Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Незнам какво си фантазираш, но аз си го изконсумирах преди да се излюпиш. Просто дълго се наслаждавах, на послевкуса и късно благодарих
П.п. Аз започнах с водка Дикая (...)утка. Доволно!. Празника отрано требва се уважи.Last edited by Trakatrak'; 13.02.2018, 20:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnataНагласихте ли подаръците бе , убавци / и убавици.../ ... айде там на еротичните червени прашки и т.н. ...или само ша са комкаме ...
Ако отвориш друга тема със съответната насоченост, ще споделим и за подаръците.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Незнам какво си фантазираш, но аз си го изконсумирах преди да се излюпиш. Просто дълго се наслаждавах, на послевкуса и късно благодарих
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Малко окъсня. Но съм ти оставил чашката. И лъжичка. Глей да не я превиеш с поглед от яд, че са ти омаали десерта. Два десерта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБаш, булка, баш....
Нооо, към 80-те, кога има нужда някой да ни топли кунките и сменя памперса, пак да си ни вземете .....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Много досетливо и съобразително това Тянче. И деликатно! Днес ми радва окото кат го чета. Сега остава да изпее нещо да ми зарадва и ушето. Пък ти след нея.
Мечо
Коментар
-
Добро утро! Готин си! Харесва ми!Наздраве с кой, каквото се е уредил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Здрасти, Lelq, ето това намерих в долапите на Колчовата кръчма, дано ти хареса
Наздраве с кой, каквото се е уредил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Здрасти, Lelq, ето това намерих в долапите на Колчовата кръчма, дано ти хареса
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеГРУЙЧЕ,кат са появиш и ми текват лигите, голям си чревоугодник
пък в старите книги,пише,че това е грях
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБаш, булка, баш....
Нооо, към 80-те, кога има нужда някой да ни топли кунките и сменя памперса, пак да си ни вземете .....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А ..., викаш да си седим дома, да гледаме децата, да се грижим за къщата и да чакаме да ви фане критическата около петдесет, че тогава вие да развалите семейството, кат се прехласнете по нещо 20 - 25 годишно!?
Темата дълга, широка и доволно дълбока. Не ходи да разваляме ведрата атмосфера на Кръчмата с полуистини от къмто и двете заинтересовани страни.
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеГРУЙЧЕ,кат са появиш и ми текват лигите, голям си чревоугодник
пък в старите книги,пише,че това е грях
Дядо поп правил секс с младо момиче. На сутринта момичето го пита.
- Дядо попе, кажи, не те ли изтормозих с тази моя тясна п... а.
Дядо поп и отговорил.
- Не се притеснявай, чадо, Дядо поп за мъки е роден.
Та мъъъъкаааа, мъъъъъкаааааАма и аз за мъки съм роден. хайде и една богата закуска, че ти нали хаНджия ще ставаш - да ти кажа честно, и аз се бях замислил, ама пусто много се пуцат там, а мен не ме е особено страх от смъртта (пу, пу), ама пък да мра в чужбина - не ща. Рашките на такава закуска добавят и шампанско, та съвсем се газират по хотелите, в които съм бил
Наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Да са ти живи и здрави! Отново! И родителите им също! Утре може да почерпиш с кафе нищо, че не пиеш
и нещо към кафето същоНаздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар