If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъпо - от 3-1 - червен картон и изтърваха аванса!
Аз за Порто съм играл над 4.5 Жълти картона на 1.64 - очаквам тегав мач и здраво ритане!
Тея бяха малките (под 19г) и Порто ме издъниха...
Финален бет за довечера:
Байерн - Олимпиакос over 8.5 корнера
Барселона - Рома over 8.5 корнера
Общ К 2,40
Хаирлия да е...
Арсенал са ми малко спорни,ама дано ти излязат...
Барса също след като направиха страхотен мач може да не пробият автобуса на Рома - техният таргет е да не паднат, понеже последният им мач е като домакин на БАТЕ и вярвам, че ще наложат класическо "катеначо"
Аз пуснах едно комбо на младежите в ШЛ
Барса и Арсенал да бият на общ К 2,55
Малките каталунци не издържаха
Нов бет преди вечерта:
Порто - Динамо К 1
Лион - Гент 1 (-1,5)
Общ К 2,21
Барса също след като направиха страхотен мач може да не пробият автобуса на Рома - техният таргет е да не паднат, понеже последният им мач е като домакин на БАТЕ и вярвам, че ще наложат класическо "катеначо"
Успех и на теб! Младежите леко ги отбягвам въпреки, че пуснах Валенсия да вкарат над 1.0 гола на живо!
Барса не ме притесняват за 2та гола - ще летят след като смачкаха Реал даже и без Меси! А и Рома пускат доста голове като гост! Ще видим - изненади се случват, но по-скоро мача би свършил 2-2 отколкото 1-0!
За днес съм пуснал тоя "шорт-одс-требъл":
Барса, Байерн и Арсенал да вкарат над 1.5 гола
Коеф 1.73
Точно така !!! Всеки път ще "рева"
След като явно излизат мачовете следва печалбата да се инвестира в:
Вакер Инсбрук - Вийнер Нойщад 1
Fc Oss Vs Go Ahead Eagles над1,5
Общо К 2,01
Звучат логично, въпреки че тези Спорт Бойс нищо не ми говорят.
Тея тъпанари от скорборд.сом как ми изкараха акъла не е истина - ти вземи размени подредбата на мачовете и този дето гледах го изкарай по-нагоре и да си мисля, че не излиза ... мамичката им
Апропо... мача свърши и е Ок, но Арсенал Тула падат засега с 1:0
Дано да в пак голова греда като вчера
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Tula и аз ги мислех, ще видя дали да не сложа нещо на живо! БАТьо също го гледах обаче нещо ме притеснява, че коеф за домакина се вдига!!
Иначе за днес залога ми е Локо Пд да вкара, Над 2.0 Спорт Бойс + Над 1.5 гола да вкара МВВ Маастрихт - коеф. някъде към 2.09
Звучат логично, въпреки че тези Спорт Бойс нищо не ми говорят.
Тея тъпанари от скорборд.сом как ми изкараха акъла не е истина - ти вземи размени подредбата на мачовете и този дето гледах го изкарай по-нагоре и да си мисля, че не излиза ... мамичката им
Апропо... мача свърши и е Ок, но Арсенал Тула падат засега с 1:0
Коментар