IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Не мисля, че ще вземат точки. Чуковете нямат точка в последните си 10 мача с Арсенал (но пък мачовете са много резултатни!!! ), а шпорите тази година са втори най-добър домакински отбор и си имат закачка с Юнайтед. Там също може да се търси овър 2,5
    ЕЕЕЕЕ! Айде нямат точки - забравихте кога ви направиха за смях насред Емиратс!
    Плюс това чуковете правят най-добрия си сезон в последните години, докато при вас нищо ново - 3то,4то място...обикновено 4то!

За нашия мач не коментирам - доказано е че имаме най-много точки срещу топ отборите, но падаме от Съндърланд и Суонзи...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Този уикенд ще има доста интересни мачове:
      Уест Хям - Арсенал
      Тотнъм - Ман Ю
      Ако чуковете и дяволите вземат точици може Лестър още да се доближат до титлата!
      Не мисля, че ще вземат точки. Чуковете нямат точка в последните си 10 мача с Арсенал (но пък мачовете са много резултатни!!! ), а шпорите тази година са втори най-добър домакински отбор и си имат закачка с Юнайтед. Там също може да се търси овър 2,5
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Този уикенд ще има доста интересни мачове:
        Уест Хям - Арсенал
        Тотнъм - Ман Ю
        Ако чуковете и дяволите вземат точици може Лестър още да се доближат до титлата!

Коментар

Аз си мисля, че Ливърпул просто изкараха късмет с тоя случаен гол - това прецака цялата настройка за мача на Дортмунд. Те пък от своя страна след като изравниха бързо през второто полувреме непонятно (поне за мен) не довършиха типично по германски съперника, а спряха да играят и можеше да отнесат загубата. Евала на Вайденфелер!!!
          Съгласен...как я ритна Ориги, как се отклони от крака на защитника, не е ясно! После Ливърпул успяваш доста добре да контраатакува и без това слабата защита на Дортмунд! Ще видим на реванша как ще са нещата - вероятно "игра в центъра" 60-70 минути и тогава юруш на гостите и каквото стане!

Коментар

• Някой знае ли дали свършиха билетите за Бенефисния мач на Владо Николов?

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Или Дортмунд не са чак такова страшилище или Клоп наистина им познава кътните зъби и знае как да им противодейства, защото вчера можеше да си тръгне и с победата и нямаше да е нелогично с оглед на играта.
              Аз си мисля, че Ливърпул просто изкараха късмет с тоя случаен гол - това прецака цялата настройка за мача на Дортмунд. Те пък от своя страна след като изравниха бързо през второто полувреме непонятно (поне за мен) не довършиха типично по германски съперника, а спряха да играят и можеше да отнесат загубата. Евала на Вайденфелер!!!
              Only God Can Judge me...

Коментар

Колче - това дето го играе байернът у еуропата не е никакъв марш!
                по-скоро наподобява ония паради със знаменца с цветовете на дъгата!
                Е, няма как всички в ефропа, да играят, като големите отбори.. налЕ..
                Байерн и той, барабар с големите отбори се пробва...
                година след година. (допускам, поради щастливо стечение на небосводните интерпретации..)
                макар и с педалски знаменца, като на гейпарад ...
                други (големи отбори) гледат турнира цветно по скайспортс ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Или Дортмунд не са чак такова страшилище или Клоп наистина им познава кътните зъби и знае как да им противодейства, защото вчера можеше да си тръгне и с победата и нямаше да е нелогично с оглед на играта.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                    Че сме смотани - смотани сме. И точно поради тази причина играх точен резултат 4:4 при К 251.
                    Хем няма да паднем, хем връзваме гащите за реванша.
                    Абе не е съвсем нелогично, пък и на мен като неутрален би ми харесало, ако изобщо успея да го догледам Ами дано върже или на теб, или на Муси
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      абе ясна, ама ливера са смотан отбор, да припомням ли как отнесоха сити с 1:4 като гости - аз не бих го пипал на този коеф, а и явно това е буки седмица, та съвсем, но желая успех
                      Че сме смотани - смотани сме. И точно поради тази причина играх точен резултат 4:4 при К 251.
                      Хем няма да паднем, хем връзваме гащите за реванша.

Коментар

Добра логика!
                        Но тази седмица "фаворитите" го духат яко... и ние покрай тях
                        Продължаваме напред!
                        Довечера победата на Дортмунд е ясна - К1,60, но все ми бърка перото в задника, че може и да е -1,5 за К 2,60
                        Верно че излезе добра!!!Волфбург ме разсмяха в началото,ама по едно време разбрах,че нещата ще си останат така!!!

Коментар

Колче - това дето го играе байернът у еуропата не е никакъв марш!!

новия германски марш е хабиби

Коментар

• Колче - това дето го играе байернът у еуропата не е никакъв марш!
                            по-скоро наподобява ония паради със знаменца с цветовете на дъгата!

Коментар

Имаш право на мнение
                              Е, благодара ти...

Просто мисла, че Барусия (уважаван от мен отбор) НЕ Е толкова постоянен, колкото им се ще ...
                              Инак, немам нищо протиф, марша на германските тимове ф Ефропа(слет Байерн и вуците ), да продължи и довечера...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Ми то и аз мисля като него Лузерпул може и да не паднат - пък и клопачката им знае и кътните зъби на Батман и Робин. Иначе съм за Борусия - това е единственото нещо, по което мнението ми съвпада с това на полкича
                                Ти ще видиш довечера полкич-а как ще избухне след победа с (поне) два гола разлика на Борусия
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X