жребия гаранция ще го отложат за пролетта) и водачеството на другите, не мисля, че някой ще е недоволен. Затова е и тази порняга към момента и на киро гела, и уж "безпристрастния" жребий, и огромния скок при нас с горе-долу съшите играчи като миналата година...

Ами това - то едни избори се фалшифицираха, та някакво дребно жребийче за измислена купичка ли няма
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• На вниманието на любителите на залаганията.В следващия мач ще има мач между два отбора играещи извън А група.За вас остава да познаете кои са те

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Литекс - Левски

Берое - Черно море

ЦСКА - Созопол

Локомотив (ГО) - Монтана

Гледам вечното дерби са го оставили за пролетта
              Не мога да се сетя кой беше дал прогноза из спортните сайтове но съвпада на 80%.Явно е случайност ,също като съвпаденията в тотализатора.
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Литекс - Левски

Берое - Черно море

ЦСКА - Созопол

Локомотив (ГО) - Монтана

Гледам вечното дерби са го оставили за пролетта
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Друго си е да докараш за юбилея си в софето юргорден ( световни анонимници ).

Телешката мъка е голема и ги разбирам. Ако не плюят по великата чорба, ще трябва да се самоубият от мъка
                  Лека вметка - на юбилея дойде Лацио. Юргорден дойде, като клубът срещу когото Левски играе първи мач в Европа.
                  И едно въпросче - Вие кога ще организирате нещо подобно?

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                    По добре прескочи до Суходол.Хем няма билети,хем ще видиш една камара наркомани плюс алкохолици и всякаква подобна измет
                    Друго си е да докараш за юбилея си в софето юргорден ( световни анонимници ).

Телешката мъка е голема и ги разбирам. Ако не плюят по великата чорба, ще трябва да се самоубият от мъка

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                      Марадона ще идва за юбилея на Камата. Чак се изкушавам да си взема билет за мача.
                      По добре прескочи до Суходол.Хем няма билети,хем ще видиш една камара наркомани плюс алкохолици и всякаква подобна измет

Коментар

• Марадона ще идва за юбилея на Камата. Чак се изкушавам да си взема билет за мача.

Коментар

• И аз се оттървах от бет365. Попрекалиха с "грешките" в последно време. Още не съм се насочил към дург, но ако ми изпадне нещо интересно ще споделя.

Коментар

• http://lockerdome.com/bbcsporf/61694...69757874862100

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Мерсаж, ще ги пробвам, ако имам някакви въприси, ще ти пиша лично
                              Имат много мачове от Изт.Европа, вкл и от БГ.
                              Много ми харесва, че имат над / под голове за отбор и цяло число (1.0, 2.0), които да се войднат ако свършат с точно толкова голове

Коментар

• Мерсаж, ще ги пробвам, ако имам някакви въприси, ще ти пиша лично

Коментар

Working...
                                X