If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз го изпразнувах на първи, пък не обичам да завтарям, като в онзи лаф - ще ме зафтаряш ли, или да се огащвам Но като сте рекли - Наздраве да е!
Пиенето без повод е сиво ежедневие, а това с повод - светъл празник. По друг начин някак се чувства тялото и душата /дет са вика, няма нужда от оправдание за определен вид състояние/.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Емеля,
БЕС дезинфорцийя, ща помоля...
(хлябарки НЯМА, а паека е ПРИХОДЯЩ. знАм го него..)
В заведението има ИЗКЛЮЧИТЕЛНО люде. Възпитани, сресани и с ВИСШИ идеали в сърцата и дошите ! Карпацкия вълк в двора озат е ОХРАНА.
Технически, псуване е възможно и при тотална липса на конпания... Важен е ИЗКАЗА и енергията... !!!
Исках да кажа ..
Доброутро дЕ !
Тука с две хлебарки и едно паяче си казвам наздраве....
Срамота ,нема джун джан кой да напсуваш....
На празника....
сабалям ша наскочите с пасти, торти и фалафели....
кел файда....
Емеля,
БЕС дезинфорцийя, ща помоля...
(хлябарки НЯМА, а паека е ПРИХОДЯЩ. знАм го него..)
В заведението има ИЗКЛЮЧИТЕЛНО люде. Възпитани, сресани и с ВИСШИ идеали в сърцата и дошите ! Карпацкия вълк в двора озат е ОХРАНА.
Технически, псуване е възможно и при тотална липса на конпания... Важен е ИЗКАЗА и енергията... !!!
Исках да кажа ..
Доброутро дЕ !
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Само кажи кога да започна да ти чуруликам. Днес съм в бодро настроение.
Наздраве!
На празника, на празника с мерак. Ний сме подготвили сирене Бри си запушваме ушите. Гардже грознопойно такова!
П.п. Може и танци да приложиш. На прът. За скачане. Или подпиране. Или увъртане. Колко да ни отвлечеш вниманието от акустичната среда.
Незнам какво си фантазираш, но аз си го изконсумирах преди да се излюпиш. Просто дълго се наслаждавах, на послевкуса и късно благодарих
Да бе, да, изконсумира това, което оставих като послепродукт. Но щом ти е харесало, успешно съм го произвел. Наздраве за Великата илюзия.
П.п. Аз започнах с водка Дикая (...)утка. Доволно!. Празника отрано требва се уважи.
Коментар