Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Kо да го правиш....
Детското се връща в него....
Сега се драчи и дърпа плитки, а след време и за памперс ще грачи....Спирала на живота, да го ева....
пп Лелче, коняк преди обяд си е живо пиянство......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро! Нещо ми се хапва шоколадово с кафето . Може и едно седем годишно бренди за отскок .. Инсект, слагай масата и млъквай, че вече си го закъсал, като се драчиш с който не трябва
Коментар
-
А може ли и аз по средата.....?Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Леля !
Знаеш, че ТУК е верното местО... От гъдето и да го погледнеш ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да не вземеш да се напиеш, се притеснявам. Затова, най-добре да си я поделим бутилката.
Щот и в мен възникнаха такива нужди. Два деня се занимавам с едни документи, а сега сичко трябва да преправям. Ама добре, че се зачетох и навреме видях несъответствията. Живи и здрави да се представители на службата по кадастър. След обяд отивам да им вгорча живота.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Леля !
Знаеш, че ТУК е верното местО... От гъдето и да го погледнеш ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Днес имам нужда! И то не от един! Може би бутилка
Щот и в мен възникнаха такива нужди. Два деня се занимавам с едни документи, а сега сичко трябва да преправям. Ама добре, че се зачетох и навреме видях несъответствията. Живи и здрави да се представители на службата по кадастър. След обяд отивам да им вгорча живота.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Днес имам нужда! И то не от един! Може би бутилка
Знаеш, че ТУК е верното местО... От гъдето и да го погледнеш ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Нивгаш не съм се крил. Само съм се излягал. По корем. Що изучавам живота на мравчиците. И събирам мравчена киселина. Да почерпа местната даалийка. Наздраве за задълбочените проучвания!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Щоооо ?
Нещо лошо да съм рекъл за твоята персона !
Напротив, с некакво страхопочитание подхождам към теб....
Наздраве !
Мечо
Коментар
-
Kо да го правиш....
Сега се драчи и дърпа плитки, а след време и за памперс ще грачи....Спирала на живота, да го ева....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Твойта не ще да е много по-различна. Надавай рев и за себе си и почвай да триеш сълзите.
Наздраве!
Нещо лошо да съм рекъл за твоята персона !
Напротив, с некакво страхопочитание подхождам към теб....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро! Нещо ми се хапва шоколадово с кафето . Може и едно седем годишно бренди за отскок .. Инсект, слагай масата и млъквай, че вече си го закъсал, като се драчиш с който не трябва
Kо да го правиш....
Коментар
Коментар