Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
В размисъл ме хвърли. Ако може картинка или схема да покажеш.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata
Ей мама му стара, бетер пубери сте ... ми те учениците ше ви се смеят бе ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata
Ей мама му стара, бетер пубери сте ... ми те учениците ше ви се смеят бе ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ше те пресират бе, абдал. Питай, може ли отгоре? Ама то с питане не става.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДнес никой не даде каве,затва и аз се нареждам за бутилката на Леля
Мечо
Коментар
-
Това е трайно популярна тема. Дори аз съм я разработвал. Това ни спасява. Що ако много бързо бегаха, щяхме се затрием. Лошото в случая е, че таа много не бега, ама яко тепе. Та ако Чиче по-слабичък и вземе не свърши работа къфто грохнал, ше и пердах отнесе. Измамена жена - триглава ламя. Наздраве за размножителните инстинкти!
Аз мислА, чИ, сравнението с триглавата ламя не е така добре изпипано..., доста митологично е.
Несравнимо по-доброто е със свирепата и ненормално изгладняла след интимните отношения богомолка...
Богомолката, дори и да не тепе - ако любителят на сексуални удоволствия мъжкар - няма светкавичната реакция да изчезне веднага, а се прехласне по измамната сладост - остава без всякаква глава /на раменете или каквато си има друга там/...
Наздраве за светкавичната реакция, още преди богомолецът да е свършил /с актуването/!
Коментар
-
Добре, че има сняг в гората. Да взема и да се подхлъзна, инак 4i40 въобще не може ме стигна.
Наздраве!
Да пием за обиграните жени!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Тук малко на асоциацията с "бягащата" от петела кокошка - ми се чини, че сте докарали...
Бяга, бяга Тя отпредЕ, но се поспирва от време на време с въпроса: "не бягам ли прекалено бърЖе?"...
... с подтекста: "Тоя дундьо /не правя аналогия с колеги от форума!/ - така и няма да ме стигне, а ще забърше първата, която види да стои кротко встрани от него..."))
Коментар
-
Добре, че има сняг в гората. Да взема и да се подхлъзна, инак 4i40 въобще не може ме стигна.
Наздраве!
Тук малко на асоциацията с "бягащата" от петела кокошка - ми се чини, че сте докарали...
Бяга, бяга Тя отпредЕ, но се поспирва от време на време с въпроса: "не бягам ли прекалено бърЖе?"...
... с подтекста: "Тоя дундьо /не правя аналогия с колеги от форума!/ - така и няма да ме стигне, а ще забърше първата, която види да стои кротко встрани от него..."))
Коментар
-
Аз, драга, съм камуфлиран по природа със земен цвят. А ти се камуфлираш само га позеленеш от яд като ти изручам закуската. И пак за теб мисла, кога те гони чичка из гората, да не може те фане.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
А може ли и аз по средата.....?
Коментар
Коментар