Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеЗащото Левски вкарат ли първи гол са джелязо но вкарат ли им първо на тях и Господ ни мое им помогне.А на Бирое трудно се вкарва в Стара Гъзора
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЩо бе - Бироито с 5 Хса у дома този сезон! Верно Левски има само 1, но мисля че тука дето редовно ядат шамарите ще се радват и на точка!
Точно за туй мисля, че ако се играе Хса е логичен!?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеНЦ,ако се играе вероятноста е 1% ако е спазарен0%
Точно за туй мисля, че ако се играе Хса е логичен!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДнес Уефскито и Бирои дал' ще извъртят някой стратегически Х?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Верно,че тая тема отидЕ по дяволите...
Груйче, с това НЕЩО само с пистолет под възглавницата можеш да си легнеш - по някое време ТРЯБВА ДА ГО ЗАСТРЕЛЯШ (преди да си дал фирА...) !!!
Иначе...
Днес съм пуснал залози:
Ман С - Хъл С 1
Дижон - Оксер 1
Общ К 2,30
Хаирлия да е...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Видях, уплаших се, но понеже знам, че е любимка на Импе-то, пускам я тук - Серина Уилямс за календара на Пирели 2016И като се сетя какви красавици украсяваха този емблематичен календар през годините... Извинявам се на останалите за фрапиращото фото.
П.С. Признавам наш Гришо за истински мъШ шом е бил с тая - с Шарапката, Бушарчето или каката от Пусикет всеки може, ама за това нещо си требе да си мъШ до края
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗа довечера съм пуснал 2 требъла:
Бешикташ Над 1.5 ТГ
Над 2.0 Краснодар-Дортмунд
Над 2.0 Виляреал-Рапид
Коеф. 2.11
Над 1.75 Спарта-Астерас
Шалке Над 1.5 ТГ
Ливърпул над 5.5 тийм корнера
Коеф 2.38
Определено ще рискувам с нещо,но ми е още рано.
Сега съм пуснал:
Араб Контракторс - Газл Ал Махала over 1.5 в мача
Ирландия (Ж) - Испания(Ж) 2
Общ К 1,96Only God Can Judge me...
Коментар
Коментар