If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми то и аз мисля като него Лузерпул може и да не паднат - пък и клопачката им знае и кътните зъби на Батман и Робин. Иначе съм за Борусия - това е единственото нещо, по което мнението ми съвпада с това на полкича
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ти пък кога направи Сити отбор - пълни шанаджии !!!!
Клопо колкото и да познава бившия си отбор с тази сбирщина оставена му от Брендън Роджърс, освен да обере благодарствени овации на Вестфаленщадион не виждам какво друго може да вземе
хм..
сметам, че Ливера нема да паднат днес...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Чини ми се че правилния залог за Дортмунд - Ливърпул е Над 2.5 и ГГ, ама най-добре над 2.0 на живо, защото вероятно първите 15-20 минути ще се играе Ганкиното и тогава ще може да се залага на по-добри линии!
Аз пък съм убеден, че до тогава ще има гол!
К-то за гол преди 25-тата мин е 1,90 и сериозно се замислям дали да не пусна един "хедж" на другия залог
абе ясна, ама ливера са смотан отбор, да припомням ли как отнесоха сити с 1:4 като гости - аз не бих го пипал на този коеф, а и явно това е буки седмица, та съвсем, но желая успех Аз засега съм сериозна греда с моя залог, но не губя кураж, идва следващия тираж
Ти пък кога направи Сити отбор - пълни шанаджии !!!!
Клопо колкото и да познава бившия си отбор с тази сбирщина оставена му от Брендън Роджърс, освен да обере благодарствени овации на Вестфаленщадион не виждам какво друго може да вземе
Чини ми се че правилния залог за Дортмунд - Ливърпул е Над 2.5 и ГГ, ама най-добре над 2.0 на живо, защото вероятно първите 15-20 минути ще се играе Ганкиното и тогава ще може да се залага на по-добри линии!
Добра логика!
Но тази седмица "фаворитите" го духат яко... и ние покрай тях
Продължаваме напред!
Довечера победата на Дортмунд е ясна - К1,60, но все ми бърка перото в задника, че може и да е -1,5 за К 2,60
абе ясна, ама ливера са смотан отбор, да припомням ли как отнесоха сити с 1:4 като гости - аз не бих го пипал на този коеф, а и явно това е буки седмица, та съвсем, но желая успех Аз засега съм сериозна греда с моя залог, но не губя кураж, идва следващия тираж
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Добра логика!
Но тази седмица "фаворитите" го духат яко... и ние покрай тях
Продължаваме напред!
Довечера победата на Дортмунд е ясна - К1,60, но все ми бърка перото в задника, че може и да е -1,5 за К 2,60
Отборът ЦСКА винаги е бил Българската армия - никога не е бил "червената", където вероятно визираш Работническо-селската красная армия като име? ( една селска армия, която вече не съществува в Манголия = умря )
Отборът ЦСКА е пряк наследник на офицерския клуб АС-23 и винаги е бил на българите като армия, а не някакви колхознически войски, на които дори не знаеш пълното име. Затова има над 130 олимпийски титли, извоювани за България.
НЯМА червена армия и никога не е имало, неграмотен плевенски пасквил. Омръзна ми да те ограмотявам
П.П. Пише го в името ЦСКА = Централен спортен клуб на Армията. Къде видя "червена" армия, бре селски примат? Къде?
Mаранди тук темата е спорт не политика.Не осирай темата,Твоята агресивна простотия не впечатлява дори патките ми по барата.Разбирам мераците ти да си най най ама аз спорове кой е по цесекар няма да водя.Като човек гледал няколко мача на ЦСКА с Етър във Велико Търново и с Локомотив в Горна Оряховица не се тупай в гърдите.Обичай ЦСКА и не се занимавай с политика.Мен примерно най ме кефят с черните фланелки.Властниците колкото и да мразят ЦСКА са преходни а ЦСКА е вечен.И в ер малък групата да ни пратят пак ще бием
Естествено, че Българската армия ще денси с цветовете на т.нар. "мартеница" ( бяло и червено ).
Мога да го изведа като хилядолетия исторически аспект: защо Армията е с тия цветове - това няма нищо общо с Селско-работническата красна армия при Ленин, която не успя да съществува дори 100 години, плевенски неграмотник. Закриха я = фалираха селяно-колхозниците.
Замисли се на колко години е мартеницата като символ = БГ армия, преди да лющиш поредните си тъпотии ...
Червената армия бие наред.Жалко че не се паднахме с говедата.Голямо мучене шеш да има.Ето за това обичам ЦСКА.За тоя момент за моментите след мачовете с Ливърпул Байерн Барселона Нотингам......
Отборът ЦСКА винаги е бил Българската армия - никога не е бил "червената", където вероятно визираш Работническо-селската красная армия като име? ( една селска армия, която вече не съществува в Манголия = умря )
Отборът ЦСКА е пряк наследник на офицерския клуб АС-23 и винаги е бил на българите като армия, а не някакви колхознически войски, на които дори не знаеш пълното име. Затова има над 130 олимпийски титли, извоювани за България.
НЯМА червена армия и никога не е имало. Омръзна ми да те ограмотявам
П.П. Пише го в името ЦСКА = Централен спортен клуб на Армията. Къде видя "червена" армия, бре? Къде?
Коментар