If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я, ето едно, Ама е гадно. Както и требва бъде. Наздраве за сплашващата външност!
П.п. На пишман пусия дим дими и ракия се пие. Се подлъжат търговците додат и те. Освен за стръв, за друго не стааш.
Ставам, ставам ... С таз кубични ми форми не е проблем да ме сложат у кацата, зелето да затискам кат камък.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Отзад зад Шипка си. Преди малко се върнах от беклемето и мога уверено да заявя, че нито паяци, нито шокалдчета се търкаляха из снега.
Наздраве!
П.П. Ама си и тиии .... Каква пусия ще е ако има дим, бре!? Промазано яке с поларна подплата и уормъри за крачета. С такваз екипировка се дебне по прохода.
Я, ето едно, Ама е гадно. Както и требва бъде. Наздраве за сплашващата външност!
П.п. На пишман пусия дим дими и ракия се пие. Се подлъжат търговците додат и те. Освен за стръв, за друго не стааш.
На Шипка съм, на Шипка съм... Гледам къде дими, там е лежанката на пусията с ракията.
Отзад зад Шипка си. Преди малко се върнах от беклемето и мога уверено да заявя, че нито паяци, нито шокалдчета се търкаляха из снега.
Наздраве!
П.П. Ама си и тиии .... Каква пусия ще е ако има дим, бре!? Промазано яке с поларна подплата и уормъри за крачета. С такваз екипировка се дебне по прохода.
П.П.П. А ти какви ги дириш по баирите? Да не си решил поклонение на Бузлуджа да правиш /щот ако е така, закъснял си малко с времето/!?
За Покаяние,Тракчо,май подходящото обръщение е друго,а не "Наздраве!"...Но да не задълбаваме в дискусии като атеисти по религиозни теми!
Ето нещо свежо(ще помоля Колчо за "симултанен превод в ефир" за неразбиращите руски - но не като тоя на Владимир Береану от събитията в Румъния през 1989):
За Покаяние,Тракчо,май подходящото обръщение е друго,а не "Наздраве!"...Но да не задълбаваме в дискусии като атеисти по религиозни теми!
Ето нещо свежо(ще помоля Колчо за "симултанен превод в ефир" за неразбиращите руски - но не като тоя на Владимир Береану от събитията в Румъния през 1989):
Добра нощ, Кръчма! Сядам си на мойта маса в ъгъла, с мойта бутилка - две червено вино, пускам вефа с мойта музика и ви казвам наздраве! https://m.youtube.com/watch?v=E6EQgzPX7G4
Коментар