IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    И кое е бисер, че искат да се спазват правилата ли? Откога искането за равенство пред закона се счита за бисер? А бисер ли е, че всички вие, свинско настроените оранжеви фенове от Етропле, ревахте като вдовица за..., че Газпром ще става спонсор на Левски? То бива безочие и наглост, но чорбарската бие всичко - хак да ви е Франкенщайнът, нека ви е и ГГПП - най-готиното от всичко е, че смите чорбарите си убивате клуба. И го правите с кеф - нека ви е, вече дори не ви съжалявам такива като теб, макар все още да имам респекта към нормалните червени фенове, каквито са немалка част от приятелите и роднините ми по женска линия. Да сте живи и здрави и да припознавате - и дори не ви убива държаваната "синя" машина или "тъмносиньото" бфс, сами се убивате, а това е най-красивото и заслужено покушение от наследниците на обирджиите на мандри. Венсеремос, другарят Янко, пардон Гриша, пак ще си простре скъсаните опинци от Етрополския балкан в центъра на София. Смешно, ако не беше жалко
    За какво равенство говориш?За онова след погромите в Благоевград ли?Щото за това трябваше да ви изхвърлят от групата...Спрямо вас никога не е прилаган закона никога.

Коментар

Ще го задам за последен път този въпрос, пък белким получа адекватен отговор - Как така двамата най-могъши хора в държавата - Тиквун и Шиши са собственици на Левски и този отбор точно по по време на тяхното 7 годишно царуване няма нито титла, нито купа, пълен е със задължения и няма трансфер над 200К лева за последните години, като дори средна класа футболисти като Аниете не може да задържи с прилична заплата? Как става това:
      А. Боко и Шиши са мазохисти и искат да им е гадна - наливат яко кинта, ама нарочно не печелят купи и титли
      Б. Боко и Шиши са чорбари и искат да затрият Левски
      В. Боко и Шиши нямат нищо общо с Левски

Хайде, отговорете ми смислено, пък може и да стане дискусия, ако ли не - да сте живи и здрави и да припознавате
      На Боко и Шиши им е ясно че толко си можете.Те искат контрола над лумпените левскари за да свалят правителства и да митингуват.И от мен да знаеш само с пари не става требе и акъл.

Коментар

Ще го задам за последен път този въпрос, пък белким получа адекватен отговор - Как така двамата най-могъши хора в държавата - Тиквун и Шиши са собственици на Левски и този отбор точно по по време на тяхното 7 годишно царуване няма нито титла, нито купа, пълен е със задължения и няма трансфер над 200К лева за последните години, като дори средна класа футболисти като Аниете не може да задържи с прилична заплата? Как става това:
        А. Боко и Шиши са мазохисти и искат да им е гадна - наливат яко кинта, ама нарочно не печелят купи и титли

Хайде, отговорете ми смислено, пък може и да стане дискусия, ако ли не - да сте живи и здрави и да припознавате
        Този въпрос го задайте на "компетентните" ръководители и "собственици", преминали през клуба ви за това време.

Коментар

• Г. Синя орисия. Ето това е отговора.

Коментар

Ми толкова можете

Коментар

• Ще го задам за последен път този въпрос, пък белким получа адекватен отговор - Как така двамата най-могъши хора в държавата - Тиквун и Шиши са собственици на Левски и този отбор точно по по време на тяхното 7 годишно царуване няма нито титла, нито купа, пълен е със задължения и няма трансфер над 200К лева за последните години, като дори средна класа футболисти като Аниете не може да задържи с прилична заплата? Как става това:

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И кое е бисер, че искат да се спазват правилата ли?
                Да, спазването на правилата винаги е било приоритет на бащицата ви Пееф Само се молете някой да не вземе да ги спази спрямо вас, че точно вие във В група никога няма да оцелеете....

А за ЦСКА не бери грижа, ГГ има полезен ход и дано го изиграе както трябва... Тогава ще има отново оглушителна синя тишина.

Коментар

• И кое е бисер, че искат да се спазват правилата ли? Откога искането за равенство пред закона се счита за бисер? А бисер ли е, че всички вие, свинско настроените оранжеви фенове от Етропле, ревахте като вдовица за..., че Газпром ще става спонсор на Левски? То бива безочие и наглост, но чорбарската бие всичко - хак да ви е Франкенщайнът, нека ви е и ГГПП - най-готиното от всичко е, че смите чорбарите си убивате клуба. И го правите с кеф - нека ви е, вече дори не ви съжалявам такива като теб, макар все още да имам респекта към нормалните червени фенове, каквито са немалка част от приятелите и роднините ми по женска линия. Да сте живи и здрави и да припознавате - и дори не ви убива държаваната "синя" машина или "тъмносиньото" бфс, сами се убивате, а това е най-красивото и заслужено покушение от наследниците на обирджиите на мандри. Венсеремос, другарят Янко, пардон Гриша, пак ще си простре скъсаните опинци от Етрополския балкан в центъра на София. Смешно, ако не беше жалко
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Колко нагло и безочливо същество трябва да си, за да публикуваш този първолашки бисер:

"ПФК Левски изразява своята ясна и категорична позиция, че българският футбол ще се оздрави и върне на правия път само тогава, когато правилата се спазват от всички и важат за всички еднакво."

Сигурно са го съчинявали дедо Люпко и новия директор НИ на по 6 крушеви...

Истина ви казвам - след всяко следващо мъчително измучаване на финансовото и спортно-техническо зомби Уецке, ставам все по-голям фен на ГГ, колкото и да не ми се вярва на мен самия....

Коментар

• На мен пък ми бяха ултра скучни всички мачове до момента - няма голове, няма динамика, няма нищо - някакви мижави мачлета с разцъкване за по 1-2 гола и дотам. ОК, все още няма 0:0 (въпрос на време - довечера го очаквам на портуманглаците и ледените мъже), но няма и ни един мач, който да те грабне с голове. Има уж някакви голове в последните минути, ама до там - първите полувремена спокойно могат да не се гледат - пълна скука, а ако случайно е имало гол, то пък второто е опълчение и толкова. А сме в груповата фаза и не е фатална да се загуби точка или три, няма го оправданието с елиминациите и т.н. Засега това европейско е пълна загуба на време, особено и като не го залагам, така че ще си дам пас, докато не видя някакво малко по-голямо качество

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                        Аз пък съм приятно изненадан от играта на Италия.

Споделям напълно. Снощният мач заедно с този на Англия бяха най-динамичните и приятни за гледане до сега, според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Абсолютно! Особено тия дето играят в Англия направо са трагични, от умората ли от кво ли!? Примера от снощи - Лукаку, Фелайни, Ориги, Алдервайрелд, само Азар дето се мъчеше и на фона на останалите изглеждаше що годе добре.
                          Дано вторите мачове фаворитите се посъвземат и заиграят че да има радост и за публиката.
                          Надеждата е довечера поне Португалия да направи някакво по-запомнящо се зрелище, че иначе първия кръг тотална скука. За Австро-Унгария съм доста скептично настроен
                          Аз пък съм приятно изненадан от играта на Италия.
                          Верно,че белгийците бяха сочени за егати фаворита и тайно се надявах италианците(като мой любим отбор) да успеят да я добутат до 0:0, но...
                          Лукаку, Фелайни и Ориги си бяха обичайните дървета, само че този път имаха срещу себе си защитата на Ювентус и видяха,че не всичко дето лети се ... яде
                          Вече съм спокоен, че Италия продължава напред и залога ми,че Ирландия ще отпадне в груповата фаза ще излезе
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Вчерашните мачове пак показаха, че медиите само надуват балони, които се пукат на терена (на това Европейско)!
                            Белгийците се наредиха до другите фаворите (Франция и Германия) да разочароват, само че тези даже и паднаха от "най-слабия италиански отбор"!
                            Шведите също показаха, че за никакъв чеп не стават - добре, че беше Кларк да си вкара автогол!
                            Единствено шпаньолите си свършиха работата, ама ми се чини чеците са едни от най-слабите отбори на това първенство...
                            Абсолютно! Особено тия дето играят в Англия направо са трагични, от умората ли от кво ли!? Примера от снощи - Лукаку, Фелайни, Ориги, Алдервайрелд, само Азар дето се мъчеше и на фона на останалите изглеждаше що годе добре.
                            Дано вторите мачове фаворитите се посъвземат и заиграят че да има радост и за публиката.
                            Надеждата е довечера поне Португалия да направи някакво по-запомнящо се зрелище, че иначе първия кръг тотална скука. За Австро-Унгария съм доста скептично настроен

Коментар

• Вчерашните мачове пак показаха, че медиите само надуват балони, които се пукат на терена (на това Европейско)!
                              Белгийците се наредиха до другите фаворите (Франция и Германия) да разочароват, само че тези даже и паднаха от "най-слабия италиански отбор"!
                              Шведите също показаха, че за никакъв чеп не стават - добре, че беше Кларк да си вкара автогол!
                              Единствено шпаньолите си свършиха работата, ама ми се чини чеците са едни от най-слабите отбори на това първенство...

Коментар

• хайде сега мноуважаемият/та алекс 262 да вземе да изтрие мнението на пректикал, ако обича. Ако не знае защо, може да попита, ще му обясня

Коментар

Working...
                                X