Добро утро! Нещо ми се хапва шоколадово с кафето . Може и едно седем годишно бренди за отскок .. Инсект, слагай масата и млъквай, че вече си го закъсал, като се драчиш с който не трябва
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Перде нямам, ама от време на време спускам щората. Най-вече кога кога ми се услади питието.
Наздраве!
П.П. Старичка, ама като стъпиш в хабитата се снишаваш и се криеш из трънките!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Да се посмеем за сметка на Тянка и да поплачем за съдбата на Тарантул ...!!!
Приятен ден !
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеСигурна ли си, че нямаш перде на очите? Дочух, че ти викат Баба Т-Яга. Ще рече, старичка си вече. Контролен преглед те влече, да се мирнеш в люлеещо се столче с плетка в ръце. Наздраве за повъзрастовите занимания!
Наздраве!
П.П. Старичка, ама като стъпиш в хабитата се снишаваш и се криеш из трънките!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Приятен ден !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеСигурна ли си, че нямаш перде на очите? Дочух, че ти викат Баба Т-Яга. Ще рече, старичка си вече. Контролен преглед те влече, да се мирнеш в люлеещо се столче с плетка в ръце. Наздраве за повъзрастовите занимания!
Добро утро !
Приятен ден !
Наздраве !
Коментар
-
Прати една бърза депеша у Сирия, че там не са разбрали за решението, взето на Олимп.
Наздраве!
П.П. Тоя вечер облачно. Не можах да видя луната. Утре ще се погрижа за "комфорта" ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
По време на Олимпиада черните ти магии не вървят, щото олимпийските богове са установили мир и свобода на словото и печата. Нема ма уплашиш. Наздраве за обществените свободи!
Наздраве!
П.П. Тоя вечер облачно. Не можах да видя луната. Утре ще се погрижа за "комфорта" ти.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру.
ония хашлаци са запукали,затворили летището,аз Шекели си напазарих иначе...
дей кавето?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру.
ония хашлаци са запукали,затворили летището,аз Шекели си напазарих иначе...
дей кавето?
Коментар
-
А подаграта, а язвата, че и ишиаса!? Искаш ли довечера да хвърля един поглед на луната и да те пратя дофтур набърже?
Наздраве!
П. П. Нищо не си неутрализирал. Задушница нали беше и мама ашуре направила, а тати дойде на гости, да ми донесе. Щот мен ме мързеше да направя, ама традициите обичам да ги спазвам.
Коментар
-
Кой, аз ли бре ?
Гол в банята с Тянка влизам , само и само да ви спася от виртуален линч ...
Да уточня - в банята, не в църквата...
Наздраве !
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар