If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нагласихте ли подаръците бе , убавци / и убавици.../ ... айде там на еротичните червени прашки и т.н. ...или само ша са комкаме ...
В Кръчмата се празнува Св. Трифон Зарезан. По случай патронният празник на заведението, Колето черпи каквото има на бара и в избата.
Ако отвориш друга тема със съответната насоченост, ще споделим и за подаръците.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Незнам какво си фантазираш, но аз си го изконсумирах преди да се излюпиш. Просто дълго се наслаждавах, на послевкуса и късно благодарих
Той писател, фантазирането му се явява нещо като професионално заболяване. Пък и деменцията вече му чука на вратата. Кой го знае кога е ял нещо сладко и сега си мисли, че те е преварил.
Наздраве, Lelq!
Мечо
Много досетливо и съобразително това Тянче. И деликатно! Днес ми радва окото кат го чета. Сега остава да изпее нещо да ми зарадва и ушето. Пък ти след нея.
Само кажи кога да започна да ти чуруликам. Днес съм в бодро настроение.
Наздраве!
Мечо
ГРУЙЧЕ,кат са появиш и ми текват лигите, голям си чревоугодник
пък в старите книги,пише,че това е грях
Мълчи бе, нека мисли, че още трябва да досложи. Това банкета на Груича трябва да стане ежемесечна традиция. Има лелята на децата ЧРД и той да черпи. После ИД на лелята - пак черпи. Със снимка на лелята. От плажа.
Нооо, към 80-те, кога има нужда някой да ни топли кунките и сменя памперса, пак да си ни вземете .....
Наздраве !
Много досетливо и съобразително това Тянче. И деликатно! Днес ми радва окото кат го чета. Сега остава да изпее нещо да ми зарадва и ушето. Пък ти след нея.
А ..., викаш да си седим дома, да гледаме децата, да се грижим за къщата и да чакаме да ви фане критическата около петдесет, че тогава вие да развалите семейството, кат се прехласнете по нещо 20 - 25 годишно!?
Темата дълга, широка и доволно дълбока. Не ходи да разваляме ведрата атмосфера на Кръчмата с полуистини от къмто и двете заинтересовани страни.
Наздраве!
Баш, булка, баш....
Нооо, към 80-те, кога има нужда някой да ни топли кунките и сменя памперса, пак да си ни вземете .....
ГРУЙЧЕ,кат са появиш и ми текват лигите, голям си чревоугодник
пък в старите книги,пише,че това е грях
както се казва в стария виц:
Дядо поп правил секс с младо момиче. На сутринта момичето го пита.
- Дядо попе, кажи, не те ли изтормозих с тази моя тясна п... а.
Дядо поп и отговорил.
- Не се притеснявай, чадо, Дядо поп за мъки е роден.
Та мъъъъкаааа, мъъъъъкааааа Ама и аз за мъки съм роден. хайде и една богата закуска, че ти нали хаНджия ще ставаш - да ти кажа честно, и аз се бях замислил, ама пусто много се пуцат там, а мен не ме е особено страх от смъртта (пу, пу), ама пък да мра в чужбина - не ща. Рашките на такава закуска добавят и шампанско, та съвсем се газират по хотелите, в които съм бил Наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
И кво прайм са ? Който от кадет е , щот да не се "прехласнете по нещо 20 - 25 годишно"... вие си играйте на еманципация , па ние нема да чекаме до критическата ...Темата е от живота , па у кръчмата се разчепкват нещата от него.
Коментар