Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЩе го задам за последен път този въпрос, пък белким получа адекватен отговор - Как така двамата най-могъши хора в държавата - Тиквун и Шиши са собственици на Левски и този отбор точно по по време на тяхното 7 годишно царуване няма нито титла, нито купа, пълен е със задължения и няма трансфер над 200К лева за последните години, като дори средна класа футболисти като Аниете не може да задържи с прилична заплата? Как става това:
А. Боко и Шиши са мазохисти и искат да им е гадна - наливат яко кинта, ама нарочно не печелят купи и титли
Б. Боко и Шиши са чорбари и искат да затрият Левски
В. Боко и Шиши нямат нищо общо с Левски
Хайде, отговорете ми смислено, пък може и да стане дискусия, ако ли не - да сте живи и здрави и да припознавате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЩе го задам за последен път този въпрос, пък белким получа адекватен отговор - Как така двамата най-могъши хора в държавата - Тиквун и Шиши са собственици на Левски и този отбор точно по по време на тяхното 7 годишно царуване няма нито титла, нито купа, пълен е със задължения и няма трансфер над 200К лева за последните години, като дори средна класа футболисти като Аниете не може да задържи с прилична заплата? Как става това:
А. Боко и Шиши са мазохисти и искат да им е гадна - наливат яко кинта, ама нарочно не печелят купи и титли
Хайде, отговорете ми смислено, пък може и да стане дискусия, ако ли не - да сте живи и здрави и да припознавате
Коментар
-
Коментар
-
Ще го задам за последен път този въпрос, пък белким получа адекватен отговор - Как така двамата най-могъши хора в държавата - Тиквун и Шиши са собственици на Левски и този отбор точно по по време на тяхното 7 годишно царуване няма нито титла, нито купа, пълен е със задължения и няма трансфер над 200К лева за последните години, като дори средна класа футболисти като Аниете не може да задържи с прилична заплата? Как става това:
Хайде, отговорете ми смислено, пък може и да стане дискусия, ако ли не - да сте живи и здрави и да припознаватеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИ кое е бисер, че искат да се спазват правилата ли?Само се молете някой да не вземе да ги спази спрямо вас, че точно вие във В група никога няма да оцелеете....
А за ЦСКА не бери грижа, ГГ има полезен ход и дано го изиграе както трябва... Тогава ще има отново оглушителна синя тишина.
Коментар
-
И кое е бисер, че искат да се спазват правилата ли? Откога искането за равенство пред закона се счита за бисер? А бисер ли е, че всички вие, свинско настроените оранжеви фенове от Етропле, ревахте като вдовица за..., че Газпром ще става спонсор на Левски? То бива безочие и наглост, но чорбарската бие всичко - хак да ви е Франкенщайнът, нека ви е и ГГПП - най-готиното от всичко е, че смите чорбарите си убивате клуба. И го правите с кеф - нека ви е, вече дори не ви съжалявам такива като теб, макар все още да имам респекта към нормалните червени фенове, каквито са немалка част от приятелите и роднините ми по женска линия. Да сте живи и здрави и да припознавате - и дори не ви убива държаваната "синя" машина или "тъмносиньото" бфс, сами се убивате, а това е най-красивото и заслужено покушение от наследниците на обирджиите на мандри. Венсеремос, другарят Янко, пардон Гриша, пак ще си простре скъсаните опинци от Етрополския балкан в центъра на София. Смешно, ако не беше жалкоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Колко нагло и безочливо същество трябва да си, за да публикуваш този първолашки бисер:
"ПФК Левски изразява своята ясна и категорична позиция, че българският футбол ще се оздрави и върне на правия път само тогава, когато правилата се спазват от всички и важат за всички еднакво."
Сигурно са го съчинявали дедо Люпко и новия директор НИ на по 6 крушеви...
Истина ви казвам - след всяко следващо мъчително измучаване на финансовото и спортно-техническо зомби Уецке, ставам все по-голям фен на ГГ, колкото и да не ми се вярва на мен самия....
Коментар
-
На мен пък ми бяха ултра скучни всички мачове до момента - няма голове, няма динамика, няма нищо - някакви мижави мачлета с разцъкване за по 1-2 гола и дотам. ОК, все още няма 0:0 (въпрос на време - довечера го очаквам на портуманглаците и ледените мъже), но няма и ни един мач, който да те грабне с голове. Има уж някакви голове в последните минути, ама до там - първите полувремена спокойно могат да не се гледат - пълна скука, а ако случайно е имало гол, то пък второто е опълчение и толкова. А сме в груповата фаза и не е фатална да се загуби точка или три, няма го оправданието с елиминациите и т.н. Засега това европейско е пълна загуба на време, особено и като не го залагам, така че ще си дам пас, докато не видя някакво малко по-голямо качествоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеАз пък съм приятно изненадан от играта на Италия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАбсолютно! Особено тия дето играят в Англия направо са трагични, от умората ли от кво ли!? Примера от снощи - Лукаку, Фелайни, Ориги, Алдервайрелд, само Азар дето се мъчеше и на фона на останалите изглеждаше що годе добре.
Дано вторите мачове фаворитите се посъвземат и заиграят че да има радост и за публиката.
Надеждата е довечера поне Португалия да направи някакво по-запомнящо се зрелище, че иначе първия кръг тотална скука. За Австро-Унгария съм доста скептично настроен
Верно,че белгийците бяха сочени за егати фаворита и тайно се надявах италианците(като мой любим отбор) да успеят да я добутат до 0:0, но...
Лукаку, Фелайни и Ориги си бяха обичайните дървета, само че този път имаха срещу себе си защитата на Ювентус и видяха,че не всичко дето лети се ... яде
Вече съм спокоен, че Италия продължава напред и залога ми,че Ирландия ще отпадне в груповата фаза ще излезеOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВчерашните мачове пак показаха, че медиите само надуват балони, които се пукат на терена (на това Европейско)!
Белгийците се наредиха до другите фаворите (Франция и Германия) да разочароват, само че тези даже и паднаха от "най-слабия италиански отбор"!
Шведите също показаха, че за никакъв чеп не стават - добре, че беше Кларк да си вкара автогол!
Единствено шпаньолите си свършиха работата, ама ми се чини чеците са едни от най-слабите отбори на това първенство...
Дано вторите мачове фаворитите се посъвземат и заиграят че да има радост и за публиката.
Надеждата е довечера поне Португалия да направи някакво по-запомнящо се зрелище, че иначе първия кръг тотална скука. За Австро-Унгария съм доста скептично настроен
Коментар
-
Вчерашните мачове пак показаха, че медиите само надуват балони, които се пукат на терена (на това Европейско)!
Белгийците се наредиха до другите фаворите (Франция и Германия) да разочароват, само че тези даже и паднаха от "най-слабия италиански отбор"!
Шведите също показаха, че за никакъв чеп не стават - добре, че беше Кларк да си вкара автогол!
Единствено шпаньолите си свършиха работата, ама ми се чини чеците са едни от най-слабите отбори на това първенство...
Коментар
Коментар