Първоначално изпратено от maverik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Аз се не гавря с храната. Картофена салата с кафе - никогаш!
.....Може кавето да ти се услади
..Направо зърна ще рупаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениедвойно кафе по никое време и салата с картофищото хем ще бачкаме, хем ще постиме и хем нема да пиеме докато сме на работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениедвойно кафе по никое време и салата с картофищото хем ще бачкаме, хем ще постиме и хем нема да пиеме докато сме на работа
че не са ми исъхнали луканките ощеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Във виното е истината ей..
Най дълго държи главата мътна
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Нещо си се успал, а? Винцето не прощава.
Най дълго държи главата мътнаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Добре, оправям сметката, дайте и на леля един готин крем за стомахчето и по едно едно ерландксо кафе за всикчи, хем да се събуди и дон Емилио, от розовия сън с койните и да поръча музикатащото сега който държи койните той поръчва музиката, нале!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Че тя кацата ще се спука по шевовете. Наздраве за опазеното кисело зелце!
Наздраве!
П.П. Ако може и на мен от крема с ром, но кремът го пропусни или го дай на Lelq!
П.П.П. И от малините и треволяка се отказвам благородно в нечия друго полза /по твоя преценка/Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мчи, два са. Преци едва й се откъснаха 29.98 еврос, но намаза стомахчето. На теб банкова сметка ли да давам или в кеш?
по му отива на него да е прецакано
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру
Дей кавето?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Добро утро! И за мен такова. Наздраве!
Коментар
-