If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз, драга, съм камуфлиран по природа със земен цвят. А ти се камуфлираш само га позеленеш от яд като ти изручам закуската. И пак за теб мисла, кога те гони чичка из гората, да не може те фане.
Добре, че има сняг в гората. Да взема и да се подхлъзна, инак 4i40 въобще не може ме стигна.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
А камуфлаж обличаш лЕ или като се отъркаляш у калта нямаш такива нужди!?
Наздраве!
Аз, драга, съм камуфлиран по природа със земен цвят. А ти се камуфлираш само га позеленеш от яд като ти изручам закуската. И пак за теб мисла, кога те гони чичка из гората, да не може те фане.
Добро утро! Нещо ми се хапва шоколадово с кафето . Може и едно седем годишно бренди за отскок .. Инсект, слагай масата и млъквай, че вече си го закъсал, като се драчиш с който не трябва
Я, я гледай ти!? И таз почна да вади ножа от ранна заран. Много отрано го прекалила. Сигур дори не е лягала, щото се има за дух лекокрил? - Ангелче? Неееее, прилеп пърхащ из избата. Тея пияни прилепи направо кръвопийци стават. Прибирай нокти и висвай да спиш, че Чиче току виж ти подрязал крилцата ги използва за афродизиак за упорити дами.
Да не вземеш да се напиеш, се притеснявам. Затова, най-добре да си я поделим бутилката.
Щот и в мен възникнаха такива нужди. Два деня се занимавам с едни документи, а сега сичко трябва да преправям. Ама добре, че се зачетох и навреме видях несъответствията. Живи и здрави да се представители на службата по кадастър. След обяд отивам да им вгорча живота.
Наздраве!
Да не вземеш да се напиеш, се притеснявам. Затова, най-добре да си я поделим бутилката.
Щот и в мен възникнаха такива нужди. Два деня се занимавам с едни документи, а сега сичко трябва да преправям. Ама добре, че се зачетох и навреме видях несъответствията. Живи и здрави да се представители на службата по кадастър. След обяд отивам да им вгорча живота.
Наздраве!
Мечо
Нивгаш не съм се крил. Само съм се излягал. По корем. Що изучавам живота на мравчиците. И събирам мравчена киселина. Да почерпа местната даалийка. Наздраве за задълбочените проучвания!
А камуфлаж обличаш лЕ или като се отъркаляш у калта нямаш такива нужди!?
Наздраве!
Мечо
Коментар