ще се сливаме ли с Литекс?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗа довечера съм пуснал 2 требъла:
Бешикташ Над 1.5 ТГ
Над 2.0 Краснодар-Дортмунд
Над 2.0 Виляреал-Рапид
Коеф. 2.11
Над 1.75 Спарта-Астерас
Шалке Над 1.5 ТГ
Ливърпул над 5.5 тийм корнера
Коеф 2.38
Определено ще рискувам с нещо,но ми е още рано.
Сега съм пуснал:
Араб Контракторс - Газл Ал Махала over 1.5 в мача
Ирландия (Ж) - Испания(Ж) 2
Общ К 1,96Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеИ мен ме издъниха - бях пуснал над1,5 гола в мача
Иначе не виждам как да са си прецакали шанса за напред - не вярвам ЦСКА да падне от ПСВ. Най - малкото заради класирането напред - имат по-добри показатели в преките двубои при победа и определено ще играят за нея...
Волфсбург 9 т.
Ман Ю 8 т.
ПСВ 7 т.
ЦСКА 4 т. - отпаднали!
В последния кръг мачовете са Волфсбург - Ман Ю! Реално 1Х
ПСВ - ЦСКА - за мен вероятно 1ца!
Но дори да стане Х, а Ман Ю да паднат тогава ПСВто ще е напред с по-добри показатели в директните двубои (победа и равен)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеможе, може - свикнал съм да те виждам пръв там, но все отзад-напред
Интересното е, че и аз иограя с 9 човека и все още съм втори
"Боксинг Дей" - имаш още две-три седмици и после ще трябва да ме гониш яко, за да си втори
Поздрав с пик-аOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеАз ще ти кажа - поредната ми победа (с девет човека) за кръга в лигата без смени във фентъзи-то
Интересното е, че и аз иограя с 9 човека и все още съм вториNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение....
За финал - все още се чудя кое ме удиви повече през уикенда - победата на Барса с 4-ка или победата на онези куци коне край мръсния сайд с подобен резултат като гости на шититоА може и да е победата на чукотките, знам ли
Only God Can Judge me...
Коментар
-
ЛЕ ми е много мътна и ще я пропусна - нищо не и отбирам. А снощи си бяха много ясни нещата и до голяма степен логични - само ме е яд, че не си дублирах залога за Х2 на Бенфика срещу Астана при 2:0 за домакините, но здраве да е. Иначе наш Мърля си е взел поука - 3 хикса срещу нелоши съперници (е, нямат нищо общо с Барса, Челси и Вердер, но все пак) с казахстански отбор си е постижение отвсякъде. Браво.
Някакси не се коментира нищо около нашето първенство, то вярно, че тук 90% са чуждопоклонници, ама все пак. И с двата водещи тима са случиха по 2 много големи неща.
ЦСКА:
- 4.4.16.16 издаде депеша, че ще преобразува Латекса в чорбата. Бях давал колко цска-та има в момента, сигурно новото име на латекса би било ЦСКА София (София) и готово - нищо по-лесно в родната татковина. Синьото бфс ще си затвори очите и готово. Новият отбор ще има реално 4 титли, но всички ще си ги броят за 36 (1 на "учредителя" АС-23, 31 на комуноидната чорба и 4 на най-честната мутра на прехода), така и марандича ще запее директно за 37-мата, че с 32-та се изтърка. А забравих, може да имат и една титла на В група - титла е, брои се, та станаха 37, пък и имат уникалния шанс да са единственият отбор в света, който е спечелил и А и В група в един сезон. Ми супер, шо не. Само не знам онази осмица край Осъм как ще се преформатира - 4:4 ли ще стане, що ли
- Някакви си Акционери за ЦСка (не ги знам какви са, ама пак пари искат) търсят едни има-няма 20 милки до началото на пролетния полусезон, пък 4.4.16.16 щял да даде остатъка. То и без това никой не знае колко е реалният дълг на чорбата (и за Левски не се знае, но това е друга тема), та може и да стигнат. Че и да останат. Ако не стигнат, шели да ди дадат на волейболната чорба. Ще следя с интерес дали ще съберат и 20К леФчета.
Левски:
- какво стана с Пирин никой не разбра - хем по лафкена линия трябваше да бием, то нали ние сме на дебелян свинеевски, хем паднахме. Естествено вднага стана "ясно", че са заложени незнам си колко милиона на загуба в едни китайски букита, та Левски да вържат бюджета. Що не са заложили на обръщачка, като коеф е много по-висок, а и не се губят точки за поредната директива Левски-шампион, никой не казва. Абе със сигурност са отборът на Пеевски, това е гаранция от всеки резултат - ако бият Пеевски е палтил, ако не бият - пак е платил. А и синьото БФС помага - абе работата е ясна - говедата са толкова зле, че и купен мач не могат да вземат.
- направиха се промени в ръководството, но все още го няма големият акционер с онези прословути 13 милки. Ако стане, то е ясно, че там ще е Спас Русев - е, не е най-добрата опция, но поне е комуне от чужбина, а не от Микре. Ама изберете българското все пак. Тръста взеха 10% от акциите, което е добре, а и се заложиха някои добри неща на маркетингова основа. Пари в отбора все още няма, нови играчи с качество - също, така че титлата е само хипотеттична величина и за това никой не си прави илюзии.
За финал - все още се чудя кое ме удиви повече през уикенда - победата на Барса с 4-ка или победата на онези куци коне край мръсния сайд с подобен резултат като гости на шититоА може и да е победата на чукотките, знам ли
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНаправо съм бесен на Юнайтед! Едно дето играха като пълни безхаберници, друго дето ми прецакаха залога, както и на хиляди заложители, ами и сега тотално си осраха шансовете за класиране!!!
Иначе не виждам как да са си прецакали шанса за напред - не вярвам ЦСКА да падне от ПСВ. Най - малкото заради класирането напред - имат по-добри показатели в преките двубои при победа и определено ще играят за нея...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеNice move
Жалко, че бях сложил един дубъл корнери, в които имах над 5.5 корнери за ЦСКА- оригинала
Сега пуснах над 5.5 корнера за Юнайтед и над 3.5 за Севиля за 1.99
Имам и над 4.5 картона на Атлетико- Галата
Айде Юнайтед!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМайната им съставите!
Смених ГГ с над 1.5 гола на мача на ЦСКА и коефициента дойде 2.4!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеИ на мен Байерн-ите ми прецакаха корнерите
Много ми е чудно как при такова надмощие ( и в моментите с човек по-малко) и три минути преди края имаше само 4 корнера в мача
В крайна сметка са станали 7, но пак не вършат работа.
Днес май ще почивам... звездите ми го говорят, че са ниски коефициентите за залозите, които искам
Ман Ю победа + ГГ на ЦСКА - Волфсбург + Атлетико над 1.5 гола
Коментар
Коментар