Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеДа сме живи и здрави... пък:
Продължаваме напреТ
Та след като късните не излязоха, да видим ранните
Мелбърн Виктори - СК Маринърс 1
Белшина - Ислош 1
Общо К 2,10Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеВерно,че австралийските мачове в повечето случаи са резултатни - овър 2,5, но овър на 3,5 ми се струва прекалено рисково. Все пак не съм профи типстър, въпреки, че пробвах през такива(много рекламирани) и нищо не излезе - успеваемостта им беше 5% за един месец, което ... смятам знаеш
Дано ни излезе
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз съм писал скромно над 2,5 гола на австралийския мач за 1.47, но доста хора подсказват (от които гледам залози от време на време) и над 3.5 за 2.20!
Дано ни излезеOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеДа сме живи и здрави... пък:
Продължаваме напреТ
Белшина - Ислош 1
Общо К 2,10
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеуф, гредЪ, явно аз съм котсуза
Здраве да е, нема се плашункаме
Продължаваме напреТ
Белшина - Ислош 1
Общо К 2,10Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеявно Мърльо си иска да джитка с педерер-а - играе като ученичка, а ударите му могат да се мерят с тези на наш глигор от тази година - нулева сила и още по-малка дълбочинаЛогично, очакваше се до известна степен. Иначе педал си е стандартната трагедия - джуката ще го отнесе, ако и той не реши да играе тото - мачовете в края на годината са перфектни в това отношение
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеП.С. Това за нашата Грига и Шерцингер ако е вярно, мога само да го поздравя - уникална жена, макар и малко по-цветна от моя вкус и въореки това ми е в топ 5, независимо, че е на 37 - дай Боже всички жени (или поне моите) да изглеждат така на 37. Може и нищо да не става от него като играч, но поне на нежния фронт е топ класа. Завиждам благородно - казвам го без грам ирония
Last edited by man_united; 19.11.2015, 09:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеАми да пуснем и "късните" мачове, пък дано излязат
Сергий Стаховски - Игор Сийслинг 1
Андерлехт 21 - Льовен 21 1
Общ К 2,63
Мачкайте машини !!!
Здраве да е, нема се плашункамеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе дали, а с колко
Единственият проблем е, че снощи педерер щибна джуката и е по-добре да си втори в групата, а не първи, но все пак си е у дома, педал е много, много далече от истината, макар и да има подобрение напоследък
УспехЛогично, очакваше се до известна степен. Иначе педал си е стандартната трагедия - джуката ще го отнесе, ако и той не реши да играе тото - мачовете в края на годината са перфектни в това отношение
П.С. Това за нашата Грига и Шерцингер ако е вярно, мога само да го поздравя - уникална жена, макар и малко по-цветна от моя вкус и въореки това ми е в топ 5, независимо, че е на 37 - дай Боже всички жени (или поне моите) да изглеждат така на 37. Може и нищо да не става от него като играч, но поне на нежния фронт е топ класа. Завиждам благородно - казвам го без грам ирония
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе дали, а с колко
Единственият проблем е, че снощи педерер щибна джуката и е по-добре да си втори в групата, а не първи, но все пак си е у дома, педал е много, много далече от истината, макар и да има подобрение напоследък
УспехOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеДали?
Надал напоследък се представя по-добре на твърда настилка, отколкото на клей, където му е силата...
УспехNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДнес може би залога е Мърко да омърля Надаля?
Надал напоследък се представя по-добре на твърда настилка, отколкото на клей, където му е силата...Only God Can Judge me...
Коментар
Коментар