If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Звучат логично, въпреки че тези Спорт Бойс нищо не ми говорят.
Тея тъпанари от скорборд.сом как ми изкараха акъла не е истина - ти вземи размени подредбата на мачовете и този дето гледах го изкарай по-нагоре и да си мисля, че не излиза ... мамичката им
Апропо... мача свърши и е Ок, но Арсенал Тула падат засега с 1:0
Дано да в пак голова греда като вчера
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Tula и аз ги мислех, ще видя дали да не сложа нещо на живо! БАТьо също го гледах обаче нещо ме притеснява, че коеф за домакина се вдига!!
Иначе за днес залога ми е Локо Пд да вкара, Над 2.0 Спорт Бойс + Над 1.5 гола да вкара МВВ Маастрихт - коеф. някъде към 2.09
Звучат логично, въпреки че тези Спорт Бойс нищо не ми говорят.
Тея тъпанари от скорборд.сом как ми изкараха акъла не е истина - ти вземи размени подредбата на мачовете и този дето гледах го изкарай по-нагоре и да си мисля, че не излиза ... мамичката им
Апропо... мача свърши и е Ок, но Арсенал Тула падат засега с 1:0
Ударихме греда с тоя мач...мен много ме е яд, защото гола за гостите падна в 47та минута..2 по-рано и при този краен резултат щях да си взема печалбичка...
Мдаа
Затова избивам с комбо:
Фудзиен-Шандонг 1
Тосно - Арсенал Тула Х2 ДШ
БАТЕ - Гранит1
Ударихме греда с тоя мач...мен много ме е яд, защото гола за гостите падна в 47та минута..2 по-рано и при този краен резултат щях да си взема печалбичка...
тоя мач е крив, кравата милка няма за какво да играе реално, пък и може да го изиграе курвачката на джуката, знам ли, или просто ще поспести малко сили, зер бая дурт е вече Не бих го пипал, но без риск рядко има печалба
Да де, ама обърнА и взе първия сет.
К-то за победа беше 1,55
Мани тез бетони... много трошливи напоследък...
Гледам, че Нишикори проби Федерер... дали пък няма да му вдигнат К -то
тоя мач е крив, кравата милка няма за какво да играе реално, пък и може да го изиграе курвачката на джуката, знам ли, или просто ще поспести малко сили, зер бая дурт е вече Не бих го пипал, но без риск рядко има печалба
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар